0 oy
77 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (855 puan) tarafından

Kizlar ikinci gebeligimde varis vardı ama ödem gibiydi (doğum yerinde) şimdi bu 3. Gebeliğim bu sefer şişmiş normal doğuma engelmi benim gibi olan varmı şuan 34+3 günlük gebeyim

2 Cevaplar

0 oy
önce (855 puan) tarafından

Yaşayan varmi

-Reklam-
0 oy
önce (24,318 puan) tarafından

Beňde iki hamileligimde de oldu. İlkinde varmış. Ben bilemedim. Hiç öyle biseyin Olacağını ne duydum ne gördüm. Ağrım vardı. Ama bebek baskı yaptığından ağrıyor zannediyordum. Meğer varisten dolayı ağriyormus . Varisler doğum anında patlamış. Doktor dikti. Normalde kesi olmamisti. Dikiş falan olmayacaktı ama onları dikince sonrasında hareket ederken acı oldu tabi. 

2. Doğumda yine oldu varıs . Ağrı yapiyordu yine hattâ daha kabarikti. Hissediyordum. Doktorum patlatmadan dogurturum seni dedi. Hakikaten. De dediği gibi oldu. Kesi falan da olmadı gayet iyi bir şekilde tamamlandı şükür doğum. Senin de iyi olur Allah'ın izniyle. İleri boyuttaysa varis çorabı kullan istersen. Doktor bana tavsiye etti de ben doğuma az kaldı diye almamıştım . Allah'ın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kolayca 

Sonrasında sorun yasadinmi dogumdan sonra toparladimi canım varis çorabı aldım ama giyemiyorum canım çok rahatsız ediyor  bacaklarımda varis var

önce (24,318 puan) tarafından

Doğumdan sonra geçti. Bacağımda kalın bir varıs var ama geçen gün ağrıyordu biraz. Onun dışında bir sorun yaşamadım. Sen bir doktora danış en iyisi kendi durumunu yine de ne olur ne olmaz 

Devlette bakmıyorlar sadece bacağa bakiyorlarmis

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
+2 oy
10 cevap 317 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Nisaeymennn (4 puan) tarafından soruldu