0 oy
156 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,338 puan) tarafından

Kızlar selam istanbulda yaşayanlara sorum 20.haftada burda başvurular başlıyor ya uygun görünür ise kaçıncı haftada gelir kimisi 30 kimisi 36 da gelir diyorlar size ne zaman geldi. Şu Sofra destek market kartı 3 ayı geçti hala değerlendirme aşamasında diyorlar daha kaç ay geçecek böyle 

4 Cevaplar

0 oy
önce (9,293 puan) tarafından

Ben ona başvurdum uygun bulunmadim ama aklında olsun bulunduğun ilçenin belediyesine doğum belgesi ile gittiğinde bir çanta veriyorlar içinde emzik biberon ıslak mendil yenidoğan takımı var ben aldım belge ile gitmen yeterli 

önce (1,657 puan) tarafından

Sadece İstanbul'da var ben Sakarya'da bez.sut  için başvurdum öyle bi yardım yok bizde dedi ama İst var tanıdığım aliyo yani

önce (1,338 puan) tarafından

Ibb istanbul için birçok şehirde veriliyor diye biliyorum canım belediyeyi arayınca söylerler 

Aradım işte bizde böyle yardım yok dedi

Sakarya mi orda vermiyorlar o zaman canım 

Evet aradım yok dedi 

-Reklam-
0 oy
önce (449 puan) tarafından

Bu değişiyor biliyorum bana doğum dan sonra geldi bir arkadaşıma doğuma bir ay kala geldi

Anladım teşekkür ederim canım 🥰

0 oy
önce (344 puan) tarafından

Bu destek sadece İstanbul halkı icin mi gecerli yoksa 81 ili de kapsıyor mu

Bide başvurular e devlet üzeri yapılıyorsa ne yazmamız gerek ibb yeni doğan yazdım ama bi alt başlık secenek bulamadım. 

önce (4,478 puan) tarafından

Yenidogan yardım çantasını bursa buyuksehir ve nilufer bekediyesi veriyor  bulunduğunuz belediyeye sorun bi 

ibb yenidogan istanbul için. Birçok şehir veriyor diye biliyorum canım belediyeyi arayınca söylerler 

Aradım Değerli vatandaşımız, hoş geldin bebek paketi stoklarımızda mevcut değildir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
 Diye msj atılır şimdi bu ne demek oluyor normalde başvuruluyor da ellerinde mi kalmamiş yoksa böyle bir yardım bizde görünmüyor mu demek istemiş yoksa da tekrar ne zaman sormam îcab eder ki kayıt yapıp geldiğinde göndermesi gerekmezmi

Büyük ihtimalle veriyorlar ama kalmamış ellerinde sonra tekrar arayın 

0 oy
önce (198 puan) tarafından

Doğum yardımını bilmiyorum ama market kartı çok uzun sürüyor 1 yılı buluyor

1 yıl mı vermeseler daha iyi 😂

önce (198 puan) tarafından

İki sene bekleyen bile var ben bir sene bekledim en son artık unutmuştum zaten bir baktım kart için aradılar cıkmiş diye 

Anladım canım 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 841 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Asel Linam (976 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 216 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde elis (2,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 292 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (370 puan) tarafından soruldu