Epeydir girmiyordum buraya bayağı değişmiş. Sporlar yapıldı mı ben çoktan yaptım ama şuan foto atıyorum gaza gelin fit olalım hanimlar. Sizi kol kaslarimla selamlayip iyo geceler diliyorum :D
Başliği gördüm kasların geldi aklıma 😊
Azimli hatun 💪🌸
Yok canım olur mu öyle
Bir kadına yakışmaz ya bunlar
Yukarıdaki yorumları okursan anlarsın canım ❤️ niye öyle dedim
Hiç bosuna yorma kendini bacım bu zurriyetsiz korkaklarla uğraşma kendisi adam olsa kadinlarla alay edip aptala yatmaz
Kadinlarla alay edip kucumseyen sünepe fos erkeklerden farkları yok bunlarin
Bide postlarimi okuyup gecmis çocukluk travmaların la dalga geçmiş haspam dersine iyi çalışmış okusun bakalim bari adamlık ogrenir insan nasıl yetişir nasibini alır biraz nasipsiz
Ayyy kız nooldu
Yorumlar silinmiş
Bu posta bende yorum yapmıştım
Çoğu kaybolmuş
Herkesin harcı değil boşver negatif yazanı okuma geç
Çok güzel adam doversin ha bacım 😂 maşallah
ben hala cardiodan devamke 😂😂 eylulde oglani anasinifina verince bi salona kaydolmayi dusunuyorum haftada 4 gun kadar falan cocugunokula birakip gecerim salona yada okuldan almadan once gderim . sirf agirlik calistirtacak biri olsun diye evde bana eziyet gelio bu olay
Kondisyon bisikleti göbek için işe yarar mı
Kalça ile
Sen bu konuda tecrübeli birisin maşallah diyeyim
:)genel oilarak sıkilastirio ozellikle bir holge degilde tum vucut
Teşekkür ederim 💞
Çok sağol
Maşallah azmine ve sana, ne kadar sürede yaptın bu vücudu
😳😳😳
Masallah taş gibisin taş
maşallah 🧿
Kadına fit yakışıyor ama kas hayir hele kol kasi
Ben spor sevmiyorum hiç yapmadim da ama yapana emeğe saygım sonsuz
Tembelim ben spor yapmıyorum yapamıyorum ama diyete devam 100 kilodan 96 indim
Maşallah azim herseyden önde geliyor 🫶
Kardiyo çalışan bir kadinda ( kardiyosuz spor spor degildir sarkma yapar) kas olması gayet normal illaki çıkar ben gayet begendim hoş atletik duruyor emegine sağlık umarım rutinini devam ettirebilirsin
Lafı yedin attın engeli tabii korkak senin tıpan yemez burada erkek gibi kadinlara kizlara sallamaya kadın düşmanlığı yapip kadın fiziğiyle alay etmeye biraz delikanlı olsaydın korkak gibi kacmazdin kadın kadının düşmanı erkege gerek icimizdeki erkek kaba kadinlar varken
Yüzsüz p.slik seni
Evet çok değişik tip
Edepsiz ahlak yoksunu
Burda şekerkızz var onada ağır konuşmuş
Şikayet etmek istedi aslında
Feyz almasi gereken çok şey var eski adı gbi demekki becerememis deistirmis aman sen degistrsen kaç yazar içinde insanlik yoksa çöpsün
Boşver bacım bir ahmak yüzünden moralini bozma değmez
Sıkma tatlı canını 💃🏻💞🫶🏻💐🌹
Aynen bacim 🙏🌸✋❤️
@yaprak dokumu çünkü şeker kız onu eskiden tanıdığını söyledi eski ismi Huma buragin mi neymiş ona da oradan sardı
Harika, biraz daha su atımı ile daha da hoş görünecektir eminim. Kas yapımı özellikle kadınlar için çok değerli ve ciddi emek istiyor disipliniizi tebrik ederim
1,508,617 soru
24,621,027 cevap
364,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın