0 oy
219 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,174 puan) tarafından

Ben cocuklwri uyuttum uzancam tum gun mutfagi temizledim:( cok yoruldum yaaa

8 Cevaplar

0 oy
önce (5,059 puan) tarafından

Vallahi sıkıntıdan patliycam bugün ya 😀

-Reklam-
0 oy
önce (1,484 puan) tarafından

Kızım uyumuyor onla uğraşıyorum 

0 oy
önce (665 puan) tarafından

image

şu tonu tutturabilirmiyim acep ya. chatgpt ile pazarlik yapios nasi yapsak nasi etsek tutturabilirz diye

önce (887 puan) tarafından

Canan hayatının hatasını yapma canaaaaannnnnn düşme ahmeddddd dusmeeeeggggg

önce tarafından düzenlendi

gercektenmi nedenki yaa omri hayatimda hic cesaret edemedim . busefer kesin kararliyim 😂😂sac tinum bu sekil. yani artik berbatlasmaya basladi beyazlarimda var .7.0 ve 7.1 ile sarilari kapatip kumlarl bir zemin olusturup. ardindan bir ay sonra renk oturunca  o tonu yapayim diyorum. biraz 7.1 kullu zemini bukadar yogun kizili bastiri daha digal kizil yansima olur diye dusundum ama 

geri dinusu zor olurmu diye aordum . chatgpt .7.1  komple biyarsan kizil bakir yansimasi gider koyulasmadan siyahimsi olmadan dogal kumrala doner dedi yani geri donusu de vok acma akitma olmadan mumkunmus tam kizil degil kahve ya ton. kahve numaranin kizil bakir yansimali tonu

önce (3,610 puan) tarafından

Maşallah gerçekten güzelmişsin de yine zor bir renk seçtiğin 🤭😀 ombre çok güzel olmuş şu an sana kuaföre de gidip sorabilirsin bu renkten yaptıracağım şu anki saç rengimin üstüne tutarmi diye tüyo alabilirsin  

Canan sen o yapay karıya inanma saçını mahvetme bak beni dinle etme eyleme dediğin işlem evde uygulanacak basit bir işlem değil boyayla sarma yapıp ısıyla ayarlama yapmak lazım bekletme dakikan bile çok önemli ara katlardaki siyahlara bile ayrisma işlemi ile sürülmesi lazım etmeeee

0 oy
önce (200 puan) tarafından

Oğlum uyumuyo onunla uğraşıyorum

0 oy
önce (1,715 puan) tarafından

Oğlum hala ayakta bende çay içiyorum aynı rutin devam

0 oy
önce (3,610 puan) tarafından

Benimkiler de daha uyanık 3 ude tam çıldırmalik 🤯

Sende post açıp uyudunmu ne🤭

0 oy
önce (1,152 puan) tarafından

Benim minik yatmıyor gene sabahlayacaz 

0 oy

Geceden iki yaş bacaksizla uykusuz kalan ben ayakları tavana dikmiş löpörlü donumla kocamla çocukların mutfakta kahvaltı hazırlamasını bekliyom 🤣🤣daha doğrusu şuan gidip mutfağın ne halde olduğuna bakmaya korkuyom🤣😱

image

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 290 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alevimsi (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,551 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 338 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy