0 oy
336 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından 2 uyarı

Eşim kendi işini kurmak için düğün altınlarımızı sermaye yapmak istiyor. Ama ben, kadınların elindeki altının onların kara gün dostu ve tek garantisi olduğunu düşünüyorum. Zaten ev araba alırken yarısını satmıştı, İçimden bir ses buna şiddetle karşı çıkıyor. Altınları verip risk almak mı, yoksa yuvadaki huzuru bozma pahasına hayır demek mi? Yanlış mı düşünüyorum, bu riski almaya değer mi? Sonuçta çocuğumun geleceğide var işin içinde.

Asagidaki sebeplerle 2 kez uyarildi
  • 🚩 Hakaret,Tahrik
  • 🚩 Hakaret,Tahrik

15 Cevaplar

+7 oy
önce (6,658 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kız sen dün burayı Beğenmemiştin.  Dedikodu yapmak için toplanan uygulama bende iyi bi yer sandım diodun😂Şimdi akılmı soruyorsun beğenmediğin bayanlara. 

Yapay zeka ya sorsana bunuda 

önce (6,658 puan) tarafından

Yine kopyala yapıştır yapmış herkese 😁 

önce (24 puan) tarafından

Bence sorun sizler de hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz :)

önce (4,470 puan) tarafından

Dün sen değil miydin burayı ve burdakileri beğenmeyen 

Kendinle çelişme beybi 

Eskilerden biri olduğun da belli oldu bu arada 🤣

önce (188 puan) tarafından
+3

Bu arada post sahibi ile ilgili asıl sıkıntı şu
 biri yorum yapmıştı zaza dilinde bir kelime kullanmıştı. Bu post sahibi bayan ise dalga geçer gibi Za Za Za gibi bir şey yazmıştı. Burayı sevmeyebilir ama bu şekilde insanların dili ile dalga geçmesi kabul edilemez. Eski ya da yeni kullanıcı fark etmez. 43 yaşında olduğunu söylüyor sanmam. Tek diyeceğim Allah etrafında ona maruz kalan insanlara sabır versin.

Akıl işi değil ya

Uyarı verelim de kapansın postu

-Reklam-
+2 oy
önce (4,312 puan) tarafından

İleride boşanma vs olursa diye kalsın düşünceniz varsa bu evlilik zaten huzurlu ilerlemez ki. Kaldı ki altın tek kadına mı yapılıyor, ihtiyaç olduğunda erkek yalvar yakar peşinde koşuyor. Nikâh kıyıp biz olduysak, ihtiyaç halinde elbette harcayacağız. 

Değerli yorumun için vakit ayırdığın için teşekkür ederim..

+2 oy
önce (1,228 puan) tarafından

O altınları sadece senin değil eşinin de hakkı üstelik adam yine sizin geleceğiniz  için bozdurmak istiyor  baskasinin isinde ne zorluklarr calisiyorlar imkanı varsa tabi kendi işini kurması daha iyi geleceğini garanti altına almak istiyorsun ama hangi gelecekten bahsediyorsun ???

+1 oy

Uyarıyı ben verdim 

Malum sevmesin sen şimdi buranın fikrini 

Uyarıları severim adamı adam eder.

0 oy
önce (138 puan) tarafından

Yanlışım varsa düzelt 

Endisen " ileride bosanirsam maddi güvencem olmaz elim bos kalir"mi ona göre yorum yapayim 

0 oy
önce (4,477 puan) tarafından

Risk almadan neyi basarabiliyorsun ki eşinin yapacağından eminsen ona güveniyorsan şans vermelisin sonucta yatirimsa iş kurmak da yatırım  

0 oy
önce (640 puan) tarafından

normal bir evlilikse bunun lafi olmaz . is kurmak diyorsun saga sola sacmayacak. adam is kuracakmis o kurdugu isten yediginiz ekmek misliyle cikar. ben 12 bin liralik altin verdim 2018 de  suan 12 milyondan fazla oldu o 12 binlik altinin getirdigi mal mulk alyin verdim derken zaten birikmis paramis yokdu is kurmak icin zaten o bozulacakdi alayim verirmisin muhabbeti zaten olmadi . altin evin ortak malidir yatirim parasidir . kolumda boynumda parmagimda durmasindansa bize biton gelir sagladi ev iki araba arsa yazlik  allaha sukur misliyle geri geldi yani verdigim kiytirik uc parca taki 

önce (3,873 puan) tarafından

Bende verdim ama geri gelmedi 😄 ama biz iş kurmak için harcamadik eşimin uzun dönem işsizliği oldu maalesef aydan aya bilezik bozduk. 13 tane bileziğin 6 tanesi ile araba aldık kalanı pufff 😄 sonra eşim askere gitti mecbur arabada pufff 😄 şimdi hiç takı yok ufak tefek şeyler dışında. Bir anasının taktığı çirkin kolyeyi bozmadı hatıraymış hepsi hatıraydı ama neyse 😄 eşim öyle dar boğazdayken evde altın varken millete avuç aç diyecek halim yoktu sonuçta yine bana çocuğuna harcadı şimdi çok şükür işi var evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz bazı kadınlar sadece kendi kötü gününü düşünüyor. 

önce (640 puan) tarafından

taki olarak banada gelmedi canim malmulk olarak geldi . taki zaten takmiyorum.  celik kolye bilezik kunye cok rahat isimi goruo illa altin olsun diye diretmiyorum yani😂

bencede evde taki o bi yatirim seyi varken gdio ele gune agiz eymeye be gerke var sizin de yine dar zamana gitmis bisa sacim savurmamisiniz . bir urun alinan mal kulk kalmasada en azindan zor zamanda bir oh demissiniz

önce (3,873 puan) tarafından

BBende takamıyorum incik boncuk daha çok hoşuma gidiyor zaten ev işi çocuk derken evin içinde de bilezik takacak değilim 😄

0 oy
önce (32 puan) tarafından

İşse evse arabaysa zaten ilerde boşanırsan herşey ortak oluyor, bir şey kaybetmiş olmasın 

0 oy
önce (9,293 puan) tarafından

Hepsini kocana verdim canı sağ olsun hiç ilerisini düşünmem yuvamı eşimi düşünürüm her zaman 

0 oy
önce (1,656 puan) tarafından

Doğu'da geline yapilan altınlar yatırım amaçlıdır yani ilerde ev araç yada iş yapılırken zorluk çekmesin diye o altınlarda eşininde hakkı var yani iş kurduğu zaman iyi olursa gene yerine koyabilir 

Ha elindekini alır sonra bidaha almazsa verme dışardaki borç ödeniyor ama evdeki yok

0 oy
önce (6,315 puan) tarafından

Bi kısmını verebilirsin 

Hepsini vermek zorunda değilsin zaten 

0 oy
önce (289 puan) tarafından

Ben verirdim bence bı tek kadına ait değil o altınlar 

0 oy
önce (17,823 puan) tarafından

Nazan teyze yapay zekaya sorsaydın bizden daha mantıklı cevaplar veriyor o. 

Değerli yorumun için vakit ayırdığın için teşekkür ederim.. Aynen Teyze.

0 oy
önce (9,923 puan) tarafından

düğünde takılanlar sadece kadınındır, diye bir şey yok artık. şu an boşansan bile o altınların yarısı eşinin, örnek mahkeme kararı var. 

0 oy
önce (854 puan) tarafından

Sen şimdiden ilerde bosanirim diye düşünüyorsun benim eşim ilk evlendigimizde 1 aylık gelindim verdim herşeyi bozdu işini kurdu hiç pişman değilim kaç sefer yaptık bozduk yine olsa yine veririm 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 213 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 221 göst.
20 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birkoalaannesi (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 387 göst.
18 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 264 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (855 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,403 soru

24,476,407 cevap

355,612 kullanıcı

...