0 oy
320 göst.
önce Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Kızar yazdan beri sürekli kaşınıyoruz çocuklarım bedenini mahfeti kullanmadığım yöntem kalmadı ilaç sürünce iki gün rahatliyor yine ayni devam ediyor ben de hamileyim kendimi kaşımaktan mahf etim kan geliyor attık dayanılacak gibi deyil ya olup ta kesin çözüm bulan varmı 

13 Cevaplar

0 oy
önce (6,645 puan) tarafından

Benim esimin bacaklarinda vardi sadece. Oglum ve bende olmadigi halde 3 gun boyunca esim ve ben wilkinson pomad kullandik. Hic yikanmadan 3 gun her yerinize suruyosunuz. (Ogluma daha yasina uygun kukurtlu bi pomad kullandik) xabion du yanlis hatirlamiyosam eczaneye danisin mutlaka. Bu surecte sadece tek o da kullandik yatip kalkmaya. Evde giydigim giymedigim ne varsa herseyi yikadim. Dikkat cekiyim giydigim giymedigim. Kullandigim kullanmadigim tum nevresimleri de yikadim en az 60 derecede. Evdeki halilari yikamaya gonderdim. Koltuklarimi yikattim, ozellikle buhar yaptirdim. Sert zeminleri camasir suyuyla dezenfekte ettim. Bu surecte tek kullandigim odayi temizlemedik orda yedik ictik yattik. 3. Gunun sonunda kukurtlu sabunla vucudumuzu iyice arindirdik. Cok sukur 10 15 gun ugrastim ama esimde iyilesti bize de bulasmadi. Evdeki herkesin ayni anda tedavi olmasi sart.

önce (32 puan) tarafından

Soylediginiz iki ilacida aldık kullandık her yedi her şeyi yikadim dun doktor bir ilaç daha verdi onu da ayreten kullanıyoruz sabahtan beri yine ne var ne yok herşeyi yikadim perdeden camlara herşey inşallah geçer 

önce (6,645 puan) tarafından

Gecer gecer tedaviden sonra 1 aya kadar yaralar vs iyilesiyo diye biliyorum. Yani oluyolar ama iyilesmek yine de uzun suruyo. Onemli olan canli kalmamasi.

-Reklam-
0 oy
önce (3,941 puan) tarafından

Canım evde ne var ne yoksa yüksek derecede Yıkaman gerekiyor yıkayamadıklarını da poşetlere koyup hava almayacak şekilde bağlaman gerekiyor. Bize öyle önermişti doktor. İlaçların dışında bunu yapmıştık. 

0 oy
önce (7,514 puan) tarafından

Babamlar olmuştu kullandigi bı hap vardı o geçirdi fiyatı biraz yüksekmiş galiba

0 oy
önce (15,462 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun

Eczaneden karışım yapıyorlar onu hazırlatın bebek için ayrı çocuk için ayrı hamileye yetişkin ayrı yapıyorlar onu belirtmeyi unutmayın

Biz Sürdük eve giren çıkan herkes üç gün boyunca beklettik dördüncü gün yıkandı o geçirdi

Özelden devlet hastanesinden fakülteden yazdırdığımız ilaçların hepsini de tekrarladı çözüm eczane karışımı oldu

Tmm cok sağol bakıcam

0 oy
önce (128 puan) tarafından

Canım benim bir bacağımda sürekli kaşıntı vardı. Artık mantar mıydı uyuzluk mu bilemiyorum. 

Eşim köy domatesi organik ama alıp ikiye böldü kaşınan yere sürdü. Önce bayağı yandı sonra kaşıntısı gittikçe azaldı. 8-10 gün günde bir kez sürdü gerçekten de iyileşti. Ayyy ben şok oldum normalde eşim söylediğinde alay ediyor diye düşünmüştüm. O zaman bebeği emziriyordum diye ilaç alamiyordum ama iyileşti gerçekten 

0 oy
önce (8,353 puan) tarafından

Benim postlarda vardı. Bir bakın isterseniz.  Naneyle yapılan bir tedaviydi. Belki işe yarar

0 oy
önce (736 puan) tarafından

Gecmıs olsun canım İnternetten bır karısım aldık sukur onunla kurtulduk cocuklar mahvolmustu ılac losyon ne yaptıysak gecmıyordu berbat bırsey ya 

Neydi acaba 

0 oy
önce (1,369 puan) tarafından

Hangi ilacı kullandın canım 

0 oy
önce (2,030 puan) tarafından

Offf 6 ay çektim sonunda eşimede bulaştı 6 ay oğluma sarılmadım elini bile tutmadım o kadar lanet bişey 4 aylık yeğenimden bulaştı bana. Bak bu dediklerimi yapmazsan kullandığın şapuandır losyondur hepsi boşş uyuzz ilacına verdiğim paranın haddi hesabı yok. Sağlık ocağı sana wilkinson yazsın 3 kutu alman lazım bak asla 1 tane yetmez eşinde kullancaksa oda 3 kutu olacak. İlk gün süreceksin o şekilde yatacaksın inanılmaz iğrenç kokusu ve yapısı var mecbur katlancan. İkimci gün yıkanmadan yine üstüne sürceksin tüm vucuduna. Üçüncü gün son kez yine üstüne süreceksin. 3 günün sonunda keseleyerek yıkanacaksın. Ben bunu ilk bulaştığında bi tane alıp denedim kokusuna görüntüsüne dayanamadım bıraktım abimlerde böyle kurtulmuş. Ama ben kuscaktım bıraktım başka ne kullandıysam fayda etmedi. 3. Gün sabah 10 gbi yıkanmam lazımken dayanamadım uyuyamadım sabaha karşı 5 gbi yukadım çok şükür o günden sonra ailecek kurtulduk. Hatta cildiye iç parazitler ölsün diye hap vermişti aile tedavisi olarak kullandık. Giydiğin kıyafetler yattığın yer herşey çöp olacak kokusu geçmiyor asla. Oğlumjn ince halısı vardı ben onu koltuğa serip yattım üç gün sonunda o halıyı attım giysilerimide attım eski bişey giyin. Yeterince detaylı anlattım bunu yapmazsan asla kurtulamaSın okumadığım yorum denemediğim şey kalmadı bu şekilde kurtuldjm

Evet biliyorum o ilacı hata ismini duyunca kokusu geldi bana ben onu da kullandım ama 3 kutu deyil kokusu aşırı dayanılmaz bir şey dediğiniz gibi herşey çöp oluyor ben de 3 gün kullandım ama geçti gerçekten de 1 ay sonra tekrarladı yine evde 4 kişi yiz hepimize bulaştı iki artik çocuklarım kendilerini kaşimaktan mahf etiler hepsi tırnak izi bedeni 

önce (2,030 puan) tarafından

Evet iğrenç ama etkili demekki yunurtası kaldı evde yoksa tekrar gelmezdi

0 oy
önce (47 puan) tarafından

Sanırım wilksondu bizim kullandığımız ilacın ismi, kokusu aşırı ağır rahatsız edici rengide çamur renginde, ama 3 gün sabah akşam süreceksiniz ailecek sürekli aynı yerlerde yatmayacaksınız, 3 gün kullandığınız çarşafları direk sirkeli suda bekletip yıkayacaksınız aynı şekilde kıyafetleride koltuk kanepeleride kullandığınız yerleride bir güzel sileceksiniz, öbür türlü sil baştan döngüye giriyor 

0 oy
önce (19,195 puan) tarafından

Karışım yaptırmıştık eczanede. Doktor reçeteye hangi ürünlerin kullanacağını yazdı eczanede onlara göre karıştırdı verdi bize. Onu kullandık öyle geçti 

0 oy
önce (486 puan) tarafından

Eyvah gerçekten çok ciddi psikoloji olaraktan çöktük oğlum şakasını duysa ağlıyor sürekli geldi gitti bir sene gel git yaşadık özel biri karışım var kükürtlü onunla iyi olduk en sonunda ama oda berbat ya yıka as yıka ütüle bir hal olduk tabi bu üç yıl önce 

0 oy
önce (1 puan) tarafından

Ziver tablet var kilona göre kullanıyorsun hemen geçiyor biraz pahalı sadece 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 323 göst.
5 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Leyladh (618 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,277 soru

24,489,637 cevap

357,514 kullanıcı

...