Kızlar kiraciyiz ve 2 senedir bu evdeyiz eski evim çok güzeldi bembeyaz mutfağım vardı ama çıkmak zorunda kaldık bu evde büyük baya 4 oda ama mutfağı çok eski ve hiç bişey alaşım gelmiyor bu mutfağa neden hayalimdeki gibi bir mutfağım yok kime gitsem bembeyaz sade mutfakları var bir gün hayalimdeki mutfağa sahip olur muyum sizce🥺
Oturduğum ilçede bir abla var eşi muhtar neredeyse 20 yıllık evli mutfak dolabını bırak bir tereği bile yok tezgahı minicik mermer felanda değil taş altını da kumaştan bir perdeyle kapatmış herkes ister en iyisi olsun ama bazende yetinmeyi bilmek gerekir her halimize şükretmeliyiz bir kaç yıl önce nice evler canlar bir depremde yitip gitti yanlış anlamanı istemem
mutfak dolabı hiçbir zaman umrumda olmadı
eski evimde beyazdı şimdi değişik bi renk. ev benim. bu defa da bu renk kullanalım bakalım dedim…
Bak sana ne Dicem. Annem kapıcı dairesinde küçücük banyosu bile olmayan rutubet kokan bir evde yasadi hep. 23 yılın sonunda istediği evi aldı istediği mutfağı yaptırdı . 4 ay tek oturdu içinde deprem oldu bina yıkım kararı aldı ve yıkıldı
Nasip olmayınca olmuyor. İnsan hayırlısını isteyecek
Senin yüzünden rüyamda deprem oluyordu bilinç altımda kalmış
İyi de yorum yapan sensin. Depremden bahseden sensin. Kadına senin yüzünden rüyamda bunları gördüm diyorsun. İyi misin?
Emoji koymadım diye sakalasmadigim anlamına gelmez. K
Benimde eski evde böyleydi kiraciydim ve ev sahibi ile konuşup kırık beyaza boyamistim. Gerçekten bu iğrenç dolapları nedense her eve yapmışlar belediye dağıtmış gibi o müteahhitlerin ben gelmisini .... Geçmişini... Başka renk yok sanki illa bu olcak
Öyle demeyin kız ilk çıktığı zamanlar bunları herkes çok beğeniyordu modaydı 2007-2008 arası özellikle çocuktum ama bende çok beğenmiştim o zamanlar babam yeni yaptırmıştı 😂😂
Bende kiraciyim mutfak dolabı bu model ve renkte
İnşallah yazın çıkarım ve biter artık
Ya valla bunun iyi olduğunu kim inandırdı ki yapanlara ahsjdjddn
Bak aradan yıllar geçip gidecek ve şuanki yeni olan şeyler de o zamanın insanlarına çirkin gelecek öyle düşünün kız 😂😂😂
Moda gelir geçer de canım mesela yıllar önce yapılan retro çok güzel dolaplar da var bunun sorunu kalitesizliği berbat ötesi renk tonları bence absnsnns yoksa haklısın bir ara da Pembe modaydı çünkü ben de onun kurbanı olmuştum 😂😂
Bizde lojmanlardayız bu kadar iyi bi yerde bulamazsın
... rutubet cemaatin kira vermiyorsunuz demesi...birsey alsan zaten cok maaş alıyonuz napcan..v.s vs.. dert bitmez
Bizde aynıyız canım eşin İmam mı. Biz yer bir artı bir 2 çocuk mutfak tuvalet ev küçücük mutfağa hiç bir esyam sığmıyor. Kufleniyor tavan hepten yolun ortasında yapmışlar ve bunaltıcı gerçekten . Allah yardım etsin keşke tek dert mutfak dolapları rengi olsaydı
Evet seninki nerde gorev yapıyor.
