Kızlar ?yok mu
temizlemesi cok rahat. ama atesli harli ocak gibi olmuo. gec pisirio yemegi. yani mesela soyle annemlerde yumurta kirana kadar tava kizio. kendi evimde tavayi isitiom tereyag koy eriy yukrta kir cirp galan hala bekliyotumki yag cozurdasin😂 yuksek ayarda bilr olsa geç yani.
annem hic sevmio benim ocagi . aniden misafir gelecek osa sipsak dirt cesit yemek cikmaz dio. aheste aheste yemek yaomak icin😂
Ayyy tasinacagim evde bundan var da
Bu marka ile ilgili bişey markadan markaya değişiyor doğalgazlı ocaktan geçtim ben indüksiyonlu ocağa ve çok daha hızlı
Cam ocaklar turk kahvesini iyi yapmiyor ben cezbeden seviyorum o nedenle bunu diyebilirim :) koz falan da yapılmıyor. Onun haricinde temizlemesi cok kolay detayı yok otomatik zaman ayarlı olanı var kendiliğinden kapanıyor ayarlayınca artıları eksileri bu şekilde
Teşekkür ederim canım
Detay olmaması güzel evet :)
Benimki de elektrikli ocak ama 3 gözü var. Bilerek 3 lü aldım. Çünkü büyük gözüne kocaman tava ve tencere koyabiliyorum. Diğer türlü tencere direkt olarak ısı bölgesine temas etmeyince pişirmez. Tek dezavantajı bu. Yoksa elektrikli ocaklar çok iyi.
Ya döküm tencere olmuyormuş sadece bende yeni almıştım
Evet bak söylemiş Tefalin setleri var önerebilirim sana ben çok memnunum ama üst segmentini almalısın kolay cizilmiyor
Hangisi cnm
Benimkiler de tefal. Hepsi çelik tencere, indüksiyon olarak ayrıca belirtiliyor. Benim eski tencerelerim de hepsi tefaldi ama yeni ocağa uygun olmadıkları için hepsini kaynanama verdim.
İndüksiyonlu olarak geçiyor canım bakabilirsin İnternetten
aynisindan var
turkiyede ne kullaniyolar bilmiyom ben burda ocak icin olan bisi var onu aliyom
Burda da kadın öyle dedi
buna benziyo benim kullandimda foto atcakdim bitmis evde
Ben sleepy ile siliyorum ya da cam bezi ve cam sil hiç bişey olmuyor tertemiz oluyor özellikle bişey önermediler
Yurtdışı için durum ne bilmiyorum Türkiye için özel tencereleri var
Aynısından yengemde var marka aynı mı bilmiyorum ama çok memnun orda kaldığım çok zaman oluyor memlekete gidince kalırım abimde gidince yemek falan olduğu zaman yardım ederim bazende yemeği yaparım bende kullanmış kadar oldum yani çok güzel pişiriyor
Çok teşekkür ederim canım
Benim de şuan kullandığım elektrikli. Gayet kullanışlı sadece alışana kadar biraz belki zorlanirsin ateş seviyelerine alışana kadar yani ama sonra alışırsın. Temizliği de diğer ocaklara göre çok daha rahat
Teşekkür ederim canım gideceğim evde bundan var inşAllah güzeldir
. marka önemli bu noktada ve indüksiyonlu mu elektrikli mi yoksa ben kullanıyorum indüksiyonlu ve çok memnunum hızlı ve güzel pişiriyor
İndüksiyonlu ocaklar çok başka ona özel tencereleri var ve mesela diyelim yanlışlıkla sen veya çocuğun elini tencereyi aldıktan sonra ocağa dokundurdu elin yanmaz çünkü indüksiyonlu ocak sadece tencereyi ısıtır elektrikli ocak için aynı şey geçerli değil görünüşleri aynı ama dediğim gibi indüksiyonlu ocaklarda normal tencere değil özel tencerelerini kullanabilirsin
Ben Bosch kullanıyorum doğalgazlı ocaktan geçtim indüksiyonlu ocağa zorlanmadim hemen alıştım ve doğalgazlı ocaktan çok daha hızlı pişiriyor
Benimki hangisi bilmiyorum ya
Onu öğrenip ona göre tencere alırsın en azından ya da ocağı değiştir
Cnm bu normal yağ sökücü ile siliniyor mu mesela
Görümcem bu a bnezer kullandı çatladı mahvoldu normal demirlisi olanı aldı bunlara güven olmuyor
Bazı tencereler patlatıyormus ya
Kalite çok önemli
Benim yengemde vardı hiç sevmıyodu değiştırecem dıyodu
Niye acaba
1,498,278 soru
24,474,618 cevap
355,369 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın