Turkish epstein, tabi her yerde bu haberler olunca eski olaylar da gündeme gelmiş.
darbe zamanı olmuş bu olanlar, 35 yaş üstü pek bilmiyormuş.
uğur dündar haberciliği ile ortaya çıkmış.
hatayın soğukoluk yaylası, ülkemizin karanlık geçmişiymiş meğerse.
benim de önüme çıkınca baktım araştırdım, kanım dondu resmen. kötülük çok uzakta değil kendi içimizdeymiş yıllar önce.
videoları buraya atmayacağım, isteyen baksın YouTubedan.
oradaki çocuklar kadınlar kurtulmuş ama olayın içindekiler, bunu bu hale getiren büyükler kim, hiçbir zaman ortaya çıkmamış üstü kapatılmış her zaman olduğu gibi. ucu bir siyasiya dokunuyorsa üstü kapatılır.
az çok araştırınca bazı isimler gündeme geliyor ama ne hikmetse hangi dönem olursa olsun hangi hükümet olursa olsun bazılarının dokunulmazlığı oluyor ne hikmetse
geçmişte olan iyi şeyleri de kötü şeyleri de unutmamak gerekiyor.
36 yaşındayım Bu olay hep biliniyordu arena programında gündeme getiriliyordu zamanında sadece adı epstein olarak bilinmiyordu bilinse ne olur ki bu ülkede neler halı altına süpürüldü neler yok edildi ne pislikler ortaya çıktıda kimse sesini çıkarmadı küfür etmek beddua etmekte bi işe yaramıyor insan artık çaresiz kalıyor bişey deyip yapmakta
Doğru söze ne denir ki noktasına virgülüne kadar katılıyorum
@Seri eski türk devletlerinde kut inancı varmış. Hakimiyetin tanrıdan geldiğine dair bir inanış. O inanç yüzyıllar boyunca aktarılmış bence. Bitmiyor bir türlü. Hala kutsal kabul edenler var.
@Linkin ne kadar doğru bir tespit. Yöneticinin ilah sayılması genetik bir kod gibi işlemiş insanlara. Çok az insan bu mantığın dışında. Nasıl günler göreceğiz bilmiyorum ama kesinlikle umutlu değilim. Dilerim her iki cihanda hesaplaşabiliriz zalimlerle.
gerçekten tespitin kralı, hiç bu açıdan düşünememiştim. oysa genetik bir çok binlerce yıl sonrasına bile aktarılıyor e haliyle bu inanışın da aktarılması gayet normal.
Ben gelecekten umudumu kesmek istemiyorum asla. Kendimi ve evlatlarımı ve öğrencilerimi en doğru şekilde yetiştirmek istiyorum. Hiçbir zaman en iyi olamasam olamasak da o yolda yürümek zorundayız. Hala iyi insanlar var. Ve bunların sayısının artması için elimizden geleni yaparsak en azından kötüler o kadar çok ses çıkaramaz. Allah hayra çıkarsın . Kendi kapımızın önünü temiz tutmak tek yapabilecegimiz şey gibi görünüyor.
Ben konunun Türkiye bazı dışında şöyle düşünüyorum, Türkiye olarak hala batının medeniyetsizliğini ya da işte vahşiliğini ve vicdansızlığını, imansızlığını konuşmuyoruz da, hala işte sanki bunlar azınlık kesimmiş gibi ,sanki bunlar göz önündeki bizi yöneten ,bizim idol olarak aldığımız kişiler değilmiş gibi algı var. Orada yaşayan Türk fenomenler ya da herhangi bir orada yaşayan Türk vatandaşlar bile , yaşadığı ülkenin ayıbı olarak değil veya korkarak değil evet böyle şeyler yaşandı Bizim haberimiz de var gibi haberimiz oldu daha önceden burada dosyalar açıldı gibi bir açıklama yapıp kapatabiliyorlar ,fakat affedersiniz sidik yarıştırmıyoruz ama Türkiye'de hala kadın cinayetleri konuşuluyor çocuk cinayetleri konuşuluyor tacizleri tecavüzleri maalesef ki konuşuluyor, peki bu katliamdan sonra insan demez mi ki ,evet Türkiye'de böyle şeyler var ama dünyanın her yerinde var. Hala ve hala Türkiye'yi suçluyorlar Türkiye'yi geri görüyorlar Türkiye'yi ahlaksız olarak görüyorlar kardeşim insanın olduğu dünyanın her yerinde kötülük ve pislik var şu bir ayrımcılık kafasından bir çıkamıyoruz. Kusura bakmayın sesli klavye ile yazdım noktalama işaretlerine pek bakamadım
insan olan her yerde iğrençlik var. Hindistan'a git aynı, fransaya, amerikaya, arabistana git aynı. her yerin yobazı, cahili, ahlaksızı bambaşka. sadece devletlerin bu suçlara karşı tutumu çok önemli.
biz orta halli bir ülkeyiz, biz de bunlar varsa az daha gelişmişlerde neler vardır tahmin edemem.
