Ben cocuklwri uyuttum uzancam tum gun mutfagi temizledim:( cok yoruldum yaaa
Vallahi sıkıntıdan patliycam bugün ya 😀
Kızım uyumuyor onla uğraşıyorum
şu tonu tutturabilirmiyim acep ya. chatgpt ile pazarlik yapios nasi yapsak nasi etsek tutturabilirz diye
Canan hayatının hatasını yapma canaaaaannnnnn düşme ahmeddddd dusmeeeeggggg
gercektenmi nedenki yaa omri hayatimda hic cesaret edemedim . busefer kesin kararliyim 😂😂sac tinum bu sekil. yani artik berbatlasmaya basladi beyazlarimda var .7.0 ve 7.1 ile sarilari kapatip kumlarl bir zemin olusturup. ardindan bir ay sonra renk oturunca o tonu yapayim diyorum. biraz 7.1 kullu zemini bukadar yogun kizili bastiri daha digal kizil yansima olur diye dusundum ama
geri dinusu zor olurmu diye aordum . chatgpt .7.1 komple biyarsan kizil bakir yansimasi gider koyulasmadan siyahimsi olmadan dogal kumrala doner dedi yani geri donusu de vok acma akitma olmadan mumkunmus tam kizil degil kahve ya ton. kahve numaranin kizil bakir yansimali tonu
Maşallah gerçekten güzelmişsin de yine zor bir renk seçtiğin 🤭😀 ombre çok güzel olmuş şu an sana kuaföre de gidip sorabilirsin bu renkten yaptıracağım şu anki saç rengimin üstüne tutarmi diye tüyo alabilirsin
Canan sen o yapay karıya inanma saçını mahvetme bak beni dinle etme eyleme dediğin işlem evde uygulanacak basit bir işlem değil boyayla sarma yapıp ısıyla ayarlama yapmak lazım bekletme dakikan bile çok önemli ara katlardaki siyahlara bile ayrisma işlemi ile sürülmesi lazım etmeeee
Oğlum uyumuyo onunla uğraşıyorum
Oğlum hala ayakta bende çay içiyorum aynı rutin devam
Benimkiler de daha uyanık 3 ude tam çıldırmalik 🤯
Sende post açıp uyudunmu ne🤭
Benim minik yatmıyor gene sabahlayacaz
Geceden iki yaş bacaksizla uykusuz kalan ben ayakları tavana dikmiş löpörlü donumla kocamla çocukların mutfakta kahvaltı hazırlamasını bekliyom 🤣🤣daha doğrusu şuan gidip mutfağın ne halde olduğuna bakmaya korkuyom🤣😱
1,498,718 soru
24,481,312 cevap
356,852 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın