0 oy
408 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,228 puan) tarafından

An itibariyle 2. Çocuk düşünceleri başladı yaza 😁 kızım 23 aylık şuan 27 aylıkken falan 3 yaşında doğum

14 Cevaplar

0 oy
önce (30,429 puan) tarafından

Done done yasiyoruz zatenn🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️

önce (1,228 puan) tarafından

İdeal mi sence

Bu sene yapmazsam sonra zor rahatlığa Girmeye başladım

önce (30,429 puan) tarafından

Yoo bana gore cok kucuk anacm 

Cesaret ister ideali 4 yas sonrasi bence

-Reklam-
0 oy
önce (5,102 puan) tarafından

Dertsiz başıma dert ararken ben 😂 ikinci çocuk çok zor ikisine yetmeye çalışmak filan çok yıpratıcı ben bittim mesela 3 senede psikolojim mi bozulmadı depresyonlar duygusal açlık yetersizlik hissi herşey. Aralarında 5 yaş vardı ona rağmen çok zordu Allah herkesin yardımcısı olsun zor zor cokkkk 😀

0 oy
önce (13,906 puan) tarafından

Çok küçük bence yapma nerden bildiğimi sorma

önce (18 puan) tarafından

Zor ama geçip gidiyo üst üste yaptm pişman deglim birbirlerini çok seviyorlar yalnız canlari sikiliyo arkadaş kardeş herşey oldular birbirine

Hepsi aynı olmuyor işte benimkilerin arası 2.5 yaş. Birbirlerini yiyorlar evde asla huzur yok. İkisi bir evdeyse bütün gün başım ağrıyor hep bir kaos hakim evde. Ve ilk çocuğa aşırı haksızlık geliyor bana. Böyle olacağını bilsem ara verirdim ilkiyle daha fazla vakit geçirirdim. 

Araları fazla olursa anlaşamazşar ilerde esşim ve kardesş hiç anlaşamıyor bende abimle aynı şekilde

Benimkilerin arası 2.5 yaş benimkilerde hiç anlaşamıyor :) ablamınkilerin arası 5.5 yaş ablam maşallah öyle rahatki

önce (1,340 puan) tarafından

Araları az olunca anlaşıyorlar dıye bısey yok esımle kardeslerının arası 2 yaş hiç anlaşamıyorlar hıc arayıp sormuyorlar bıle benım kardeslerımle aramda 6 7 yaş var bırbırımızden 2 saat haber alamasak merak edıyoruz küçükken de öyleydi 

0 oy
önce (1,175 puan) tarafından

Acaba bu aralar başıma nasıl bir dert alsam diye mi düşündün gerçekten 

Şaka bi yana bence çok erken ben o hatayı yaptım tavsiye etmiyorum tabi yine sizin kararınız bana hayırlısı neyse o olsun inşallah demek düşer 😊

0 oy
önce (1,720 puan) tarafından

Seni de aramızda ne görmek ne güzel kızım 25 aylıkken hamile olduğumu öğrendim elbette zorluğu olacaktır ama beraber büyüyecekler bende hamile kalınca buraya geri döndüm kürkçü dükkanı misali 😂

0 oy
önce (15,458 puan) tarafından

Sağlıkla kavuştursun 🙏🌸

0 oy
önce (8,497 puan) tarafından

İlk çocuk bağımsızlığını kazanmadan kardeşi olması haksızlık gibi geliyor bana. Özel bir durum yoksa 4 yaş iyi. İlki de daha bebek çünkü 😔 

0 oy
önce (1,556 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canım 

0 oy
önce (7,625 puan) tarafından

Hayırlısı canm benm girişler çıkışlar heryer kapalı😂 yaş 36 1 kızım var 5 yaşında 

0 oy
önce (11,473 puan) tarafından

İlki kendi işini görmeye başlasın öyle düşün o daha küçük çünkü 

0 oy
önce (12,171 puan) tarafından

Tam zamanı benimkilerin yaş aralığına benziyor ben memnunum birlikte oynayabiliyorlar 

0 oy
önce (2,495 puan) tarafından

Bence daha çok küçük yavrun tabi yine de sen bilirsin 🤗

0 oy
önce (771 puan) tarafından

Yapcaksan biran once yap benim oglan 4 bucuk olcak bunu dogurdugumda madem olcakti keske simdiye olsaydi bu sene cok zotluyo oglum arkadas olurdu kardesi ona 

0 oy
önce (8,707 puan) tarafından

Hayırlısı olsun. Ama küçük ya. Benimde peşpeşe oldu şuanki tecrübemin aklında olsam asla peşpeşe istemezdim

Gerçi şuan biri doktor biri hasta olarak oyun oynuyorlar😂

0 oy
önce (3,646 puan) tarafından

Güzel ama zor benim 3 çocuğum var bir de 4 , 2 biri de 1 yaşında şu an çok zorlanıyorum ama bir yandan çocuk defterini kapattım artık bir kere de büyüyecek hepsi Bir de ileride hepsi arkadaş olacak birbirine yani düşünsene 24 22 21 yaşları birbirine çok yakın ondan sadece sabrediyorum ve aklımı kaybetmemeye çalışıyorum 🤭😂🤲🏼😆

İlgili sorular

+4 oy
13 cevap 648 göst.
0 oy
0 cevap 84 göst.
0 oy
13 cevap 880 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler