Kızlar ben evlenirken bellona almıştım tüm eşyalarımı ve çok memnundum koltuğu falan sağlam hala ama sıkıldım bide alırken ailelerle almıştık aceleye geldi öyle içimize sineni alamadık az önce modalife sordum şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası falan var. Eşimde uygun olduğu için dandik oluyor o dedi. Çevremdede kullanan yok bi sorayım dedim kalitesinden memnun musunuz?
Değişiyor ya Avrupa koltuk takımı tiftiklendi kumaşı
Avrupa olan yemek masası yatak odası tv ünitesi konsol genel olarak hepsinin mermer olan yeri kalitesiz şişiyo çam olan yerise sağlam
Başka bi koltuk takımı daha almıştık onun adı ne bilmiyorum o iyiydi ama dediğim gibi değişiyor
Genel olarak yorumları kötü soğudum vazgeçtim teşekkür ederim. Kelebek çok güzelmiş ona bakıcam
Eğer imkanın varsa mondi veya istikbalden almanı tavsiye ederim
Mondi iyimi diyorsun yani
İyi canım
Benim tüm eşyalarım mondi sayılır . Sapasağlamlar ve çok da ilgililer. Benim sehpamda defo çıkmıştı sorgusuz gelip değiştirdiler
Teşekkür ederim bi bakayım mondiyi hiç düşünmemiştim
Ben salon takımımı ve yatak odasını Modalife dan aldı , 6 yıl oldu hala kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadım
Benim koltuklar İstikbal hiç dendiği gibi sağlam çıkmadı ayağı yamuktu iki kilolu abla geldi oturdu koltuk kırıldı garantisi olmasına rağmen hala gelip bakmadılar ters çevirip kendim tamir ettim içindeki sunta aşırı dandik sanki su çekmiş gibi
Ama ilk eşyamı öyle uydurumcbi mağazadan almıştım yıllarca kullandık bence marka değilde malın sağlamlığı önemli
Şans işi aslında ya ben siemenste çalıştım istikbalde bize bağlıydı toplantıda sürekli çalışanlar müşteri şikayetkerini anlatıyordu yok ayna kırık gelmiş servis gitmemiş yok dediğin gbi ayak kırıkmış ilgilenmemişler mağazaya gelip sorunıkarıyokar diye patrona anlatıyolardı haklısın satıştan sonraki aşamada istikbal umursamıyor pek. Arkadaslarımda ısrarla kelebekten al diyor bide onu araştırcam
Eger maddi olarak sıkıntın yoksa çilek mobilya da sağlam baya annem 20 yıl olacak orda almıştı hala taş gibi koltukları valla
Taksit oluktan sonra problem yok gezerkn oayada bakayım teşekkür ederim
modalife a bakmıştım ama biz mobilyacıkar sitesinde yaptırdık daha kaliteli oldu. modalifeda beğendiğim takımın yemek takımında ayaklar falan plastikti 🤷🏼 mobiyacıda istediğimiz gibi yaptırdık
ha görümcem atandığı zaman en ucuz çeyiz paketinden almışlardı yeni eve çıkacak bi de tek yaşayacak diye. 10 sene oldu hala kullanıyor. tabi tek kullandığı için lekelenme, yırtılma falan 4-5 kişilik aileye göre daha az olur haliyle
Anneme almıştık bekarken Modalife hiç kaliteli değildi tavsiye etmiyorum
Teşekkür ederim yorumun için google yorumlarıda soğuttu beni markadan.hiç bakmıycam bile.Kelebekten bak diyor arkadaslarımda oraya bakıcam ilk
Banada kalitesiz geldi ürünleri. TV ünitesi aldım sadece ordan ondada kiradaydık idare eder uygun fiyat olsun die modelife girdik
Genel olarak yorumlar kötü aynen bende soğudum vazgeçtim. Arkadaslarım kesimlikle kelebekten bak diyor.
Kelebek aşırı pahalı tabi bütçen nasıl bilemicem ama gereksiz pahalı
Paranıza yazik sunta ürünleri alipta memnun olan gormedim. Ben mobilyami mobilyacini nden aldim şubesinden ama İnternet sitesi de var kaliteli memnunum zaten tepe home ortağının tepe home cok pahali malum ama tartismasiz daha kaliteli ürünleri taş gibi tabiri caizse bütçeniz varsa tepe home alin.
Aman diyim almayın ordan bişey bedava da verseler
Benim evim modalife hepsi kirlenmesi disinda sorun yok silince kirler gitmiyor ben burdayim diyor yikanmasi lazim sorun yasamadim esyalarimda
1,497,867 soru
24,468,420 cevap
355,014 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın