0 oy
498 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (218 puan) tarafından

İhlasim var ama aşırı ağır gelmeye başladı bana şu arkadastan kullanan varmı günlük kullanım için çekimi vs nasıl ki acep 

image

11 Cevaplar

0 oy
önce (6,723 puan) tarafından

Gonya malı iyi çeker bacı . Seside öyle gonyalı gibi gür olur 😅

önce (218 puan) tarafından

Aman sese bakma da kız şöyle dip Bucak iyi çeksin yeter 😂😂😂 İhlas kolumu sokecek yerinden

-Reklam-
0 oy
önce (352 puan) tarafından

Kirmizisi var bende ben cok memnunum gayet yeterli bir cok pahali urunden de daha iyi performansi 10-15 tane filtre aldim paketli degistirerek kullaniyorum hafif pratik ve cekimi iyi

Ohhhh en sevdiğim yaaa İhlas var çok zahmetli ve teferruatli

Bunun kirmizisindan al bana dua et bacim 

Aynı bunun gibi başlık degisiyirmu canım bana koltuk kenarı vs alması lazim

Canim bana gelen duz kucuk bi baslik bi de su boru gibi kenarda durandan vardi tekerli baslik yoktu ben onu ayri aldim 3 tane yani su an hangisi lazimsa onu takiyorum 

Bi de fikir olsun buradan gorup denemek isteyen olursa sleepy temizlik bezleri var ya tek kullanimlik onlardan bi tane kurutuyorum bu supurgenin filtresine sariyorum isin bitince cikar at filtre kirlenmiyor bile sadece o sekilde mendil sarinca motora zarar verebilir diyenler var yedeklerim temiz olmadiginda oyle yapiyorum.

0 oy
önce (3,915 puan) tarafından

Bu kablolu mu şarjlı mı? Halam da fantom pratik XL modeli vardı yanlış hatırlamıyorsam. Her yere girip çıkıyor bunu aldıktan sonra bir daha büyük süpürge açmadım diyordu. Kabloluydu onunki çok memnundu

Adı gibi kendide pratik gerçekten. Halam temizlik takıntılıdır. Her gün süpürür bununla çok övüyordu. 

Ahh ahhh hiç sorma işte bende de var o takintidan kuzum bide kedim var her dakka elimde tüy toplayıcı kedi girgiri 🤦🏻

O zaman kabloludansa kablosuz birşey alsan daha pratik olmaz mı gerçi çekim güçleri kablolular kadar yüksek değil ama. Bana kablolu dikeyler normal elektrikli süpürgeden farksız geliyor 🤭 üşeniyorum kabloyu aç sar filan. 

Ayy kablo sarıp açmak en kolayı kız İhlas var aura clenmax su doldur boşalt temizle yıka öyle zor geliyor ki bide ağır hayvan gibi kollarım sökülüyor 😂😂😂

Ay ondan kaynanamda da var Allâh tan kullanmıyor eski bir süpürge var onu kullanıyor. Kocaman başlığı su doldur boşalt mesele değilde o başlık adamı öldürüyor. Bir kere koltuklarımı yıkadım onunla öldüm bittim 😄

0 oy
önce (10,003 puan) tarafından

p1200 müydü neydi benimkisi, ekstra bu başlıktan da aldım harika çekiyor namıssız😂

hatta yedek torbasından falan da aldım miss. 

bi de küçük koltuk çekmeye başlığı olsa on numara olurmuş 😂 

toz torbası değil ha, motoru tpzdan koruyan kılıf gibi vir şey oluyor ya ondan

Ayyy pek sevindim kizzz yorumuna Fantom candır zaten yaaa

😅 😅 ucuz ama aşırı iyi 😂 azıcık gürültülü ama çabuk bitiyor zaten süpürme işi

Gürültü hiç problem değil canım apartmanimiz sorun etmez gece bile açarız 

öyle aman aman gürültü değil, klasik süpürge sesi zaten😂 😂

kendi gri başlığı tırt ama döner başlığı var ya o iyi baya

0 oy
önce (11,467 puan) tarafından

Şuan yerim dar diye kullanıyorum abla valla baya iyi evdede kullanmaya devam ederim hemde aşırı pratik bugün 5 defa açıldı sen düşün 

Ohh ohhh en sevdigim en sevdiğim 😂😂😂

0 oy
önce (9,083 puan) tarafından

Benimde ihlasın robotu var ağır geliyor du günlük olarak ihlasın dkeyini de aldım

0 oy
önce (3,929 puan) tarafından

Abla ben hiç sevmiyorum bunları. kilerde duruyor benim ki ☺️ Ama bütün etrafımdaki insanlar hayran. Anlamadım gitti 😁

Dur baklm bnde verdim siparis anlasabilecekmiyiz

önce (3,929 puan) tarafından

Çok bastırmazsan anlaşırsın. Bende 13 sene önce çeyize hediye gelmişti. Onu bastırmaktan orta bağlantıdan kırmıştım ☺️Çok lazımmış gibi eşim 3 sene önce köydeki eve de aldı. En iyisi Philips ama boykot 😶

0 oy
önce (2,484 puan) tarafından

Hahahahahaa bende arkadaşını arıyorsun sandım abla 😂

Ahahahah benim arkadaşlarda bunlar kuzu yağ coz por çöz hatta tavsiye bile verebilirim kuzu bingo tek fista efsane yağ cozu de kir pas çözücü de hiç pis kokmuyor porcoz gibi efsane tavsiye ederim😂😂😂😂

önce (2,484 puan) tarafından

Teşekkür ederim ablacım ben artık bitkisel kullanmaya karar verdim ve homa üye oldum aldim bir kaç arkadaş kargomu bekliyorum bakalım 😁

0 oy
önce (3,964 puan) tarafından

Baya işimi görüyor bu arkadaş sağolsun 😊 tavsiye ederim 

0 oy
önce (551 puan) tarafından

image

Sen bu Arkadaştan al o senın attığın baslık berbat ben aldım gerı iade ettim ederkende dedımkı parkeye supurmek ıcın baska baslıkmj alalım😁 

Benım var annemın var 2 gorumcem kaynanam cevremde herkeste var sjsjs 

Elım ayağım kolum resmen

Ayy akşam aldım kız nasıl iade edecem gelince mi yoksa siparişi iptal edebilir miyim hiç de anlamam bu işlerden

önce (551 puan) tarafından

Kargoya vermedılerse iptal et yazar 

0 oy
önce (752 puan) tarafından

Bende var bu kadar asortigi degil ama ayni marka ayni sekil seninkinin basligi falan farkliymis benim normal kablolu supurgem vardi hem cekis gucu azalmisti hemde agir geldi hamilelikte zorlanirim diye pratik bisey alayim dedim bundan aldik buyuk rahatlik valla cekis gucu harika zaten ve pratik bisey gunluk kullanilir torbasi kucuk ben hemen hemen her seferinde bosaltiyorum ama o da zahmetli degil zaten cok kolay oluyo al yani tavsiye ederim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 669 göst.
9 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Belirsiz bebek (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 426 göst.
21 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Derya tanem (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 418 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kdrrrata (60 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 2,389 göst.

Kategoriler

1,498,889 soru

24,483,900 cevap

357,216 kullanıcı

...