+1 oy
245 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (140 puan) tarafından

Kızlar ben niye kımseyle anlaşamıyorum  sorun bende mı başkasında mı bılmıyorum bana yapılmış kötülükleri unutup yeni sayfa açamıyorum ve sürekli yüzüm düşük o insanın yanında eşim dahil 

Çok takıntılıyım espırı yapsa 100 defa düşünürüm bana mı dedı diye biri Wp durumuma bakmasa kendimden sübelenıyorum içim hep bi huzursuz yanı mutlu olamıyorum insanlarla gecınemıyorum hep kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım bu durumu atlatmak için çok çabuk sinirleniyorum ve alınganım bide telefon bagımlısı olmuşum sabah akşam foto paylaşıyorum saçma sapan nasıl atlacam bu durumu 

7 Cevaplar

+2 oy
önce (4,572 puan) tarafından

Özgüven eksikliğinden dolayı tüm bunlar. Bir kursa yazılsan, hobi edinirsen, hem kendine güvenin gelir, hem sosyalleşmiş olursun. Başkalarını düşünecek vaktin de kalmaz. 

önce (140 puan) tarafından

Benim 8 aylık bebegım var bide burda kımseyl tanımıyorum yerleri vs bilmiyorum yeni taşındık 

önce (4,572 puan) tarafından

Anne/çocuk kafeleri, kültür sanat merkezleri, kapalı oyun alanları vs var mı diye araştır internetten. Mutlaka bir şeyler bulursun. Çocuk var diye eve kapanma. Dışarı çıktıkça alışır, yeni yerler keşferdersin. 

-Reklam-
+1 oy
önce (4 puan) tarafından

Kaygılı ve takıntılısın 

Bunu nasıl atlatıcam

+1 oy
önce (345 puan) tarafından

Yaptiklarinin dogru olmadiginin farkindasin ya bence en sagliklisi o su an bu kadar farkinda olan birisi kolay degisebilir terapi alabilirsin imkanin yoksa cok donanimli psikologlar var sosyal medyada takip edip kendi eksiklerini not edebilir bilgilerinden istifade edip uygulayabilirsin.

Bende bi psikologa görünmek istiyorum gerçekten kendi kendime kendımı yoruyorum 

+1 oy
önce (2,024 puan) tarafından

Çok zor hayat ya benim yengemde öyle biraz fotoğraf pahlaşır niye beğenmediniz diye hesap sorardı beğenmiyoruz diye takipten silmişliği var. Her şeyin altında sorun çıkaracak bişey arar ve aşırı kıskanç. Aslında sen kendinin farkındasın bağımlı olduğunu biliyosun mesela o yüzden kendini tutarak dizginleyerek aşabilirsin bu sorunu. Hayat bu kadar herşeyi önemseyecek  kadar uzun değil gamsız olmaya çalış 

Az kaldı bende yengen gıbı olucam o duruma gelıcem kendımden yoruldum ve bebegımı ıhmal etmeye başladım 🥺

+1 oy
önce (4,510 puan) tarafından

Kimseyle anlaşamiyorsan 

Sorun sende bacım 

önce (678 puan) tarafından

KKadinin rahatsizligi var ama bariz belli destek almalisin

Kotu bisey dememis arkadas canim 

Ben seni anliyorum birikmislik insani boyle yapiyi seni burda kimse anlamaz ailen esinde anlamaz tek bu isin uzmani anlar rehberlikci anlar seanslari var seni yonlendiriyo ve asiri huzurlu ozguvenli oluyosun ben aile m, yuzunden gidiyorum travmalarim. Var 

Senin gibiler gerçi sevilmeyi haketmiyor 

Beyin özurlusu seni 

Sorun senin beyninde 

Yada 

Olmayan karakterinde 

Sen kimseyle anlaşamiyorum sorun bende mi 

Diyorsun bizde evet diyoruz 

Nurdan belli zaten ne dom.uz oldugun 

Seni zavallı 

Nerde sorunlu tip varsa beni buluyor mübarek 

Ben dedim kendisi bende mi demiş 

O zaman sende demişim 

Daşşşsaaakkk geçer gibi cevap yazmış 

Öyleyse böyle 

Adam gibi konuşmaktan anlamıyor ya bunun gibiler 

Gerçi buda 

Şu Pakizenin diğer tonu ne diye yüz verip yazdiysem bende 

önce (7,600 puan) tarafından

@yaprak dokumu nicki arkadaş sana kötü birşey dememiş soru sormuşsun cevap vermiş bence acil bir şekilde destek almalısın . Soru soruyorsun cevaptan bile memnun değilsin . Geçen gün eşinin sana aldığı çiçeğin demodeliğinden bahsedip onu bile kafana takmıştın sonun hiç iyi değil . Buradaki bir çok kadınlar değil demode çiçeği 1 çikolata dahi alınsa mutlu olacak kadınlar . senin sorduğunun sorunun cevabına bile tahammülün yok insanları buradada çileden çıkarma destek al 

0 oy

Ben destrk aliyorum Yuzyuze ilacsiz  5 seansim olcak asiri huzurluyum 

0 oy
önce (8,476 puan) tarafından

Tek başına halletmen zor olabilir ama farkındalığın var bu çok önemli. Desteğe açıksın yani. Psikolojik destek alabilirsin. Temelinde bambaşka sebepler vardır eminim 

0 oy
önce (27,114 puan) tarafından

WhatsApp durumuna kadar her şey iyiydi hem sürekli bir şey paylaşıp hem de beğeniyi takip etmek her şeyden önce çok yorucu gereksizliğini söylemiyorum bile çok paylaşım yapanları ben WhatsAppta sona al Instagramda sessize al yapıyorum mesela 

Nasıl yani numarası mi var sende bacım bu ucubenin 

Bana atsan özelden 

Ne iyi olurdu 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

önce (27,114 puan) tarafından

Yok yahu :) yanlış anlaşıldım yani digerlerine abartma derim ama hem sürekli WhatsApp durum paylaşıyorsan hem de neden bakmadılar neden beğenmediler diye bütün gününü bununla heba edip çocuğunu bile ihmal ediyorsan normal değil bu psikoloğa git diyorum benimde var takipleştiğim insanlarda bu beğenileri takıntı yapanlar onları özellikle beğenmiyorum bakmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 539 göst.
22 Ocak 2026 Diğer kategorisinde 1bebekisisi (66 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 364 göst.
+1 oy
8 cevap 440 göst.
18 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Guven (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 266 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu