+9 oy
592 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,694 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Su store işi bence iyi oldu

Mesela birsey yapsak surda bir resim paylaşsak allah kiyenet gecesi başlıyordu bir gurup var  ne dinimiz kalıyordu ne yasam tarzimiz  uzaktan izlemeleri iyi oluyor artik😊

Doğru diyorsam verin artıları 😁

18 Cevaplar

+3 oy
önce (15,452 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Verdim artıyi 😀

İyi oldu 

önce (6,694 puan) tarafından

Ohh rahatladim 🤭

😀😀 tatil bittımi beybisi

Bitti zaten 1 geceliğine gittik öğlene yola çıktık eve geldik aksama☺️

Cok iyi geldi değişiklik oldu

Kafa resetleniyor iki gun bi gün dahi olsa 

İyi yapmışsıniz 

+1

Aynen hep istiyorduk zaman bulamıyorum falan denk geldi çocuğada bakılınca sorun olmadan gittik geldik

-Reklam-
+10 oy
önce (8 puan) tarafından

İyi oldu da. Kumar oynadığı storyleri neden paylaşma gereği duyar ki bir insan. 

+5

Niye baktın ki hadi birine baktın yanlışlıkla oldu hepsine bakıp geçmeye gerrek yok 😁 merak iyi degil sende yalnız benim.gizli hayramsin bakıp bakıp kaçırımiyorsun hiç bir storiyi

+3 oy
önce (4,577 puan) tarafından

Durum paylaşımı, post açmaktan daha iyi oldu bence de. Bir fotoğraf için post açıp, askıda kalmasına gerek kalmıyor. Ben hiç durum yapmıyorum tabi orası ayrı. 

Ama bakıyorsun görüyorum senide🤭

Aaa ben bakarım, bakmayı da severim 😅 Kim neyi atmaya değer görmüş diye merak ediyorum. 

+1

O zaman ben devamke yapiyorum store işine devam

+3 oy
önce (372 puan) tarafından

Ben çok seviyorum durumlara bakmayı insanların eğlenmesi mutlu anları hoşuma gidiyor bebeklerim büyüsün bende sosyal olacam hala çok küçükler bakacak kimse yok çocuklara biryere gidemiyorum gidenleri gidilen yerleri izlemek mutluluk veriyor bana 🥰

Bende valla iyiki kayinvalidem var fıldır fıldır geziyoruz 😂

Benim malesef hem eşimin ailesi hemde benim Ailem çok uzakta eşimin görev nedeniyle izmirdeyiz bir saat bile biryere gidemiyorum 🤣

Yani2  tane olunca zor evet ..

1 tane olunca kolay yani bana kolay geliyor sanırım kendimde aktif biriyim gezmeyi severim cocuguda sosyal yapmak istiyorum gezsin görsün 

En iyisini yapıyosunuz ne güzel mutluluğunuz daim olsun 🥰

+3 oy
önce (1,167 puan) tarafından

Bende atmayı pek değilde bakmayı seviyorum diyelim çoğu açılmıyor bende  ama sanırım açılmış gösteriyor 

Olabilir

+2 oy
önce (10,002 puan) tarafından

ben senin kudurtucu hallerini seviyorum 😂 

🤭🤭🤭😎😎  

+2 oy
önce (27,126 puan) tarafından

Evet kesinlikle çünkü anliklar meraklısına paylaşılıyor gibi oldu bazen girip bakıyorum bazen hiç aklıma gelmiyor ama bir resim paylaştım diye de saçma sapan yorumlara maruz kalmıyorum story ve engel şahane oldu ben ikisini de sevdim 

Bencede görmek isteyen çıkış yapıyor görüyor sadece

önce (27,126 puan) tarafından

Herkese açık paylaşımsa sorun yok ama boşa kimse gelip salça olmuyor ya o çok güzel 

Aynen bir yandan iyi oldu

+2 oy
önce (2,483 puan) tarafından

Verdim gitti ablaaaa 😂

Mersi canim😘

+2 oy
önce (843 puan) tarafından

Valla burdan özel olarak kimseyle muhabbetim yok ama senin durumlarında hoşuma gidiyor yani bence yaşıyorsun bu hayatı 😁

Bencede 😉

+2 oy
önce (36,709 puan) tarafından

Kişinin yaşayış biçimi kendini ilgikendirir kendi bilinçli olarak yapıyorsa günahını da sevabını da bilir zaten sen burda günah haram dedin diye oda tamam o zaman bidaha yapmam demiyor boşuna nefes tüketiyorlar..

Her ne kadar bazen ters dussekte ben açık sözlü dobra insanları severim içi dışı bir olur onların bende oyleyim çünkü 🌸

+1

Bizden zarar gelmez kimseyi ben yargılanıyor hayat herkesin kend yasantisi

+2 oy
önce (752 puan) tarafından

Sen yaptiginin gunahini sevabini bilmiyo musun bile bile yapiyosan kim ne diyecek zaten hz Ali cocuklarimizin egitiminde bile 0 7 yas arasi oyun oynayin 7 14 yas arasi edep ogretin 14 21 arasi arkadaslik edin sonra o sag sen selamet demisken sana kim ne desin birbirimizi uyarmakla yukumluyuz ama bile bile yapana kimse bisey diyemez zaten Allahla kendi aranda hem sen engellemedin mi onlari oyle diyodun kim goruyo da boyle bisey soyledin 

Sende izliyorsun beni  ama günaha girme beni izleyerek sonra benim hlgunahimads ortak olma..

Simdi.mesela sen goruyormussun yani senide engellemek gerekiyormuş 😁

önce (1,176 puan) tarafından

Ahahahha abla ya

Senin gunahin beni ilgilendirmedigi gibi benimki de seni ilgilendirmez bi kere ben seni izleyerek senin gunahina senin dusundugun gibi ortak olmam nasil olurum biliyo musun benimde gunahlarim var belki Allah beni affetmeyecek mahserde ama belki senin oyle bi amelin olacak ki senin butun gunahlarini affedecek iste o zaman kadin cocugunu dusunmeyecek seni dusunurler ki sahit tuttugun herkes onunda su gunahi vardi Ya Rabbi onu da affetme o zaman dediginde seni de affedemetecek sen cok farkli algiliyosun ben su platformda 1 kisiyle tartismaya girmedim kimsenin gonlunu kirmak istemem hakkina girmekten korkarim basta soylediklerim de seni savunur cinstendi ama sen sana alkis tutmayan herkesi seni yargiliyo saniyosun o kadar postta actin bu kumarla ilgili bi kez yorum yaptim mi bulamazsin yapmadim cunku ben senin tek bi postuna sert ciktim onda da kendi kinadigin seyi kendin yapmistin nasil sana saygi duyulmasini istiyosan sende saygi duymak zorundasin yine olsa yine ortumu savunurum biz bu gunlere kolay gelmedik o ortu icin cok bedeller odendi engellemedigine pismansan engelleseydin o zaman neden cevap vermeye gerek duyuyosun 

Ah ah valla bazen insanın dilinde tüy biter ya o kıvama geliyorum sanki bedel ödediğiniz şey bizim ailede tu kaka olarak görünüyor sanmaniz..

Uyarma görevinizi valla.kendimize saklayın biliyoruz zaten neyin ne olduğunu bu gördüklerin evet görmediklerini var onuda allah gorsun

Ben oyle bisey soylemedim ki konuyu cok carptirip kendi anlamak istedigin yerden anliyosun 😅 Allah hayrinizi da kabul etsin 

+1 oy
önce (5,087 puan) tarafından

Ahahah katılıyorum eskiden senede bir yilbasinda filan eşimle baş başa içerdik bir sofra fotosu atıyorsun 50 tane vaaz geliyordu şimdi story atiyosun tık yok 😀

Hemde hiç yok😁😁

önce (10,002 puan) tarafından

ay bugün biri yazmış alkol aldım ama hastayım antibiyotik içebilir miyim diye

kız buna bile Allah hidayet versin yazmışlar. kız tıbbi bir şey sormuş biliyorsan yaz bilmiyorsan geç illa kibirlerini gösterecekler 

