Ne yemek yapacaksınız kızlar kızım çok yemek seçmeye başladı ya pankek istedi sabah yaptım daha sonra pişi istiyorum diye kendini yerlere attı eşimde yemek seçtiği için işletim iyice zorlaştı menüler neler
Dun kanat pattates pilav salata yogurt vardi menude
Bugun ne yapacagim bir fikrim tavuk dunyasi yapayim diyorum
Saolasin canim
Hic! Yapmadiniz mi. Kremali oluyor ya
Tavuk gogsu kekiklim korili mantarli kasarli kremali yapiliyo salata kremali
Hiç !yapmadım🤣 kremalı
Klavye koymus unlemi gulmene gerek varmi?
Sinir yapmana gerek varmı🤣
Sucuklu kuru fasülye , pirinç pilavı yaptım yanına salata ve ayran tamamdır . Bugün çok işim var o yüzden sabah 7 de yemek yaptım
Ellerine sağlık hamarat lardansin yani hiç bir kuvvet beni 7de kaldıramaz kış ayında 😆
Vallahi canm evden çalışıyorum en geç 9 da online olmam gerekiyor kızımda okula gidiyor mecbur kalkıyorum 7 de yemek çamaşır ev toplama işini halledip kızıma kahvaltı hazırlıyırumki kalktığında yesin die
Anladım canım rabbim kolaylıkla.r versin
Kahvalti isi beni de cok bunaltiyo aksama da Allah ne verdiyse artik hic bilmiyodun makarnayla gecistirdim bugun naparim hic bilmiyorum
Benimde hiç bişey yapasim yok bugün
Bugün mantı ve mercimek corbasi düşünüyorum benim eşimde oğlumda çok seciyor sevdiği şeyleri yapamaya calisiyorum..
Çok zor yenek seçen canım ya benim kızım hep güzel yerdi yine sevdiği şeyleri güzel yiyor 3 yaşına girecek yeni yeni yemek seçmeye başladı
Benim oğlumda öyleydi şuan 6 yaşında önceden yedikleri şeylere şuan midesi bulanıyor bazen kafayı yemek noktasına geliyorumm..
Bazen bizimkiler de öyle oluyor. Bugün ben de hamur işi yapacağım minik pizzalar yapmayı düşünüyorum. Her gün ana yemek sulu yemek, arayan insan değil bizimkiler ,genellikle kahvaltılık ve hamur işi seviyorlar.
Ellerine sağlık canım
Bu saatte yemek yapma işini aklıma söküp beni bunalıma attığın için saol🤣🤣🤣🤣
Bı tek ben girmeyeyim bunalıma dedim 😂😂
Mercimek corbam makarnam vardi yanina karnibahar kizartmasi eklicem oglum hafif nezlede Allahtan istah kaybi yasamadik
Geçmiş olsun canım ellerine sağlık menü güzel
Ispanaklı tepsi böreği çay domates salatalık
En sevdiğim ellerine sağlık 0 3 yaş yok galiba sende 😆
2 yaş ve 4 ay bebe var 😁😁
Çok hastayım ya buzluktan menemen çıkardım onu yapıcam yanına bulgur pilavı yaparım yeter
Yeter canım geçmiş olsun rabbim şifalar versin yakın olsaydık çorba yapar getirirdim sana 🥰
Allah razı olsun güzelim yapmış kadar oldun 🥰 hamileyim dün acile gittik kızıma ilaç yazdılar hamilesin parol iç sadece dediler kac gündür maf olduk
Yanında biri olsa güzel olur canım çok zor seninde bağışıklığın düşük şimdi rabbim kolaylıklar versin
Sağol canım valla yakında kimse yok maalesef
Kıyma çıkardım sanırsam fırında köfte patates yapacam. Seviyor çocuklar.
Dün mantı ve barbunya pilaki vardı
Öff en sevdiklerim ellerine sağlık barbunya pilaki nasıl yapıyorsun bı onu beceremiyorum ben
Kolay gelsin sana ama kızının yemek seçmesi kötü olmuş. Umarım bırakır bu huyunu ona güzellikle gazze yi, Filistini, diğer açlıktan ölen insanları göstersen anlatsan seçme huyunu bırakır belki.
Benim menü de ise PATATES ÇORBASI, YOĞURTLU MAKARNA, SALATA
Çok küçük canım 3 yaşına girecek göstermiyorum ama söylüyorum bunları bulamayan çocuklar var diye yeni başladı yemek seçmeye
Görmeden inanmaz ben şahsen Kendi kızıma gösteriyorum diyorum bak bu yemekleri bulamayan bebekler var ölüyorlar. Ne kadar acı bizim onları görmeye bile içimiz el vermiyor, ama onları el kadar bebekler görüyor, yaşıyor. Allah yardım etsin onlara. Biz müslümanlar olarak uykudayız, uyanırız umarım
Ben dayanamıyorum o görüntülere canım kızımın psikolojisi bozulur
Elbasan tavaya döndü menüm eş talebiyle. Yanına köz biber çorbası domatesli arpa şehriye pilavı
Ellerine sağlık menü güzel bebek büyüdümü öğretmendin demi karistirmayayim
Evet öğretmenim canım karıştırmadın, küçüğüm bir yaşında kızım altı olacak bir haftaya. Oğlan yemez bunları ancak belki şehriye pilavından yogurtla seçen çocuk çok zor.
Evet canım ya gerçekten çok zor
Bügün yemek yapmıyıcam
Dün kayınpederimlete gittik hastaydı yarın ameliyat olacak
O yüzden yemek yemedik eve cok geldık dünki yemekler var
Anladım afiyet olsun
Teşekürler canım
Et sote
Pilav
Salata
Ayran
Afiyet olsun menü çok güzel
Sizede afiyet olsun gelin beraber olsun:)
1,498,174 soru
24,473,055 cevap
355,287 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın