Kiracıyım, eski mutfağımı nasıl daha güzel yapabilirim?

0 oy
1,557 göst.
Diğer kategorisinde (1,146 puan) tarafından

Kızlar kiraciyiz ve 2 senedir bu evdeyiz eski evim çok güzeldi bembeyaz mutfağım vardı ama çıkmak zorunda kaldık bu evde büyük baya 4 oda ama mutfağı çok eski ve hiç bişey alaşım gelmiyor bu mutfağa neden hayalimdeki gibi bir mutfağım yok kime gitsem bembeyaz sade mutfakları var bir gün hayalimdeki mutfağa sahip olur muyum sizce🥺

image

30 Cevaplar

0 oy
(1,790 puan) tarafından

Öyle söyleme Rabbim sağlık versin ağız tadı versin gerisi boş. Bır tanıdığımız yıllarca sıkıntı içinde bir evde oturuyordu ev sikintiliydi ancak ağız tatları vardı. 50 yaşından sonra evlerine yıkım kararı geldi müteahhit bunlara lüks bir ev verdi. Tam rahata eriştim istediğim gibi oldu derken tanıdığımız 3 ay sonra kansere yakalandı ve hızla ilerledi hayatını kaybetti. Bazı şeylerin ne kadar boş olduğunu o an anladim

-Reklam-
0 oy
(4,353 puan) tarafından

Bir sürü dolap var en azından benim mutfak da beni sinir edip duruyor ama kiraciyiz bir ara hiçbir şey almadım baktım ne evden ciktigimiz var ne ev aldığımız bende başka şeyler ile dekor ettim çocuklar bu haliyle beğeniyor ama ben hala sinir oluyorum sinir oldukça dua ediyorum güzel mutfaklı ev duası 

(1,146 puan) tarafından

Fotoğraf atsana canim merak ettim mutfagini

0 oy
(116 puan) tarafından

Keşke benimde senin gibi mutfağım olsaydıda kaynana kayınbaba görümce çekmeseydim 

0 oy
(5,111 puan) tarafından

Dolapların cok benımkıler bunların yarısı aynı model ve turuncu 3 senedır o dolaplarla yaşıyorum mutfagımda kucucuk 3 kısı zor sıgıyor 

0 oy
(2,145 puan) tarafından

Canım bence gayet iyi , büyük en azından.  İki dolabı olmayan rutubetli yerde yaşayanlar var.  Bence şükretmelisin huzur sağlık olsun gerisi önemsiz .

0 oy
(34,516 puan) tarafından

Sağlığın huzurun varmi sen ona bak ne mutfak ne ev ne esya oldugu kadarina Elhamdullilah 

0 oy
(2,506 puan) tarafından

Aile evimin mutfağı aynısı şimdiki hiç birşey samimi gelmiyor annemde halı getirdim serdim tertemiz olduktan sonra benm için çok fark etmiyor kiracısın canm böyle şeylerle üzme kendini 

0 oy
(64,770 puan) tarafından

Allah kendine gonlune gore yakin zamanda ev versin inşallah mutfaginda guzel dolap cok en azindan

0 oy
(3,520 puan) tarafından

Bırak huzur olsun yeter eskiden bende önemserdim isterdim

Şimdi senin beğenmediğin o mutfağın bile yok benim 

0 oy
(397 puan) tarafından

Kız niye bence cok güzel mutfagın bak teyzem doktor durumuda cok iyi pintide degil evindeki mutfak böyle bide ev kendinin oldugu halde degiştirmiyor cok seviyor mutfagını 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Kiracı olduğum eski mutfağı nasıl daha modern gösterebilirim?
Kiracı olduğunuz eski mutfağı modern göstermek için en etkili yöntem, dolap kapaklarını folyo ile kaplamak veya kulpları daha şık ve sade modellerle değiştirmektir. Ayrıca mutfak tezgahı üzerine yapışkanlı mermer desenli folyolar uygulayarak mutfağınıza hızlıca beyaz ve ferah bir görünüm kazandırabilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Mutfak dekorasyonunda beyaz rengin avantajları nelerdir?
Beyaz mutfak dekorasyonu, ışığı yansıtma özelliği sayesinde küçük veya karanlık mutfakları olduğundan daha geniş, ferah ve temiz gösterir. Zamansız bir renk olduğu için her türlü aksesuarlarla kolayca kombinlenebilir ve mutfağınızın her zaman modern, düzenli görünmesini sağlar.
Eski mutfak tezgahı nasıl yenilenir?
Eski mutfak tezgahınızı yenilemek için en pratik yol tezgah boyama setlerini kullanmak veya yüksek kaliteli, suya dayanıklı yapışkanlı folyolar tercih etmektir. Bu işlemler mutfağınızın genel havasını değiştirirken aynı zamanda tezgah yüzeyini daha estetik ve bakımlı bir görünüme kavuşturmanıza yardımcı olur.
Kiracı mutfağı için düşük maliyetli dekorasyon fikirleri nelerdir?
Kiracı mutfağı için düşük maliyetli dekorasyon fikirleri arasında dolap kulplarını yenilemek, mutfak tezgahı arasını folyo ile kaplamak ve daha aydınlık bir ortam için güçlü LED aydınlatmalar kullanmak yer alır. Ayrıca beyaz, sade mutfak aksesuarları ve tekstil ürünleri ekleyerek mutfağınızı hayalinizdeki tarza yaklaştırabilirsiniz.
Neden hayalimdeki gibi bir mutfağa sahip olamıyorum?
Hayalinizdeki mutfağa sahip olamama hissi genellikle mevcut evin yapısal kısıtlamalarından ve kiracı olduğunuz için kalıcı tadilatlar yapamamaktan kaynaklanır. Ancak küçük bütçeli dokunuşlar, doğru aydınlatma ve açık renk kullanımı ile mevcut mutfağınızı hayalinizdeki ferah ve sade tarza dönüştürmeniz mümkündür.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 732 göst.
11 Ekim 2025 Diğer kategorisinde eda (meftun) (2,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
11 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (1,132 puan) tarafından soruldu
+4 oy
34 cevap 1,595 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hemdemm (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 640 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,719 soru

24,622,257 cevap

364,660 kullanıcı

...