İyi akşamlar hanimlar
Bundan 6 yıl önce ben daire istedim ama kaynanam kendi babam müstakil diye tutturdu çocuk ses yapar komşu sürekli gelir gider gibi şeyler dediler baya uzun şeyler oldu mecburi müstakil ev aldık ama baya eski bir evdi mutfak dolabı bile yoktu duvarlar herşeyi tadilatını yaptık
5 yıl önce yağan yağmurdan evin her yeri damladı yatak döşek hepsi çamur altında kaldı evi satalım dedik kayinpederim hemn geldi eşimi doldurdu bir güzel birakmadi neymiş mustakile güzel daire yasanilmaz cezaevi gibiymiş sanki onlar yasiyorda neyse ne etsem eşim beni dinlemedi kalktı bahçede ev yapma başladı 4.yilimiz oldu hala sürüyor yapımı şuan mutfak dolabı kaldı bide elektrik kalmış diğer herşey bitti evi istediğim gibi büyük herşey bana göre yapıldı catilidir daire tarzı sadece şuan doğalgaz yok mahallede sobalı olacak
Kaçtır kaynanam yanımda daireli ev başkadır diyor nedeni kaynım yeni evlendi 2 aydır falan bunları kaynanam önceden kendilerine aldiklari daire verdiler oturun diye onlarda kendilerine ev alacak kaynanam onlara daire alın müstakil güzel değil diyor
Şuan kar yağıyor dün kaynanam aramiş diğer gelinin evinde bana diyor evin üstünü temizledim mi dedim benm fıtık var temizleyemem hastayım birine decez para verip gelecek yapacak diyor ayy dairede başkadır sanki kar yagmamiş çok güzel şimdi bilmiyorum karın kalınlığı nedir sicacaik yer
Bende anne ben daire diyince hepiniz bırakmıyordunuz dememle senin baban öyle dedi o yüzden bırakmadık dedim ne alaka babam tamam söyledi ama satış ilanına koyduğumuzda benm babam yerine senin kocan geldi oğlunu bir güzel doldurdu kapıcı parası ortak gider bilmem nee kaldiramazsin diye doldurup gitti
Kaynanamda daire alsaydiniz mis gibidir sizin caniniz istemedi neyse deyip kapattı
Bu kadın kaçtı bana böyle tür konusmalar yapıyor ve dün yağan kardan eriyince bugün iki odam şuan yine damlıyor ve çıldırmak üzereyim yaptığımız bahçedeki ev bile gözümde bitti gitti
Biriniz birşey desede icim rahatlasa
Bahçedeki ev güzel ve sağlamsa işleri hızlandırıp bu yaz geçmeye çalış. Hatta yalıtım da olursa belki klima kullanırsınız o da ısıtır ve temiz olur Kaynananı da hiiç ciddiye alma nasip böyleymiş böyle olmuş kendini üzdüğüne hiç değmez. Bende müstakildeyim zorluğunu biliyorum seni çok iyi anlıyorum. Bir yandan da rahatlığı olduğu için sorunları olabildiğince azaltıp yaşamaya çalışıyorum. Özgür yaşamaya baya alıştık sobadan sıkılınca klima kullanıyorum öyle idare ediyorum. Bayadır sorun yoktu bizim de duvarlar kabardı ilerlemesinden korkuyorum bilmiyorum belki yalıtım iyi gelir
Senin çektiklerini görünce fikri değişmiş. Diğeri de aynı şeyi yaşamasın diye onu daireye yerleştirecekler de ayy kuzum madem müstakil ev alındı neden o kadar eski, sobalı ev aldılar ki müsade etmeseydin
anaaa pistu tam yeni okudum. yani ses olursa olsun komsuya ses olacak diye jiye gecekondu gibi eziyet cekesinki. kabul etmen hata. komsununda cocugu olacak yafa olmus dur sonucta. kandirmislar seni ucuza ev aldik diye iyi olur demisler
Ben anlamadım 4 yılda nasıl yapılması hala baya uzun bir süre değil mi karıncalar mi çalıştı
gecekondu gibi olacaksa mustakil ev istemem . villa gibi olacaksa tek katlida olur iki uc katlida havuzlu mavuzlu bahceli eve kabul. ama gecekondu gibi okursa daire isterim
Benim evim müstakil evlenmeden önce eşim almış benimle nişanlıyken de içini istediğim gibi yaptırdık iyi ki diyorum müstakil ev almışsın rahat rahat takılıyoruz ama ev çok kötü durumda olsa oturmazdım
Nerede yaşıyorsunuz isteyince yeni ev nasıl yapılıyor biz kendi evimizi yıktırıp yeniden yaptırmıyoruz izin vermiyor belediye
Canım tamamını okuyamadım ama müstakil ev candır. Komşu derdi beter. Ben ilk evlendiğimde birkaç yıl apartmanda oturdum da aman aman yani. Daireye geçmek için yapacağınız masrafla müstakil evini güzel bir tadil ettirsen aslında.?
Ben site içinde apartman dairesinde oturuyorum. Sürekli müstakil ev bakıyorum. Kafama göre bir ev bulsam burayı satip üstüne para ekleyip müstakil alırım. Tamam kışın 3 ay zor olabilir ama baharda ve yazin keyifli olur müstakilde oturmak. Yaz gelince bahçenize gelip zaman geçirmek isterler kesin.
Ben müstakil ev tercih ederim evlenınce apartmanda yaşamayı öğrendim ama senin tarif ettiğin gibi müstakil ev istemem asla bakımlı yeni güzel olmalı ben müstakil dublex evde büyüdüm bahçeyi ekerdik meyve ağaçları vardı tavuklarımız ve köpeğimiz vardı çok rahat büyüdük keşke yine imkan olsa yaşasam
Müstakil ev gibisi var mı ya şuan evin eski ama yenisini yapmışsın boşver mis gibi tertemiz yeni ev istediğiniz kdr koşun bağırın gece gündüz şikayet eden yok sofra bezi silkeledim kavgası yok merdiven kirli derdi yok.
Bizde arsa aldık Müstakil ev yapacaz inşaAllah ama şuan durumumuz müsait değil
Kız saçma sapan dolduruşa gelme müstakil ev tabiki daha güzel evet eski evde zorluk çekmişsin ama mis gibi evde sen sefa sürerken onlar gerçekten apartman sorunları ile uğraşacak. Ben şu an üç kuruş artirsam hemen gram alıyorum müstakil ev için bahçeye de bir kamelya koyup çay kahve keyfi yapacağım orda mis gibi
Müstakil ev güzeldir değerini bil kaynananida takma hzuurunu bozma boşver
Herzaman kendi istekleri gibi yaparlar yaptirirlar her şeyi sonra günü geldimi yapmasaydin zorlayanmi vardı derler , öyle bir derin nefes alasim geldi ki ,Allah sana da yardım etsin sıkıntını gidersin inşallah,benimde sıkıntimi giderir inşallah,bir şey diyemiyorum Rabbim yardımcımiz olsun inşallah
En iyiiysi müstakil boku cekrım milletin yok ses oldu yok cocuk niye agladı beşik niye salladı müzik dinlemek zaten yok
Misafir cocgu ses yapacak diye duzgun oynatamıyo bile ınsan
1,498,280 soru
24,474,629 cevap
355,373 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın