0 oy
223 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,176 puan) tarafından

Sürekli eşimin yalanini yakaliyorum artik canim sklyor bu duruma,carsiya cikiyorum diyor geldiginde ogreniyorum ki merkeze gitmis arkadaslariyla gezmeye bu bir degik iki degil surekli ve naoacagimi bilmiyorum artik tamam kotu birsey yapmaya gitmiyor belki ama ben artik ona guvenimi kaybettim het sozu bana yakan geliyor artik:( birdaha guven gelmez zor

8 Cevaplar

+1 oy
önce (6,723 puan) tarafından

Sürekli eleştirir ve karşı çıkarsan erkekler kolay yoldan direk saklamayı seçer . Yeterki sussun die

Babamdan biliyorum karısı yeterki sussun konuşmasın die 15 yıldır yalan söylüyor karısına 🤦🏻‍♀️

önce (1,176 puan) tarafından

Gercekten mi:( o yuzdenmi acaba

önce (6,723 puan) tarafından

Evet canım erkekler sürekli eleştirilmeye hesab vermeye yada azar işitmeye gelemez . Yalan söylemeye başlar. 

Anladim canim

önce (2,073 puan) tarafından

Ben de tam olarak böyle düşünüyorum. Tutumun böyleyse biraz tutumunu değiştir ve konuş bu durumun güven sarsıcı oldogunu. hala devam ederse artık başka sebepleri var demek ki yapan söylemesinin

-Reklam-
0 oy
önce (4,512 puan) tarafından

Acaba niye yalan söylüyor canım bence güzelce bir konuş 

Biz bayanlara göre bu durum ciddi olsada 

Bazen erkekler önem vermiyor 

Hani ani karar mi veriyor acaba 

Yada işte niye oraya gittin diye sorguya çeker diye mi 

Gelişi güzel anlatıyor diyeceğim ama sonuçta geldikten sonra söylemiş 

Önce bir konuş bakalım 

Neden saklama gereği duymuş 

Yada yalan konuşma gereği duydu

Evet sürekli olarak tekrar edilirse gerçekten can sıkıcı olabilir 

Sorun edecegimi biliyor canim cunku herseyi sorun eden biriyim ve asiri kiskancim sanirim tartismayakim diye soykemiyor,gunduz arada soylet ama arada da sormadan gider merkezde 1 saatlik uzakllkta ya yemege ya tatli yemege giderler

önce (4,512 puan) tarafından

Canım benim ❤️

Sen sürekli böyle yaptığın için yapıyor büyük ihtimalle 

Tamam kıskançlıktan anlarım ama 

Sen sürekli her şeyi sorun ediyorsan ve tartışma çıkıyorsa büyük ihtimalle onun için saklıyor 

Gülüm fazla sık boğaz etme

Bu sefer daha çok yalana başvurur 

Dediğin gibi kötü bir alışkanlığı yoksa bırak gitsin yesin 

Evet canim het gittiginde sorum ediyorum:( galiba bu yuzden 

0 oy
önce (1,167 puan) tarafından

Erkekler pek eleştiriye gelemiyor elestirilerden kaçınmak için yapıyor olabilir sizde bu durum var mı bilmiyorum da 

Örneğin adam bı yere gider eşi sen oraya gittim neden ne yaptın ne ettin gibi sorulardan kaçmak için yapıyorlar genelde 

Tam ustune bastin bende aynen boyle yapiyorum

önce (1,167 puan) tarafından

Ondan o zaman 

0 oy
önce (199 puan) tarafından

Kotu birsey yapmaya gitmiyorsa neden yalan söyleme ihtiyacı hissediyor.

Gsliba cok sık bogaz ettigim icin

0 oy
önce (2,557 puan) tarafından

Çok mu sık boğaz ediyosunyada asır tepki veriyorsun acaba ani gelişyodur gidiyolardır belki benim eşimde arkadaşlarıyla bulusurdu aniden gelişip baska yere giderleri aradığımda ana dediği yerde olmazdı tartısırdık sonra ne halin varsa gör  dedim eve almadım bi kac kere ben kapıyı acmayınca kaynımla geldi kaybına ayıp olmasın diye açtım kapıyı baktım her kapıda bıraktığında kaynımla geliyo ikisinide almadım eve arkadasıda kazık atınca aklı basına geldi 3 sene olcak baska sehire taşındık biz bizeyiz evden cıkmıyo izinlerde huzur evde sizinle olmakmıs diyo şimdide tabi evleneli 10 sene olcak son 4 senedir aklı basına geldi 😂😅 

Evet canm surekli mesj atarim sirekli nerde kaldin gel surekli srkadaslarnlasin vs vs niye gittin naptin me gerek vardi bnmkinin yet degusme imkani yok ve arkadas cebresi cok fazla

Benimkinin de oyleydi ama sana tavsiyem cok boğma mesaj atma sana inadına yapıyo sen baskı yaptıkca daha da ileri gidiyo ben baskı yapmamaua calıs diyorum ya son 4 senedir aklı basına yenigeldi ozellikle arkadaşlarından uzaklaşınca Allah duydu duamı gec oldu biraz ama olsun buna da sukur😂

Hic sormayayimmi nerdesin napion doye ,banada oyle geliyor sordukca havalaniyor sanki 

Aynen öyle biz üstlerine gittikce kendilerini bi şey sanıyorlar ben sormayı bıraktım şehirde değiştirince burda arkadasıda yok eski oturduğumuz yer 1 saat gozu kesmiyo gidip gelmeyi 😂😂😂

0 oy
önce (205 puan) tarafından

Yalanla kurulan herşey zamanla yıkılır 

Bende artik iyice sinir olmaya basladim 

0 oy
önce (4,645 puan) tarafından

Aşırı tepkiler vereceğini düşündüğü için olabilir çok üstüne gidip sürekli sorular soruyorsan olabilir

Evet tam olarak oyle yapiyorum vallahi:(

0 oy
önce (30,425 puan) tarafından

Yalanlar genelde kacamak olur yani birseylerden kacmak kapatmak 

Konusmayi dene nedenini sor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 566 göst.
0 oy
3 cevap 130 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Ocakk (318 puan) tarafından soruldu