Selamlar,
Ben tam olarak bu attığım görseldeki gibiyim 😎 Hatta bir kere bir arkadaşım çok saçma bir deftere, saçma bir fiyata almaya kalktı da müdahale ettim. Satıcının bir bakışı vardı bana 🙄 Turistik bir bölgedeydi o yer. O yüzden fiyatları nasıl şişirdiklerini tahmin edersiniz.
Sizler nasılsınız? Müdahe ediyor musunuz? yoksa, ammaaaan bana ne ki mi diyenlerdensiniz🤔 😇
Yok valla hiç alma demem aksine hep gaz veririm yani gerçekten yakışmışsa. Al kaçırma derim..ben zaten çoğu şeyin fiyatınada bakmam😅 zaten girdiğim mağazalar bellidir sevdiğimi alırım. Afaki fiyatı olanlara girmem bile .
Bilindik yerlerde, zaten fiyatları az çok biliyor insan. Ama turistik yerlerde hiç şaşmaz yani. Yoksa yakışan bir şeyi tabi ki al al derim 🤗
Uzun süredir turistik yerlere gitmem 😅 ama mesela çok kararsız bir arkadaşım vardı hep benimle giderdi mağazaya ben tmm bu dersem onu alırdı .
Şimdide eşim tek tek seçerim eline veririm oda giyer bedeni oldumu alır . Bunu beğenmedim bile demez. Otomatiğe bağladı iyice 😅
Ne güzel, kararlarıma güvenen biri olsa süper olurdu 😊 Lakin benim eşim de aşırı kararsız biridir...
Ben boş verwnlerdenim karışmam kimseye kim ne alır diye bakmam
Herkese tabiki karışmam. Sadece çok yakınlarıma 😊🙂
Benim uzak yakın fark etmez karisamiyorum sonra diyorum ya gönlü kaldıysa diye en iyisi karışmamak diyip aradan soyriliyorum 😂😅
Evet bende böyleyim yaa sesli şekilde değil ama kaşla gözle belli ederim 😀
Kaş gözle anlaşılmıyorsa kelimelerle de açıklıyorum valla😅
Hmmm sen bilirsin derim ama yakistirdigim bişeyde sakın kacirma al cikalim derim
En iyisi zaten, orta yolu bulmak 😊
Genelde bana yapılır düşünmeden alışveriş yaptığım için
Aşırı müdahale olmuyorsa iyi bir şey bence 😇
Genelde biri birsey alçakça benide götürür özellikle ablam o aldığı şey olmadıysa.kesin aldirmam 😄
Bir kere bir elbise alacaktı satıcı kiz ısrarla çok güzel.oldu diyordu dayanamadım başladım.guzel.olmayan yerleri saymaya elbiseyi almaktan tabiki vazgececek..
Benimle o yüzden alışverişe gidilmez genelde hiç birsey begenmem
Aaa yok bu iyi değil ya 😅 Benim kayananam öyle. Hiç bir şey beğenmez, alacağın varsa da vazgeçirir😅
Biz eşimle ikimizde aynıyız normal 3 lu sehpa bile 1 sene sonra aldik neden begenemedik sonra bana geldiler ınternetten soyledim gelen gelsin kullanmam diye..
İkiniz de öyle iseniz sorun olmaz. Bizde ben her şeyi, hemen beğenip alırım,eşim tam tersimdir😕
İşyerinden arkadaşım vardi ceyiz icin tabak seti ve kaşık seti bakmaya gidecektik o benden once inmis otobüsten gelene kadar bakayım demiş Bizim bütçemiz belli idi daha önce konuştuk ettik neyse ordaki satıcı arkadaşımın saf tarafindan yararlanmis bütçemiz budur demesine rağmen çok daha yuksek setlerin oraya götürmüş ben gittim baktim bu iş de bir iş var neyse ben onlardan almıyorum bu tarafa bakacağım dedim satıcı beni de ikna etmeye çalıştı ama olmadı beni istikrarlı görünce arkadaşıma baskı yapmaya başladı neyse uzatmayayım mağazadan çıkarken arkadaşımla herseyimizi ayni almıştık vede önceden kararlastirdigimz gibi en son satıcıya arkadaşım şunu söylüyordu yasemin bunlari secti ise bir bildiği vardır bu foto tamda beni anlatıyor
Oo güzel bitirmiş sonunu, helal olsun 😊 Onlar da işini yapıyor ama keklenmeye de razı olamam.
Öyle anı olarak kaldı 🙂
Benim ve satıcılar genelde gıcık olur asla begenmedigim bir şeyi ay ne güzel oldu demem çünkü 😀
Ben bir dönem giyim mağazasında çalıştım. Müşterinin denediği pijamalara olmamış dediğim çoktur 🫣 Tabi gizliden diyordum.
Ahahaha bu da iyiymiş 😀
Kardeşim kızı için amigurumi bir oyuncak sormuş kadınla konuşmuş fiyat vs tüm detaylar tamam 1 saat önce abla bak bunu alıyorum şu kadarmış dedi salakk mısın kızım o parayı verme ben onu yaparım dedim😂😂😂
😅 Aynı olayı yengemde yaşadım. Çok pahalı, olmaz deyip kendi ördü.
Ben boyleyim ama eşim bensiz asla alisverise gitmez dogru durust dusundugum gazlamadigim icin mantigima zevkime guveniyor kendi gitse alelacele alir cikar sonra da giymez para çöp
Karşılıklı güven olunca harika oluyor 😌
Ben gaz veririm al kız bir kere daha mı gelceksin Dünyaya diye ama tabiki turistlik yerlerde değil genel olarak normal fiyatlı mağazalarda yoksa turistlik yerde 200 tl lik bir tişörte biçilen fiyat 1000 TL üstü maalesef
Normal yerlerde ben de gaz veririm, orası ayrı 🤗
Normal yerlerde gaz vermeyen arkadaş değildir bence ya
Ben saçma sapan şeylere para veren insanım 😅
Ahah öz eleştiri de iyi 😌
samimi yakinlara mudahele ederim
Benimki de bu ölçüde, yoksa herkese öyle davranmam.
Baskasinin alisverisine karismam kendi bilir ama sisirilmis fiyatlara kendim almam
Başkasının değil kız, çok yakınımınkine eşilk ederim sadece.
Ona da karismam hayatim gerci ben kimsenin maddi durumunu cebinde ne kasari oldugunu neye ne kadar odemeyi mantikli buldugunu bilmiyorum o yuzden de olabilir dolandiriliyosa mudahale etmek gerekir sanirim ama cok gordum koca kiz kombiyi hic acmayip bi feraceye tonla para odeyenleri tercih meselesi
1,499,154 soru
24,487,496 cevap
357,394 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın