Kızlar ben niye kımseyle anlaşamıyorum sorun bende mı başkasında mı bılmıyorum bana yapılmış kötülükleri unutup yeni sayfa açamıyorum ve sürekli yüzüm düşük o insanın yanında eşim dahil
Çok takıntılıyım espırı yapsa 100 defa düşünürüm bana mı dedı diye biri Wp durumuma bakmasa kendimden sübelenıyorum içim hep bi huzursuz yanı mutlu olamıyorum insanlarla gecınemıyorum hep kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım bu durumu atlatmak için çok çabuk sinirleniyorum ve alınganım bide telefon bagımlısı olmuşum sabah akşam foto paylaşıyorum saçma sapan nasıl atlacam bu durumu
Özgüven eksikliğinden dolayı tüm bunlar. Bir kursa yazılsan, hobi edinirsen, hem kendine güvenin gelir, hem sosyalleşmiş olursun. Başkalarını düşünecek vaktin de kalmaz.
Benim 8 aylık bebegım var bide burda kımseyl tanımıyorum yerleri vs bilmiyorum yeni taşındık
Anne/çocuk kafeleri, kültür sanat merkezleri, kapalı oyun alanları vs var mı diye araştır internetten. Mutlaka bir şeyler bulursun. Çocuk var diye eve kapanma. Dışarı çıktıkça alışır, yeni yerler keşferdersin.
Kaygılı ve takıntılısın
Bunu nasıl atlatıcam
Yaptiklarinin dogru olmadiginin farkindasin ya bence en sagliklisi o su an bu kadar farkinda olan birisi kolay degisebilir terapi alabilirsin imkanin yoksa cok donanimli psikologlar var sosyal medyada takip edip kendi eksiklerini not edebilir bilgilerinden istifade edip uygulayabilirsin.
Bende bi psikologa görünmek istiyorum gerçekten kendi kendime kendımı yoruyorum
Çok zor hayat ya benim yengemde öyle biraz fotoğraf pahlaşır niye beğenmediniz diye hesap sorardı beğenmiyoruz diye takipten silmişliği var. Her şeyin altında sorun çıkaracak bişey arar ve aşırı kıskanç. Aslında sen kendinin farkındasın bağımlı olduğunu biliyosun mesela o yüzden kendini tutarak dizginleyerek aşabilirsin bu sorunu. Hayat bu kadar herşeyi önemseyecek kadar uzun değil gamsız olmaya çalış
Az kaldı bende yengen gıbı olucam o duruma gelıcem kendımden yoruldum ve bebegımı ıhmal etmeye başladım 🥺
Kimseyle anlaşamiyorsan
Sorun sende bacım
KKadinin rahatsizligi var ama bariz belli destek almalisin
Kotu bisey dememis arkadas canim
Ben seni anliyorum birikmislik insani boyle yapiyi seni burda kimse anlamaz ailen esinde anlamaz tek bu isin uzmani anlar rehberlikci anlar seanslari var seni yonlendiriyo ve asiri huzurlu ozguvenli oluyosun ben aile m, yuzunden gidiyorum travmalarim. Var
Senin gibiler gerçi sevilmeyi haketmiyor
Beyin özurlusu seni
Sorun senin beyninde
Yada
Olmayan karakterinde
Sen kimseyle anlaşamiyorum sorun bende mi
Diyorsun bizde evet diyoruz
Nurdan belli zaten ne dom.uz oldugun
Seni zavallı
Nerde sorunlu tip varsa beni buluyor mübarek
Ben dedim kendisi bende mi demiş
O zaman sende demişim
Daşşşsaaakkk geçer gibi cevap yazmış
Öyleyse böyle
Adam gibi konuşmaktan anlamıyor ya bunun gibiler
Gerçi buda
Şu Pakizenin diğer tonu ne diye yüz verip yazdiysem bende
@yaprak dokumu nicki arkadaş sana kötü birşey dememiş soru sormuşsun cevap vermiş bence acil bir şekilde destek almalısın . Soru soruyorsun cevaptan bile memnun değilsin . Geçen gün eşinin sana aldığı çiçeğin demodeliğinden bahsedip onu bile kafana takmıştın sonun hiç iyi değil . Buradaki bir çok kadınlar değil demode çiçeği 1 çikolata dahi alınsa mutlu olacak kadınlar . senin sorduğunun sorunun cevabına bile tahammülün yok insanları buradada çileden çıkarma destek al
Ben destrk aliyorum Yuzyuze ilacsiz 5 seansim olcak asiri huzurluyum
Tek başına halletmen zor olabilir ama farkındalığın var bu çok önemli. Desteğe açıksın yani. Psikolojik destek alabilirsin. Temelinde bambaşka sebepler vardır eminim
WhatsApp durumuna kadar her şey iyiydi hem sürekli bir şey paylaşıp hem de beğeniyi takip etmek her şeyden önce çok yorucu gereksizliğini söylemiyorum bile çok paylaşım yapanları ben WhatsAppta sona al Instagramda sessize al yapıyorum mesela
Nasıl yani numarası mi var sende bacım bu ucubenin
Bana atsan özelden
Ne iyi olurdu
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yok yahu :) yanlış anlaşıldım yani digerlerine abartma derim ama hem sürekli WhatsApp durum paylaşıyorsan hem de neden bakmadılar neden beğenmediler diye bütün gününü bununla heba edip çocuğunu bile ihmal ediyorsan normal değil bu psikoloğa git diyorum benimde var takipleştiğim insanlarda bu beğenileri takıntı yapanlar onları özellikle beğenmiyorum bakmıyorum
1,498,765 soru
24,482,115 cevap
357,083 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın