Şimdi benm bir tane görümcem yurtdışında işte yeğenlerine oldu bitti hediye alır yollar yâda çocuklarım alirmsn dediğinde tabiki de der ,ve ortanca görümcem sürekli gelirken eli boş gel yeğenlerine birşey alma sadece bize al vs dyr doldurmaya çalışıyor hani,işte gorumce geçen hafta çocukların istediklerini siparis etti ama adresi yanlış girmiş ortanca gorumcenin olduğu eve yani evli değil kaynana ile annesi ile yaşıyor bugün geldi görümceye sordum teslim edilmiş alabilrsn dedi gittik almaya bilmiyormusuz gibi davranıyor dedim hediyeler nerde dyrki ne hediyesi sizin nerden haberiz var gibi tepkiler çocuklar hediyemizi ver dedi öyle oyuncağı getirdi üstüne toka da almıştı set halinde iki tane ayrı ayrı onu almş ayırmış dedim tokada vardı onlar nerde ters baktı bana dedim oda var siz nerden biliyrsnz dedi bende ztn biz seçtik aldı dedim çocuklarım alana kadar söyledi aldı hemen arkasından video aldı fotoğraf çekti görümceye attı biliyrm arkasından msj attı sinirli sinirli yazıyordu yani en küçük gorumcem evli bir çocuğu var o Tokalari ona sakladı ona vercekti yâda oyuncağın birinide biri ile anlasın diye çok sinirlendim yeminle ztn bu ortanca olan fena anlaşamıyoruz çok gidip gelemyrz ama o yegense buda yeğen yani ayrımcılık yapyr
Yemin ederim çok garip bir insan.baakasinin malını hediye olur başka birşey olur üstüne konulmaz ki.
O büyük görümcem çok iyi niyetli çocuklari sevindiriyor hepsine aliyr edyr ama kendi kız kardeşinin çocuğu daha yakın ya hep ona alan hep ona versinler etsinler suratı beş karış dj başı msj atyrdu kadına alıp saklamak ne yaaa o zmn beğendiysdn şöyle ablana diğer yeğenine de alsn hiç demedi hayırlı uğurlu olsn diye
Hadi bir toka için hayırlı olsun dememiş o onun problemi ve yetiştirilme tarzı da alıp saklamak nedir ya
Geçen ay geldi yurt dışında görümcem sadece bir bavula oyuncak hediye dolu alms gelms görümcem kızımı alip götürdü odaya gosterdi bak aldım size şunu bunu sonra ortanca girdi demedi mi gösterme etme diye vere vere bir tane oyuncak verdi diğerlerini ortanca görümce sonra veririm dedi vermedi böyle pis huylu ben sürekli bununla tartisyrm evime burnunu sokuyor bune ne gerek vardı sen çalışmıyorsn çalışan insan olsaydın neyse dyrdu dedim ben herşeyin en iyisine layıkim sen kafaya takma tatlım dedim
Altı üstü mü oturuyorsunuz
iyide mantiken digeri kendi kiz kardesinin cocugu ose horumceler olduguna gore seninkiler de kenid abisinin vocuklari. yani mantiken. biri abisinin biri kiz kardesinin vocuklari oluo.
Ne garip haset insanlar var ya. Sanki kendi cebinden çıkıyor. Üstelik yeğenine alınmış hediyeler. İnsan yeğenlerini sevmez mi
Adı üstünde seviyormis ama onun babası var alsin kafasında en küçük gorumcem çocuğu doğdu bütün herşeyi o hak edyr onu alınması lazım diye diye ,hiç bir yeğeninin doğum gününde birşey getirmedi eli boş geldi ama o görümcemin kızına gram takmış kaynana küpe Uzak duruyrm artık
sevmemekden dgil bence kiskanio. bekar be cocuksu kalmis belliki. kendini cocuklarla bir tutuosa. biri abinin cocuklari digeri de kiz kardesinin cocuklari. onlarn hediyeleri kiskaniyor kendini cocuklarla bir tutuo bence bekar ve hala kendini vocuk goruo
Gerçekten çok ayıp. İnsanlar nerde ne yapacağını bilmez oldu
bekar olan kiskanclik yapio cocuk gibi heralde bekar olunca. laf soyleyin. cocuk gibi cocuklarin seylerinimi kiskaniyorsun kazik kadarsin evlenmemissin diye cocuk mu sanion kendini elinden şekeri alinsa salya sumuk aglayacak vocuk triplerine giriyorsun deyin. ufacik cocuklari mi kiskaniyorsun falan de gorumcene senin ablansa hediye alan bunlarin da halasi . bunlara halasi olarak hediye yolluyorsa diger kucuk kardesinizin cocuklarinada teyzesinolarak biseyler alir. sen evlenmemissin cocugunda yok diye kendini bu cocuklarla bir titup onlarimi kiskaniyorsun diyecekdiniz iste o hediye saklama ayirma olayinda
1,498,280 soru
24,474,629 cevap
355,373 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın