Kızlar selam istanbulda yaşayanlara sorum 20.haftada burda başvurular başlıyor ya uygun görünür ise kaçıncı haftada gelir kimisi 30 kimisi 36 da gelir diyorlar size ne zaman geldi. Şu Sofra destek market kartı 3 ayı geçti hala değerlendirme aşamasında diyorlar daha kaç ay geçecek böyle
Ben ona başvurdum uygun bulunmadim ama aklında olsun bulunduğun ilçenin belediyesine doğum belgesi ile gittiğinde bir çanta veriyorlar içinde emzik biberon ıslak mendil yenidoğan takımı var ben aldım belge ile gitmen yeterli
Sadece İstanbul'da var ben Sakarya'da bez.sut için başvurdum öyle bi yardım yok bizde dedi ama İst var tanıdığım aliyo yani
Ibb istanbul için birçok şehirde veriliyor diye biliyorum canım belediyeyi arayınca söylerler
Aradım işte bizde böyle yardım yok dedi
Sakarya mi orda vermiyorlar o zaman canım
Evet aradım yok dedi
Bu değişiyor biliyorum bana doğum dan sonra geldi bir arkadaşıma doğuma bir ay kala geldi
Anladım teşekkür ederim canım 🥰
Bu destek sadece İstanbul halkı icin mi gecerli yoksa 81 ili de kapsıyor mu
Bide başvurular e devlet üzeri yapılıyorsa ne yazmamız gerek ibb yeni doğan yazdım ama bi alt başlık secenek bulamadım.
Yenidogan yardım çantasını bursa buyuksehir ve nilufer bekediyesi veriyor bulunduğunuz belediyeye sorun bi
ibb yenidogan istanbul için. Birçok şehir veriyor diye biliyorum canım belediyeyi arayınca söylerler
Aradım Değerli vatandaşımız, hoş geldin bebek paketi stoklarımızda mevcut değildir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. Diye msj atılır şimdi bu ne demek oluyor normalde başvuruluyor da ellerinde mi kalmamiş yoksa böyle bir yardım bizde görünmüyor mu demek istemiş yoksa da tekrar ne zaman sormam îcab eder ki kayıt yapıp geldiğinde göndermesi gerekmezmi
Büyük ihtimalle veriyorlar ama kalmamış ellerinde sonra tekrar arayın
Doğum yardımını bilmiyorum ama market kartı çok uzun sürüyor 1 yılı buluyor
1 yıl mı vermeseler daha iyi 😂
İki sene bekleyen bile var ben bir sene bekledim en son artık unutmuştum zaten bir baktım kart için aradılar cıkmiş diye
Anladım canım
1,498,417 soru
24,476,639 cevap
355,753 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın