0 oy
442 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,480 puan) tarafından

image

kizlar memnun musunuz ?

9 Cevaplar

0 oy
önce (11,480 puan) tarafından

Kızlar ?yok mu 

önce (633 puan) tarafından

image

temizlemesi cok rahat. ama atesli harli ocak gibi olmuo. gec pisirio yemegi. yani mesela soyle annemlerde yumurta kirana kadar tava kizio. kendi evimde tavayi isitiom tereyag koy eriy yukrta kir cirp galan hala bekliyotumki yag cozurdasin😂 yuksek ayarda bilr olsa geç yani. 

annem hic sevmio benim ocagi . aniden misafir gelecek osa sipsak dirt cesit yemek cikmaz dio. aheste aheste yemek yaomak icin😂

Ayyy tasinacagim evde bundan var da 

önce (7,451 puan) tarafından

Bu marka ile ilgili bişey markadan markaya değişiyor doğalgazlı ocaktan geçtim ben indüksiyonlu ocağa ve çok daha hızlı 

-Reklam-
0 oy
önce (116 puan) tarafından

Cam ocaklar turk kahvesini iyi yapmiyor ben cezbeden seviyorum o nedenle bunu diyebilirim :) koz falan da yapılmıyor. Onun haricinde temizlemesi cok kolay detayı yok otomatik zaman ayarlı olanı var kendiliğinden kapanıyor ayarlayınca artıları eksileri bu şekilde 

Teşekkür ederim canım 

Detay olmaması güzel evet :)

0 oy
önce (4,540 puan) tarafından

Benimki de elektrikli ocak ama 3 gözü var. Bilerek 3 lü aldım. Çünkü büyük gözüne kocaman tava ve tencere koyabiliyorum. Diğer türlü tencere direkt olarak ısı bölgesine temas etmeyince pişirmez. Tek dezavantajı bu. Yoksa elektrikli ocaklar çok iyi. 

Ya döküm tencere olmuyormuş sadece bende yeni almıştım 

Evet bak söylemiş Tefalin setleri var önerebilirim sana ben çok memnunum ama üst segmentini almalısın kolay cizilmiyor

Hangisi cnm 

önce (4,540 puan) tarafından

Benimkiler de tefal. Hepsi çelik tencere, indüksiyon olarak ayrıca belirtiliyor.  Benim eski tencerelerim de hepsi tefaldi ama yeni ocağa uygun olmadıkları için hepsini kaynanama verdim. 

İndüksiyonlu olarak geçiyor canım bakabilirsin İnternetten 

0 oy
önce (164,246 puan) tarafından

aynisindan var 

turkiyede ne kullaniyolar bilmiyom ben burda ocak icin olan bisi var onu aliyom

Burda da kadın öyle dedi 

image

buna benziyo benim kullandimda foto atcakdim bitmis evde

Ben sleepy ile siliyorum ya da cam bezi ve cam sil hiç bişey olmuyor tertemiz oluyor özellikle bişey önermediler

Yurtdışı için durum ne bilmiyorum Türkiye için özel tencereleri var 

0 oy
önce (656 puan) tarafından

Aynısından yengemde var marka aynı mı bilmiyorum ama çok memnun orda kaldığım çok zaman oluyor memlekete gidince kalırım abimde gidince yemek falan olduğu zaman yardım ederim bazende yemeği yaparım bende kullanmış kadar oldum yani çok güzel pişiriyor 

Çok teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (4,970 puan) tarafından

Benim de şuan kullandığım elektrikli. Gayet kullanışlı sadece alışana kadar biraz belki zorlanirsin ateş seviyelerine alışana kadar yani ama sonra alışırsın. Temizliği de diğer ocaklara göre çok daha rahat 

Teşekkür ederim canım gideceğim evde bundan var inşAllah güzeldir 

0 oy

. marka önemli bu noktada ve indüksiyonlu mu elektrikli mi yoksa ben kullanıyorum indüksiyonlu ve çok memnunum hızlı ve güzel pişiriyor 

İndüksiyonlu ocaklar çok başka ona özel tencereleri var ve mesela diyelim yanlışlıkla sen veya çocuğun elini tencereyi aldıktan sonra ocağa dokundurdu elin yanmaz çünkü indüksiyonlu ocak sadece tencereyi ısıtır elektrikli ocak için aynı şey geçerli değil görünüşleri aynı ama dediğim gibi indüksiyonlu ocaklarda normal tencere değil özel tencerelerini kullanabilirsin 

Ben Bosch kullanıyorum doğalgazlı ocaktan geçtim indüksiyonlu ocağa zorlanmadim hemen alıştım ve doğalgazlı ocaktan çok daha hızlı pişiriyor 

Benimki hangisi bilmiyorum ya

Onu öğrenip ona göre tencere alırsın en azından ya da ocağı değiştir 

Cnm bu normal yağ sökücü ile siliniyor mu mesela 

0 oy
önce (1,558 puan) tarafından

Görümcem bu a bnezer kullandı çatladı mahvoldu normal demirlisi olanı aldı bunlara güven olmuyor 

Bazı tencereler patlatıyormus ya

Kalite çok önemli 

0 oy
önce (578 puan) tarafından

Benim yengemde vardı hiç sevmıyodu değiştırecem dıyodu

Niye acaba 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,273 göst.
18 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
0 oy
2 cevap 204 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Selin19 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.

Kategoriler

1,498,278 soru

24,474,618 cevap

355,369 kullanıcı

...