önce (5,087 puan) tarafından

Aynen ya ne alaka dimi alkol aldım çok pişmanım filan yazsa anlardım da 

0 oy
önce (4,645 puan) tarafından

Evet story işi güzel oldu  tek takildigim yer neresi biliyor musun herkesin paylasimina bakarım el emegi veya güzelse hep begenirim ederim kırk yilda bir biz birsey paylaşırız 200 kişi bakıyorsa 5 tanesi beğeniyor  anladım ki kıskançlık heryerde burda ah canım cicim diye takılanlar poncikler güzel şeyleri takdir etmmiyor 

önce (4,645 puan) tarafından

Belki de öyle dediğiniz gibi hele ki Aşkım yazılınca 🤮 @Yumurtabitmis

+1

O yüzden buradaki 'like' lara göre sinir olmana gerek yok 😌 Çoğu kişi görüp, maşallah diyordur içinden. 

önce (1,167 puan) tarafından
+1

Bende beğenmeye değer olanları beğeniyorum mesela hepsini beğenmeye kalakmasam ohhhoooo

önce (36,709 puan) tarafından

Çok yanlış bir düşünce bence bu Yasemin birşeyleri insanlar beğensin diye mi atiyoruz yok ben şahsen öyle düşünerek atmıyorum sosyal medyadada var böyle kişiler gıcık olurum begenirsen oda beğenir beğenmezsen Gönül koyar vs vs kimse kismeyi tanımıyor burda beğense ne begenmese ne yani ? 

Kıskançlık olarak algılama bence bunuda kim seni beni bizi niye kıskansın ki mantikli düşünürsek 

önce (4,251 puan) tarafından

Paylastıgım cogu seyın begenısıne bıle kolay kolay bakmam onemlı olan içten bakısı kotu bakış olmasın yeter 

0 oy
önce (2,828 puan) tarafından

Konuya fransız kaldım desem 😊😊

Bi canım çekmedi değil şimdi 😂😂😂

Kesin eglenirdin 😁😁 100 euro yeter eğlenmeye hotlede güzeldi ama goldeneye ismi ylya siye ederim.yoluniz düşerse girin

Kışa doğru öyle bi düşüncem olabilir

Hadi bakalim gidersen haber ver geliriz bizde denk gelirse 🤭

İnşallah nasip 🙏🙏

0 oy
önce (1,912 puan) tarafından

Ya abla sen niye sürekli açıklama yapma gereği duyuyorsun. Herkes kendi günah ve sevaplarindan sorumludur he de geç 

0 oy
önce (1,588 puan) tarafından

İlk defa stori paylaştım onda da bı tane misafir kullanıcı diyo.engellendigimi öğrendim 🤣 vatana millete hayırlı olsun bende engellenenentayfaya katıldım galiba 

Hahahahahaha demi demi bende aynısını kendi kendime söyledim vallahi kimseyle alıp veremediğim bir şey de yok ne bu şiddet bu celal 😂😂😂

Hiç fark attım deme aynıyız bacım benim de baktım 29 olmuş berabere başa baş gidiyoruz 😂😂😂

önce (3,001 puan) tarafından

kız yok illa engelledi diye değil, bazen giriş yapmadan story e bakınca da misafir kullanıcı diye gözüküyor 

önce (4,251 puan) tarafından

Hepsı engel lıstesı degıl ki genelde hesap olmayan kısıler bakıyor benım 100 oluyordu ılk vakıtler o zmn ılk vakıtler baya emgek yemısım sjsjj

önce (1,588 puan) tarafından

Ay içim rahatladı desem inanır mısın çünkü aldı başını gitti 53 kişi olmuş ben kimseyle kavgada etmedim niye engellendim ki diye içime dert olduydu valla 🫣🤭🤭🩷

0 oy
önce (1,176 puan) tarafından

Vala ben severek izliyorum bi sıkıntı yok senin storilerde

0 oy
önce (96 puan) tarafından

Store nedir ki perde mi hahahahahah. Kız sesli duydum sanki STOREE . story olacak hayatım sinirlerimi gidikladi resmen storee 😂

Onami takıldın kiz😀😀 Türkçe ogretmenim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 314 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
25 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 381 göst.
25 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu