Şimdi linçlemeyin orucu farz diye tutuyoruz kilo vermek için değil bilmem ne diye. Biz de biliyoruz. Her neysee
Zaten aç kalıyoruz bari kilo vereyim diyorum ama emziriyorum. Oğlum 16 aylık ama çok memeciii😵💫. Nasıl yol izlemem lazım bilgisi olan anlatabilir mi? Nasıl kilo verebilirim. 10 kilo vermek istiyorum ama 5versem bile yeter bana 😂
Valla bende diyete girdim sonra sağlıklı sorunlarından bıraktım onları düzeltip öyle diyete girmem gerekirmiş doktor öyle söyledi. Ama girmiş olsaydı oruç tutarkende daha çok dikkat edecektim sahurda ekmeksiz 2 haşlanmış yumurta bol yeşillik yerdim iftarda çorba sonrasında çok çok az ne yemekse artık ondan yiyecektiö ekmek ve tstlı olmayacaktı 😅
Ben ınsallah basladımda dunden berı yıne ama bakalım ınsallahnsonuc alırım
Benimkide 22 Eylül doğumlu 16 aylık aşırı derecede gündüz emiyo ya aç değil ama emzik gibi kullanıyor beni böyle olsa oruçta napican diye düşünüyorum kilom yok zaten malum 5 erkek bı ben 🤭
Bende vermek istyrum 64 kiloyum 9 kilo falan istiyorum yalnız ramazanda nasıl olcak zaten aç kalınıyor:) gece yiyorsun gitmiyor pek
İftarda az yemeyi ve iftar sonrası yürüyüş yapmayı düşünüyorum
1,497,999 soru
24,470,491 cevap
355,144 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın