0 oy
214 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
önce tarafından kapalı

Kızlar elinde puseti kullanmadığı veya ikinci eli olan var mı fazla maddi durumum yok doğuma az kaldı almak istiyorum 

notu ile kapatıldı: Yasak post

4 Cevaplar

0 oy
önce (104 puan) tarafından

gardrops var ordan bak uygun bulursun kimse vermez aetik herkes herseyi satıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (1,236 puan) tarafından

Trendyolda 900 e falan bile var bir bak istersen

0 oy
önce (6,744 puan) tarafından

Poşeti napcaksi  sen araba olmayınca bir işe yarqmqz

önce (7 puan) tarafından

Evin içinde bile kulllanır ne demek nerde kullanacak

Bebek arabası yoksa ilk önce araba alması lazım tabi ama bence puset almaya karar verdiyse arabayı halletmiştir

Gene yaptı çok bilmiş yorum evin içinde poşet kullanma kararına aldı çocuk 24 saat orda yatacak allahim.yaraabim..

Senin yapacağın yorumda sanada @Akasya

Sen benim.yorumlarima yazma senden gıcık kaptim

önce (2,749 puan) tarafından

Canın evin içinde bile olsa uzun süre kullanım yapılmaması gereken ürünler bunlar ben hastane çıkışı bir iki evde kullandım yemek yerken kolikti sallamak lazımdı öyle lik ama eşim çok kızmıştı çocuğun beline zarar fazla kullanım diye zaten en çok kazalar bir yürüteç iki pusetten çıkma oluyor bu arada arabasıda puset kullanımına uygun olmalı bir çocuğum daha olursa Allah nasip ederse heralde odünç alırım birdahakine gereksiz ve riskli bir ürün gibi geliyor gözüme 

önce (7 puan) tarafından
+1

@Atlaskalbim burda böyle davrandığında sempatik dursaydın sitenin yarısından engel yemezdin. 

Herkes senin akraban da herkes seni kıskanıyormuş gibi yorumlar yapmanı da yaşına bağlıyorum. Ha yakıştıramıyorum orası ayrı ama bence burayı ne için kulllanığını bilmediğin için artık normal  geliyo. 

Sen sanki biliyorsun açmış yeni isimle kullanıcı kac defa engel yediğin belli degi burda hadi kaybol 

0 oy
önce (6,350 puan) tarafından

Bence ikinci el bebek arabasına bak canım 

Poşet pek işe yaramiyor 

Ağırlığı yetiyor valla

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 70 göst.
0 oy
6 cevap 177 göst.
+1 oy
8 cevap 409 göst.
0 oy
13 cevap 579 göst.
28 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nuraydnn (256 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,118 soru

24,486,891 cevap

357,357 kullanıcı

...