hanımlar bu saatte komşulardan biri çamaşır makinası çalıştırmış ve bu bir günlük değil 2 günde bir özellikle bu saatte çok ses geliyor sanki makina bizim uyudugumuz odanın içinde çalışıyor söylesek ayıp olur mu ya da anlayışsız mi olurum şöyle bir sorun da var üst kat mi yoksa yan taraf mi onu çözemedik
Ayip filan olmaz, onlarin yaptigi ayip. Yonetici varsa ona söyleyin, gruba yazar uyarir. Hala devam ediyorsa gunduz kimden supheleniyorsaniz gidip anlatirsiniz durumu, sizden twpki gelmeyince duyulmuyor saniyordur
çok olmadı taşınali kimseyi de tanımıyorum ses çok fazla geliyor ama üst katta olsa o şekil mi gelir acaba
Nereden gelirse gelsin bu saatte makine olmaz. Yoneticiye soyleyin, ya da kapiya girise bir not asin, gece makine calistirmauin lutfen uyuyamiyoruz diye
TOKİ olduğu icin sanırım site yönetimi konut dışında bir yerde belli bölgelerin diye ayrılıyor
Girise genel bir yazi asin o zaman, basiniza bela da almazsiniz, ha devam ediyorsa o zaman bildirin yonetime
Bunun anlayışsızlıkla alakası yok ki ben akşam 8 den sonra makina çalıştırmam üstümüzde yaşlı teyze dede oturuyor ben 1. Katta oturuyorum her ramazan tatlı yapıp yukarı götürürüm sesimiz çok geliyor kusura bakmayın diye öyle içli dışlı olmayınca ramazan niyetine gönül alıyorum onlarda sağolsun çocuğun ayıbı olmaz diyorlar birde makina sesi takır tukur valla insanlar ne vurdum duyma bencil olmuş arkadaş ya … tatlı dille uyarılabilir bence .
evet genelde çocuk olunca bende pek sorun etmem sonuçta çocuk onlar ama supurgedir makinadir belli saati var bir defa oldu dedim belki geç gelmişlerdir eve ya da acildir diye bişey demedim ama 2 günde bir mutlaka 2 bucuktan sonra çalıştırıyor o yüzden dedim söylesem kötü olur muyum diye küçük çocuğum var sesten irkiliyor geceleri
Söyle tabi ki neden senin ayıbın olsun onların yaptıkları ayıp üstelik yasak zaten zabıtaya kanıtlı şıkayet etsen ceza yerler
evet normalde biz öyle gördük belli saatlerden sonra kimseyi rahatsız etmemeyi ama maalesef herkes aynı olmuyor
Suan makinan bende çalıyor olması peki😂😂 umarım kayinvalidem rahatsız olmuyordur..
Sitelerde belli saatten sonra açması yasak ama
gündüzleri şehir gürültüsünden belki çok sesi olmuyor ama gece çok ses çıkıyor bence çalıştırdığınız bir gece kaynananiza gidin bakın ses geliyor mu bazı makinalar sessiz çalışıyor olabilir ama coguycok gürültülü çalışıyor
Bana der çok ses var diye ben diyorum çünkü 😂 eltimde çalıştırma ben duymazdim kayinvaldeminkinide duymuyorum sadece dikiş makinesinin sesi geliyor oda değecek saatte açmaz
Neden ayıp olsun asıl onun yaptığı ayıp gecenin bir yarısı kimse kimseyi rahatsız edemez hele ki devamlılığı varsa kendisine de söyleyin baktınız olmuyor yöneticiye söyleyin yine devam ederse de polisi arayın hiç uğraşmayın
açıkçası daha söylemedim hani üst mu yan komşu mu onu netlestiremiyorum daha önce üst komşunun gece 2 de temizlik yaptığı zamanlar olmuştu mutfağı baştan sona temizliyordu sanırım tabak çanakla kavga ede ede sonra kesildi geç saatte temizlik aşkı ama makina başladı tabi o mubyan taraf mi bilmiyorum en iyisi ikisine de sormak
Evet ikisine de sor uygun bir dille yapmamaları lazım gece saatlerinde
Yöneticiye söyleyin uyarır o 23.0 09.00 arası istirahat saati diye geçer ve rahatsız edici ses cıkarmak yasak bizde bi ara aynı dıkıntılar vardı hangi kattan geldiği belli olmuyodu yöneticiyle konusmak için evden cıkıyodum ki yönetici panoya yazı astı sesler kesildi sonra
burda da tokiler olduğu için sanırım yönetici tek kişi değil bölge bölge sorumlular var ve evden uzak bir yerde yerleri anca eşim gider
Bizimde sabah 7 8 süpürge açıyo arada komşu sürekli devam eden bişey olacak olursa yöneticiye söyleyip gruba msj attırcaz isim daire belirtmeden
ne acelesi varmış acaba bir ara tiktokta da bir bayan paylaşmıştı işte sabah namazından sonra ev temizliği diye saat 5 te temizlik mi olur hadi yetişkinler idare etsin de bebekler hastalar ya da gerçekten en ufak seste rahatsız olan insanlar var saygı duymak lazım kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok ki
yöneticiye söyleyin, bizde de yapan vardı. biri asansöre yazmıştı çamaşır makinesini düzgün saatlerde çalıştır diye, sonra yönetici olaya müdahale etti
yani o yöntem daha iyi isim belirtmeden en azından rencide olmaz tabi duyarlı biriyse çünkü bazilaruyo kadar sesin çıktığını tahmin edemez helendaha önce hep müstakil evlerde yaşayanlar gerçekten bilemiyor
Neden ayıp olsun canm söyle tabiki
öyle yaparım canım dedim belki anlayışsız derler diye
Bence ayıp olmaz gayet normal bir şey ama tabii ki tartışmada söylerseniz daha iyi olur sonra hani o da zıtlaşıp devam ettirip ondan sonra böyle kavgaya gitmemesi için diyorum
yok canım öyle tartışma huylarım yok elimden gelince karsimdakini kırmadan incitmeden söylerim bir konu olursa dün de eşim diyordu ben soracam böyle olmaz diye düşün yani erkekler o kadar takılmaz seslere o bile rahatsız oldu tabi kadına değil de eşlerini tanıyor sorarım dedi kimse en azından çalıştırması gündüz calistirsn
İnsanlar empati yoksun gerçekten biz de yaşıyoruz yıllardır bu durumu yani üst katımıza eşimin abisi oturuyor inanın bu sırf yani bu olay yüzünden konuşmuyorlar çünkü eşime dediği kelime şuydu alt kattaysan bunları sesleri çekmek zorundasın yani geceleri top oynaması misket oynuyorum atmaları çocukların tarzında sesleri vardı mesela kaynım gündüz uyuyor üst katında ben daha dikkat etmeye çalışıyorum insanlar önce empati kurmayı öğrenmesi gerekiyor
Üst kattan da çok geliyor. Bizm komşu 4. Katta çalıştırıyordu gece sesi 2. Kata geliyordu
o zaman üst kattır belki de yan tarafta çalıştırmıyorsa bizden biliyordur
Kesinlikle öyledir. Bir söyle sen .çünkü makina sesi çok kötü oluyor.bir açıklık getirilsin
1,498,403 soru
24,476,407 cevap
355,612 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın