Kızlar testi yaptıktan sonra pek beklemeden çıktım ümidim yoktu sonra aradan 1-2 saat geçti tekrar banyoya gittim baktım sanki silik çizgi var yanılıyor muyum yoksa?
Hem var gibi hem yok gibi anlamadım.
Sırt ve kaşık ağrılarım vardı normalde pek yaşamam öyle 2 gün geciktim oysa adetime 5 gün kala beta baktığımda yoktu bişey
İkinci çizgi hafif var belli oluyor Rabbim gönlüne göre versin inşallah pazartesi kan tahlili ver daha net çıkar
Birkaç gün önce yapmıştım kan testi yoktu bişey adetim 2 gün gecikti ama
Daha yeni bir gebelik de olabilir belki yarın yeniden test yap erken gebelik testi al ona göre de kan tahlilini yeniden ver
Çok teşekkür ederim
bi kac gun daha bekle tekrar test yap
Test beklediği için silik çizgi çıkmış olabilir mi
evet olabilir canim koruma çizgisi de olabilir sen bekle yap bi kaç sonra
Ben bu şekilde öğrendim ama hemen çıkmıştı sen 2 saat diyorsun kuruma çizgisidir
Ben bakmayı unuttum evet ama adetim gecikti 2 gün misafirim vardı 10 dk bekleyin diyordu kutu üsütünde ama ben unuttum bakmadım l
2 gün gecikmeye daha net olabilirdi sanki canım Allah gönlüne göre versin
Amin teşekkür ederim
Kuruma çizgisine benziyor üzgünüm
Yok üzülme:) ben ümidim yoktu önemsemedim beklemedim çünkü zaten bir kızım var 3,5 yaşında ben şuan hazır değilim 🥹
Hayırlısı olsun o zaman canım hakkında
Amin teşekkür ediyorum
Bu testten ben de yapmıştım biraz bekleyince belli belirsiz renksiz bir çizgi çıkıyor. Tam altına flaş tuttuğunuzda belli olur rengi iyice. Adetime bir hafta kala çıkmıştı bende sizin gecikmiş güne göre sanki daha belirgin renkli olması gerekir. Hersey gönlünüzce olsun 🌸
Benim de reglime 8 gün kalmış tı yaptım ama negatif acaba erken olduğu için mi yoksa hamile değilmiyim
1 2 saat sonra cikan kuruma cizgisidir. Gebelik olsa ilk dakikada bile cok silik cikar ki seninki erken gebelik testi. Gebelik goremedim ben. Rabbim gonlune gore versin insallah 🤲🏻
Canım seni üzmek istemem ama o kuruma çizgisi inşallah en kısa zamanda rabbim sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.
Erken gebelik testi değil mi bu ? Olsa net çıkardı bu kadar silik çıkması insanı yanıltıyor ama 3 kere yaşadım negatifti
1,498,654 soru
24,480,236 cevap
356,532 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın