Eşim kendi işini kurmak için düğün altınlarımızı sermaye yapmak istiyor. Ama ben, kadınların elindeki altının onların kara gün dostu ve tek garantisi olduğunu düşünüyorum. Zaten ev araba alırken yarısını satmıştı, İçimden bir ses buna şiddetle karşı çıkıyor. Altınları verip risk almak mı, yoksa yuvadaki huzuru bozma pahasına hayır demek mi? Yanlış mı düşünüyorum, bu riski almaya değer mi? Sonuçta çocuğumun geleceğide var işin içinde.
Kız sen dün burayı Beğenmemiştin. Dedikodu yapmak için toplanan uygulama bende iyi bi yer sandım diodun😂Şimdi akılmı soruyorsun beğenmediğin bayanlara.
Yapay zeka ya sorsana bunuda
Yine kopyala yapıştır yapmış herkese 😁
Bence sorun sizler de hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz :)
Dün sen değil miydin burayı ve burdakileri beğenmeyen
Kendinle çelişme beybi
Eskilerden biri olduğun da belli oldu bu arada 🤣
Bu arada post sahibi ile ilgili asıl sıkıntı şu biri yorum yapmıştı zaza dilinde bir kelime kullanmıştı. Bu post sahibi bayan ise dalga geçer gibi Za Za Za gibi bir şey yazmıştı. Burayı sevmeyebilir ama bu şekilde insanların dili ile dalga geçmesi kabul edilemez. Eski ya da yeni kullanıcı fark etmez. 43 yaşında olduğunu söylüyor sanmam. Tek diyeceğim Allah etrafında ona maruz kalan insanlara sabır versin.
Akıl işi değil ya
Uyarı verelim de kapansın postu
İleride boşanma vs olursa diye kalsın düşünceniz varsa bu evlilik zaten huzurlu ilerlemez ki. Kaldı ki altın tek kadına mı yapılıyor, ihtiyaç olduğunda erkek yalvar yakar peşinde koşuyor. Nikâh kıyıp biz olduysak, ihtiyaç halinde elbette harcayacağız.
Değerli yorumun için vakit ayırdığın için teşekkür ederim..
O altınları sadece senin değil eşinin de hakkı üstelik adam yine sizin geleceğiniz için bozdurmak istiyor baskasinin isinde ne zorluklarr calisiyorlar imkanı varsa tabi kendi işini kurması daha iyi geleceğini garanti altına almak istiyorsun ama hangi gelecekten bahsediyorsun ???
Uyarıyı ben verdim
Malum sevmesin sen şimdi buranın fikrini
Uyarıları severim adamı adam eder.
Yanlışım varsa düzelt
Endisen " ileride bosanirsam maddi güvencem olmaz elim bos kalir"mi ona göre yorum yapayim
Risk almadan neyi basarabiliyorsun ki eşinin yapacağından eminsen ona güveniyorsan şans vermelisin sonucta yatirimsa iş kurmak da yatırım
normal bir evlilikse bunun lafi olmaz . is kurmak diyorsun saga sola sacmayacak. adam is kuracakmis o kurdugu isten yediginiz ekmek misliyle cikar. ben 12 bin liralik altin verdim 2018 de suan 12 milyondan fazla oldu o 12 binlik altinin getirdigi mal mulk alyin verdim derken zaten birikmis paramis yokdu is kurmak icin zaten o bozulacakdi alayim verirmisin muhabbeti zaten olmadi . altin evin ortak malidir yatirim parasidir . kolumda boynumda parmagimda durmasindansa bize biton gelir sagladi ev iki araba arsa yazlik allaha sukur misliyle geri geldi yani verdigim kiytirik uc parca taki
Bende verdim ama geri gelmedi 😄 ama biz iş kurmak için harcamadik eşimin uzun dönem işsizliği oldu maalesef aydan aya bilezik bozduk. 13 tane bileziğin 6 tanesi ile araba aldık kalanı pufff 😄 sonra eşim askere gitti mecbur arabada pufff 😄 şimdi hiç takı yok ufak tefek şeyler dışında. Bir anasının taktığı çirkin kolyeyi bozmadı hatıraymış hepsi hatıraydı ama neyse 😄 eşim öyle dar boğazdayken evde altın varken millete avuç aç diyecek halim yoktu sonuçta yine bana çocuğuna harcadı şimdi çok şükür işi var evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz bazı kadınlar sadece kendi kötü gününü düşünüyor.
taki olarak banada gelmedi canim malmulk olarak geldi . taki zaten takmiyorum. celik kolye bilezik kunye cok rahat isimi goruo illa altin olsun diye diretmiyorum yani😂
bencede evde taki o bi yatirim seyi varken gdio ele gune agiz eymeye be gerke var sizin de yine dar zamana gitmis bisa sacim savurmamisiniz . bir urun alinan mal kulk kalmasada en azindan zor zamanda bir oh demissiniz
BBende takamıyorum incik boncuk daha çok hoşuma gidiyor zaten ev işi çocuk derken evin içinde de bilezik takacak değilim 😄
İşse evse arabaysa zaten ilerde boşanırsan herşey ortak oluyor, bir şey kaybetmiş olmasın
Hepsini kocana verdim canı sağ olsun hiç ilerisini düşünmem yuvamı eşimi düşünürüm her zaman
Doğu'da geline yapilan altınlar yatırım amaçlıdır yani ilerde ev araç yada iş yapılırken zorluk çekmesin diye o altınlarda eşininde hakkı var yani iş kurduğu zaman iyi olursa gene yerine koyabilir
Ha elindekini alır sonra bidaha almazsa verme dışardaki borç ödeniyor ama evdeki yok
Bi kısmını verebilirsin
Hepsini vermek zorunda değilsin zaten
Ben verirdim bence bı tek kadına ait değil o altınlar
Nazan teyze yapay zekaya sorsaydın bizden daha mantıklı cevaplar veriyor o.
Değerli yorumun için vakit ayırdığın için teşekkür ederim.. Aynen Teyze.
düğünde takılanlar sadece kadınındır, diye bir şey yok artık. şu an boşansan bile o altınların yarısı eşinin, örnek mahkeme kararı var.
Sen şimdiden ilerde bosanirim diye düşünüyorsun benim eşim ilk evlendigimizde 1 aylık gelindim verdim herşeyi bozdu işini kurdu hiç pişman değilim kaç sefer yaptık bozduk yine olsa yine veririm
1,498,403 soru
24,476,407 cevap
355,612 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın