0 oy
215 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,011 puan) tarafından

Kızlar ben evlenirken bellona almıştım tüm eşyalarımı ve çok memnundum koltuğu falan sağlam hala ama sıkıldım bide alırken ailelerle almıştık aceleye geldi öyle içimize sineni alamadık az önce modalife sordum şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası falan var. Eşimde uygun olduğu için dandik oluyor o dedi. Çevremdede kullanan yok bi sorayım dedim kalitesinden memnun musunuz?

10 Cevaplar

0 oy
önce (787 puan) tarafından

Değişiyor ya Avrupa koltuk takımı tiftiklendi kumaşı  

Avrupa olan yemek masası yatak odası tv ünitesi konsol genel olarak hepsinin mermer olan yeri kalitesiz şişiyo çam olan yerise sağlam 

Başka bi koltuk takımı daha almıştık onun adı ne bilmiyorum o iyiydi ama dediğim gibi değişiyor 

önce (2,011 puan) tarafından

Genel olarak yorumları kötü soğudum vazgeçtim teşekkür ederim. Kelebek çok güzelmiş ona bakıcam 

-Reklam-
0 oy
önce (2,064 puan) tarafından

Eğer imkanın varsa mondi veya istikbalden almanı tavsiye ederim 

Mondi iyimi diyorsun yani

önce (2,064 puan) tarafından

İyi canım

Benim tüm eşyalarım mondi sayılır . Sapasağlamlar ve çok da ilgililer. Benim sehpamda defo çıkmıştı sorgusuz gelip değiştirdiler 

Teşekkür ederim bi bakayım mondiyi hiç düşünmemiştim

0 oy
önce (1,953 puan) tarafından

Ben salon takımımı ve yatak odasını Modalife dan aldı , 6 yıl oldu hala kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadım 

0 oy
önce (1,619 puan) tarafından

Benim koltuklar İstikbal hiç dendiği gibi sağlam çıkmadı ayağı yamuktu iki kilolu abla geldi oturdu koltuk kırıldı garantisi olmasına rağmen hala gelip bakmadılar ters çevirip kendim tamir ettim içindeki sunta aşırı dandik sanki su çekmiş gibi 

Ama ilk eşyamı öyle uydurumcbi mağazadan almıştım yıllarca kullandık bence marka değilde malın sağlamlığı önemli

Şans işi aslında ya ben siemenste çalıştım istikbalde bize bağlıydı toplantıda sürekli çalışanlar müşteri şikayetkerini anlatıyordu yok ayna kırık gelmiş servis gitmemiş yok dediğin gbi ayak kırıkmış ilgilenmemişler mağazaya gelip sorunıkarıyokar diye patrona anlatıyolardı haklısın satıştan sonraki aşamada istikbal umursamıyor pek. Arkadaslarımda ısrarla kelebekten al diyor bide onu araştırcam

önce (1,619 puan) tarafından

Eger maddi olarak sıkıntın yoksa çilek mobilya da sağlam baya annem 20 yıl olacak orda almıştı hala taş gibi koltukları valla

Taksit oluktan sonra problem yok gezerkn oayada bakayım teşekkür ederim 

0 oy
önce (9,831 puan) tarafından

modalife a bakmıştım ama biz mobilyacıkar sitesinde yaptırdık daha kaliteli oldu. modalifeda beğendiğim takımın yemek takımında ayaklar falan plastikti 🤷🏼 mobiyacıda istediğimiz gibi yaptırdık

ha görümcem atandığı zaman en ucuz çeyiz paketinden almışlardı yeni eve çıkacak bi de tek yaşayacak diye. 10 sene oldu hala kullanıyor. tabi tek kullandığı için lekelenme, yırtılma falan 4-5 kişilik aileye göre daha az olur haliyle 

0 oy
önce (36,365 puan) tarafından

Anneme almıştık bekarken Modalife hiç kaliteli değildi tavsiye etmiyorum 

Teşekkür ederim yorumun için  google yorumlarıda soğuttu beni markadan.hiç bakmıycam bile.Kelebekten bak diyor arkadaslarımda oraya bakıcam ilk

0 oy
önce (6,617 puan) tarafından

Banada kalitesiz geldi ürünleri. TV ünitesi aldım sadece ordan ondada kiradaydık idare eder uygun fiyat olsun die modelife girdik 

Genel olarak yorumlar kötü aynen bende soğudum vazgeçtim. Arkadaslarım kesimlikle kelebekten bak diyor. 

önce (6,617 puan) tarafından

Kelebek aşırı pahalı tabi bütçen nasıl bilemicem ama gereksiz pahalı 

0 oy
önce (85 puan) tarafından

Paranıza yazik sunta ürünleri alipta memnun olan gormedim. Ben mobilyami mobilyacini nden aldim şubesinden ama İnternet sitesi de var kaliteli memnunum zaten tepe home ortağının tepe home cok pahali malum ama tartismasiz daha kaliteli ürünleri taş gibi tabiri caizse bütçeniz varsa tepe home alin.

0 oy
önce (2,730 puan) tarafından

Aman diyim almayın ordan bişey bedava da verseler

0 oy
önce (7,551 puan) tarafından

Benim evim modalife hepsi kirlenmesi disinda sorun yok silince kirler gitmiyor ben burdayim diyor yikanmasi lazim sorun yasamadim esyalarimda

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 505 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Naz07 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,059 göst.
12 Eylül 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 335 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 435 göst.