Bu kötülükler hep vardı hem de her üklede,dünya tarihinin her dönemin de vardı. Şimdi sosyal medya olduğu için sadece duyulur ve görülür hale geldi. Hocalı katliamına bakın canlı canlı çocukların derileri soyuldu ,hamile kadınların karnındaki bebekler çıkarıldı canlı canlı . Ermenilerin Türklere yaptığı yada yunanlıların Türklere yaptığı işkenceleri araştırın. Çinin hâlâ devam eden Doğu Türkistan işkencelerini araştırın onlarda bebek yiyor ve çocuklar üzerinde yaptıkları deneyleri araştırın. Türkiye deki alevi ve sağ-sol kavgaları ve işkencelerini araştırın. Kıbrıstaki rumların yaptığı özellikle Cengiz Topel ve ailesine yapılan işkenceleri araştırın. Daha görmediğimiz ,duymadığımız ,bilmediğimiz benim buralara sığdıramadığım neler neler var.
Evet.kötülüğün sonsuz olduğu bi dünyadayız.bu yaratıkların akla hayale sığmayan iğrençlikleri var.taş altındaki solucan gibi heryerdeler
Konca Kuriş olayını araştırın. Çok etkilenmiştim.
hizbullahın katlettiği kadın değil mi o
Evet ama katledilmesinin asıl sebebi onların işine balta vurmuş olması. İslamiyeti onların dediği gibi olmadığını açıklaması yani öldürmek iste yeterki her türlü bahane bulursun. Bu zevk adası olur , savaş olur, pandemi olur olur da olur. Burada ki önemli mesele bu durumlar karşısında yönetenlerin ne tutum sergilediği . Bizleri suçlulara altın tepside mi sunuyorlar yoksa bununla savaşmak için çaba mı gösteriyorlar. Şu anki durum da bizim ülkemiz maalesef dünyaya self servis edilmiş durumda. Her önüne gelen bir parça alıyor.
gerçekten aşırı doğru, ülkemiz self servis. isteyen giriyor çıkıyor ohh ne güzel
Ben bunu okudum Bravo adama keşke yurtdışında da böyle bir adam olup o çocukları kurtarabilseydi 😔
Nasıl sovebiliyor Trump adının Einstein olayında geciren kişilere milyarlarca dolar tazminat davasi açacağını soyledi herkes sua pus.
evet dava açıyor da bizdeki gibi değil ki sistem. sadece bu olay olarak düşünme. bizde herhangi bir ünlü bir siyasiye sövse bak parti ayırt etmeden diyorum, ters kelepçe ile içeri alınır.
Malesef oyle
Sövüyorlar kız. Ben 2019'da ABD'ye gittim iş için. Washington'da da gezdik 2 gün. Beyaz Saray'a gittik çok matah gibi sanki. Eylemciler vardı baya sarayın bahçesinin dibinde eylem yapıyorlar. Pankartlarda küfür kıyamet Trump'a. Hemen burdan defol, si*ik Trump, idiotlar dışarı göçmenler içeri falan. Ankara'da yaşıyorum, değil külliyenin önünde eylem yapmak, indi bindi için duraklayamam bile. Hele de şu küfürleri yazsam aboooo😂😂😂😂😂 Dava açmak ne ki. Bizi anında işkenceli ıslah ederler.
Dava konusunu yeni söyledi trump.
24 yaşındayım bende öğrenmek iyi oldu en çok merak ettiğim şey gerçekten de insan eti yediler mi🥺 bunu buraya atmam doğru mu bilemiyorum ama bu gerçek mi rüyalarıma bile girdi desem yalan olmaz iğrenç 😢
Evet ben onunda dilinden anlamadığm için heralde oda yalandır diyordum ne diyim yazık
Kesinlikle öyle kıyametin kopmamasina şaşırıyor artık insan
Daha bugün girdi rüyalarıma çok kötü
Nasil mideleri almis🥴
cocuklara teccavuz istirmar falan edilen bir ortama giden insanda mide yada insanli duygu his bisey aranmazki. adrenalin heyecen seretoninden kafalari bi dunya . tiksinme hissiyatibi bastirir bunlar
ben mesela seyi vok severim lunaparklarda asiri tehlikeli oyuncaklari. adrenalin oyle bir firlioki dilim damagim kurur heycandan beynim karincalanir gibi oluo hatta ayilip bayilma hissiyati asiri zevkli oluo fazla adrenalinden bayiliyorsun bir iki saniye tehlikeli eksinli oyuncakalrfa . hizli yuksek korkutucu seulerde ben cok seviyorum mesela o hissi. demekki o insanlarda adrenalin herseyi bastirtio
evet gecen gun bende girdum bu haberi. tabii de yeni bi diizi yaninlandi 8 bolum aslyum .
2024 kasimda cekimleri baslamis. ondada multeciler yurt disina gtmeye calisirken botlari batirip insanlari kaciriyorlar . squid game gibi yapmislar biraz olum kalim savasi. amac sey yinetici olanin cocugu kalo hastasi kalp ariyor cocuguna uyumlu. cocuklardan oyle faydalanio. yetiskinleride ogrenilmis caresizligi kirmayi ogretio. kaliplarinin disina cikmayi falan .
bu olayın da dizisini çekmişler ama kimsenin haberi yok. Dünya ne kadar pis bir yer
Her şeyi unutuyoruz her şeyi coook örnek var Allah ıslah etsin iyi insanlarla karşılaştırsın kotu insanların soyları kurusun insallah
dünya tarihi böyle pisliklerle dolu🤦🏼♀️
Bu olayı duymadım birazdan bakacağım.ama az çok tahmin ediyorum olanları.sönem dönem bu tarz pislikler çıkmış ortaya.benim yaşım pek yetmiyor ama daha önceden araştırmıştım.doğu batı farketmeksizin iğrenç şeyler yaşanmış.çoğunun üstü kapanmış.ama yakın tarihten örnek verecek olursam Diyarbakır' da öldürülen Narin nin konusu aldatma olayı olarak verildi ve üstü kapandı.o köyde daha önceden başka çocuklarda öldürülmüş.aklıma sadece epstein adasında yapılan ayin geldi.o çocuklarda ayine kurban verilmiş olabilir.
narin olayının gizlenmesinde anadolunun konuşulmayan ensest ilişkilerinin payı olduğu da söyleniyor. hani küçük köylerde köy insanı ahlaklı, namuslu gibi geliyor ya aslında değil, baktığında en ulu orta hee şeyi yaşayandan daha pislik şeyler yapabiliyorlar. zaten Müge anlıya, esra erola çıkanlardan anlaşılıyor. yok kaynanasıyla ilişki yaşayan, bilmem nesine kaçanlardan🤦🏼♀️
Ben hiç duymamıştım. Ama kaldıramıyorum. Sanırım arastiramam da. Öğrenmek istemiyorum ☹️
hazmedemiyoruz bu zorluyor 🤦🏼♀️ Allah hepsinin belasını versin
Aminn
Şu ahlaksız lanet ismi duyduğum an tüylerim diken diken oluyor bu olaya da bakmaya korkuyorum. Geçen Osmanlı döneminde de yahudilwrin benzer bir şey yaptığını çocukların derilere kurtulma mektubu yazıp disari attığını bununbulan biri sayesinde kurtulduklarini okudum ama araştırmaya korktuğum icin öylece bıraktım. Biraz psikolojim düzelsin 2 olaya da bakacağım. Rabbım herkesinkorusun
bunu da ben duymamıştım, araştırmaya yüreğim yeter mi bilemedim
23 yaşındayım düşün küçüklüğümden beri hep buna benzer şeyler gördüm ama ne hikmetse üstü kapatıldı bak geçen hafta herkes her yerde herşeyi paylasirdi bu hafta sosyal medyaya bakınca ilk zmnki gibi değildi paylaşılanlar ortadan kaldırılıyor bu işte çok kişi var ünlüler var bilinen zengin iş adamlari var parayı veren olayı kapatıyor olan masumlara oldu en çok uzuldugum cocuklara işkence edip oldurmeleri yakmalari
kimse masum değil, instagram, mark zuckerbergin, onun da bu herifle fotoları var. belki o da gitti o adaya, belki bazı şeyleri gizledi o yüzden gönderiler özellikle kaldırılıyor
1,498,535 soru
24,478,244 cevap
356,041 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın