0 oy
119 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,953 puan) tarafından

Sezaryen olalı 14 gün oldu 3 gündür kızarıklık var doktorum antibiyotik verdi kullanıyorum akıntı yok ama yürürken falan ya da dokununca acıyor, acıması normal mi yoksa kızarıklık yüzünden mi acıyor anlamadım. Bu 2. Sezaryenim ama ilkinde nasıldı ne zaman iyileşti hiç hatırlamıyorum , başına gelen oldu mu ? 

4 Cevaplar

0 oy
önce (566 puan) tarafından

14 gun yeni bence . oyle iki huklum yapacak sekil acimazda dokununca hassasiyet olur illaki. deri 30 gunde iyilesir

önce (1,953 puan) tarafından

Rahat hareket ediyorum sadece dokununca o anlık bir acı oluyor inşallah kızarıklık da geçer, teşekkür ederim cevap için :)

-Reklam-
0 oy
önce (4,536 puan) tarafından

Duşa aldığında şampuan dediyse ondan kaynaklı olmuştur benim de aynısı oldu tahriş gibi

Sezaryen bandıyla duş aldım hep , dikişlerimi aldırmaya gittiğimde doktorum enfeksiyon olmuş dedi, antibiyotik kullanıyorum inşallah geçer 

0 oy
önce (4,064 puan) tarafından

A çok normalya bence. Benimkinin ilk sezeryan herindeki doku kırmızılığı zamanla sarardı. İkincim şu an. 2ayı bitirdik hala kırmıızı

İlkinde de kızarıklık olmuştu ödem olmuş demişti bu ikinci benimde , alınan dikiş yaptı bu sefer dikiş aldırmaya gideceğim gün kızarıklık oluştu , antibiyotik başladık inşallah düzelir, sezaryenin derdi bitmiyor ya 🤦

Bende dikiş yerinde açıklık vardı hatta. her tuvaletden çıktığımda betadin (tentirtiyot) sildim. Öyle günde 1defayla iyleşmedi malesef. 

Geçmiş olsun size de 

Tesekkurler canim

0 oy
önce (2,558 puan) tarafından

Gayet normal geç iglesiykr biraz kendine dikkat et ağır kaldırma çok fazla ve hep kendini sıcak tut 

Bir iş yapmıyorum aslında, annem ya onda her şeyi o yapıyor Allah razı olsun ben sadece çocuğa bakıyorum ama tabi yatıp kalkarken vs geceleri bi çocuğum daha var ona da gidip geliyorum gece o biraz zorluyordu sanki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
14 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (3,836 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
0 oy
0 cevap 117 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nagihannnnn (82 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,863 soru

24,468,390 cevap

355,009 kullanıcı