Çorumda sizin
Ordu burası
Ben kiracı değilim ama evin hiç bir yeri benim istediğim gibi değil kayın babamın evi ama yaptırasım gelmiyor benimde yaptıralım desemde eşim istemez zaten sağlam hepsi ne gerek var diye senin yine araları krem rengi benimki full kahverengi dolaplar(mutfak, portmanto ve yüklük dolabı) kapılar, parkeler her yer koyu kahve yazarken bile içim daraldı. Tavanlar bile beyaz değil lambiri gibi ahşap görünümlü. Eve hiç ısınamadım evde temizlik bile yapasım gelmiyo. Canını sıkma Rabbim gönlüne göre versin en güzelleri kendinin olsun 🤲
Mutfağın gayet güzel
Kimseye heves etme Rabbim can sağlığı versin
Şuan senin şu mutfağın benim hayalim 🙂 . Beyaz ve yeni olsaydı tabiki de daha güzel olurdu ama kiracı olunca elimizde ki ile mecbur yetinmek zorunda kalıyoruz.
Kaplama yapabilirsiniz ev sahibi izin veriyosa yada boya ama kotu deil kiracisiniz sonucta
Kiracı olsanda belli bir süredir oturuyorsun boyamayı düşündün mü sahibi izin veriyorsa ben olsam boyardim köyü renklere gelemem bunaltiyor beni
İnsanız nefis istiyor elbet. Benim kendi evim. Dolaplarım inan senin ki kadar yok. İşte kiminin rengi böyle,kiminin dolabı az.. Yaptırma imkanımda var ama israf olmasın biraz daha gidelim böyle diyorum. Annem hep der. Senden üstün olanları görüpte mutlu olamazsın. Sende olan, onda olamayan insanları gör ve haline şükret diye. Gerçekten öyle. Senin beğenmediğin dolap ve kiralık ev bir başka hatta birlik oturan bir kadının hayali olabilir. Bu nedenle her halimize hamd olsun
Genıs temizlik Bı mutfak ne guzel
Benimde beyaz dolapların ama bnde beyaz sevmiyorum cocuk la cabuk kırlenıyor
Benim şuan oturduğum evin mutfağı böyle aynı renk bnde kiraciyim. İlk evimde dolaplarım beyazdı mutfak yine büyüktü. Sonra yine ev degistirdik 3 kere 2.cisi mutfak dolabı güzeldi yeniydi ama mutfak çok küçüktu.3 yine muftak küçüktü dolap eski model açık kahve rengiydi. Kiracı olunca pekte önemli değil benim için renk kullanışlı olsun biraz büyük olsun yeterli
Bende kiracıyım mutfağım bu renkler kapılar portmanto dolaplar koyu kahve ama kotu diye düşünmedim
Ev benim değil sonucta
Bugün de mutluluk mutfak dolabında arandı 🤷♂️
Evde çok zaman geçirdiğin için her şeyi yeni ve pırıl pırıl görmek istiyor olabilirsin ama bu dert edecek kadar anlamlı bir şeye dönerse orada tıkanır. Şükretmeyince yeninin önü hep kapanır bunu bilir söylerim. İnanarak şükredersen o şükrettiğin şey hep bir fazlasına çıkar.
Kimi evlerin toplam bu kadar dolabı yok bile. Kocaman mutfağın var, bir sürü dolabın var, bu mutfakta güzel yemek kokuları var, belki mutlu bir aile var. Sağlık var her şeyden önce. Dolap da beyaz olmayıversin. Bir gün o da olur. Bugününe şükür.
Benim mutfak dolaplarımda böyle bende bembeyaz bir mutfak istiyorum İnşallah kısmet olur birgün
Yapışkanlı folyolar, aydınlatma ile sihirli dokunuşlar yapabilirsin. Yani uzun lafın kısası büyük tadilatlara girmeden, sadece bu iki küçük dokunuşla bile o istediğiniz ferah beyaz mutfağa kavuşabilirsin.
Cok guzel biliyomusun. Bizim evse buda yoktu annemgilin
Guzel uyumlu dekor etsen. Sahane olur bende olsaydi. O. Dolaplar cok. Guzel dekor ederim
Mesela bu mutfağa emaye çok yakışır pampas çok yakışır hasır sepetler çok yakışır bambu çok yakışır
Aydınlatma yapabilirsiniz güzel böyle nostaljik bir radyo koyabilirsiniz nostaljik bir perde takabilirsiniz testiler koyabilirsiniz Ben çok güzel bir mutfak olabilir aslında bu mutfak
1,498,751 soru
24,481,938 cevap
356,957 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın