Şuan sadece bukadar yükleyebilirim toplam 24 sayfa ödev var ve bu her gün olan bisey
Anaokuldayken başladı bizim çok ödev yapmamız 😭 Bugüne kadar hocayla bir bayan velimiz ödev için tartışınca 15 sayfadan 7 sayfaya düştü şükürler olsunki.
Yeminle velilere hiç dinlenme yok çocuklar zaten küçük illallah ettiler
Babaların çoğu yorgun oldukları için hepsi anaların üstüne kalıyor malesef😩
Bayağı ödev varmış. Ödev yapma hevesi olan çocuk yine biraz yapar diyeceğim ama okul+ev ödevi sıkılıyor çocuklar. Benim ufak yeğenlerimin de çok ödevleri oluyor. Aynı yazdığın şekilde, anneleri ve babaları da şikayetçi. Fakat bir çözüm bulamadılar 🤷🏻♀️
Gerçekten bıktım ben biktiysam çocuk napsin abisi ve ablası da yardım ediyor İnanki 3 kişi birden yetişemiyoruz
Evet 😕 birinci sınıfta da 24,25 sayfa ödev veriyordu kızım ondan soğudu okuladan yap yap bitmiyorud gece 12 ye kadar ödev yapiyirudk okulda bı şey yapmıyorlar ki anne babay yaptiriyorlar artık öğretmenler 😒
Ya üstüne küçük çocuk var bizim dinlenmeye ihtiyacımız var oruçta kalkacam gece 4 te ve ondan sonra uyku yok ikitane liseye giden var sabah 7 de onlar gidecek ardından iki yaş uyanıyor eee 2. Sınıfa gidemde var kahvaltı vs ben bitecem resmen
Çok fazla vermiş bu kadar da olmaz.Bizim öğretmenden tam tersi çok az ödev veriyor
Nerde o günler birgün degilki hergun böyle keşke bizimde az verse
Bizim öğretmenimiz çok şükür ödevi çok vermiyor daha 1. Sınıf gerçi benim oğlum ama öğretmen başta dedi çok fazla ödev vermicem diye yani 3 sene daha bu öğretmenle devam edersek bu şekilde gider diye düşünüyorum İnşallah
Darısı başımıza
Bizim birinci sınıf şükür bu kadar vermiyor bizde hikayede sınav olacaz artik
Yok canım bizimki iki senedir böyle gına geldi
2. Sınıf değil de 1. Sınıfta ilk dönem neler çektik biz 50,60 sayfa hafta sonu, hafta içi günlük 10 kere okuma 20den fazla fotokopiler mahvolduk benim iki küçük bebegim vardı birde çok çektik şimdi çocuk klübüne başladık çok şükür okulda yapılıyor evde okuma yapılıyor
Birinci sınıfı hiç saymıyorum valla bezdim okuldaki okuma ve testler ayrı onlara kitap aldık bide eve aldık yeminle bezdim
Ekrana siğdimi bilmm ama bizim de her gün durum bu
🤦🤦🤦🤦🤦 imdat diye bagirasim vat
Benimdeeee😑😑😐😐😐
Sayfa sayisi olarak 24 fazla evet. Yani haftasonuna verse yine bi nebze ama hafta ici cok zor yetistirmesi. Bizde 2. Sinifiz bizimde her gun 4 5 sayfa olur en fazla o bile nadir yani. Odev o kadar az oluyo ki evde tekrar icin biz istedik test kitabi dusun. Bizim tam gun 9-2:30 arasi o yuzden vakti cok olmasina ragmen cok vermediginden biz talep ettik dusun. Sizinki oglenci sanirim. Aksam zaten okuldan yorgun geliyo, hoop derse. Cocukta hakli. Veliler ne diyo bu ise?
Genel olarak evinde küçük çocuğu olan ve çalışan veliler şikayetçi ama diğer işi olmayan tek cocuklular halinden memnun hafta sonu 24 sayfa bu yine az hali bitane davul yapacaz bitane not defterine 30 tane mani yazacaz neymiş ramazanda hergun bir ogrenci okulda davul çalıp mani soyleyecekmis🤦
Cok sacma. Bizim ogretmenimiz bu konuda cok iyi. Hem derslerde asiri hizli gitmiyo hem odev cok vermiyo ama cocuklarda basarili. Ogretmenimiz cok hizli ilerlemenin veya cok odev vermenin verimli olmadiktan sonra cokta anlami oldugunu dusunmuyor. Ayrica en onem verdigi sey cocuklarin bol bol kitap okumasi. Okudugunu anlayan her dersi yapar diye dusunuyor ki vende oyle dusunuyorum. Benim ilkokul ogretmenimde hic odev vermezdi. Cokta iyi yerlerde okudu bizim sinifin cogu neredeyse.
Yok canım bunun işi gücü yazdırma habire yazdiyor çocuk cuma akşamdan beri yapıyor hala bitmedi davulu ablası yaptı artık yazık anne nasıl baş edecek diye bu nedir ya sözde konuştuk kendisiyle önümüz ramazan başa çıkamayız diye güya azalttı odevi
Gerekirse mudurle gorusun bence.
Bizde 2. Sınıfız ama o 24 sayfa ödevü öğretmen 15 tatılde verıyorsa veriyor aşırı çok bu çocuk bunu 2 günde zor bitirir yazık ya bır öğretmenle konuşun bence bızım öğretmen sağolsun hep sorar nasıl çok mu ödev verıyorum çocuklar çok mu yoruluyor dıye
Ay bu ne biz 1. Sınıfız bazen 6 sayfa ödev oluyor yarısı boyama veya görsel anlatma çocuk ona bile ofluyor. Bazı öğretmenler ödev vermeyi çok abartıyor bizimki ilk gün demişti diğer sınıflarla beni kıyaslamayın ben çocuklara çok ödev vermem ilgisiz olarak düşünmeyin diye. Harler bitece kadar 4-6 sayfa oluyordu şimdi 2 sayfayı geçmiyo yazık çocuğa üzüldm bide okuldan geç geliyor
Evet sorma 6 da evde yemek vs 7 oluyor eee dinlenmeden ödev başına baEn yazı yazarken uyuyup kalıyor sabah devam ediyoruz eee sonra okulda sayfalarca yazı bıktı valla
Kıyamam resmen işkence yaa bu kadar ödev mi olur çocuk birqz oyun oynasın dinlensin
1,499,018 soru
24,485,438 cevap
357,291 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın