Kızlar elinde puseti kullanmadığı veya ikinci eli olan var mı fazla maddi durumum yok doğuma az kaldı almak istiyorum
gardrops var ordan bak uygun bulursun kimse vermez aetik herkes herseyi satıyor
Trendyolda 900 e falan bile var bir bak istersen
Poşeti napcaksi sen araba olmayınca bir işe yarqmqz
Evin içinde bile kulllanır ne demek nerde kullanacak
Bebek arabası yoksa ilk önce araba alması lazım tabi ama bence puset almaya karar verdiyse arabayı halletmiştir
Gene yaptı çok bilmiş yorum evin içinde poşet kullanma kararına aldı çocuk 24 saat orda yatacak allahim.yaraabim..
Senin yapacağın yorumda sanada @Akasya
Sen benim.yorumlarima yazma senden gıcık kaptim
Canın evin içinde bile olsa uzun süre kullanım yapılmaması gereken ürünler bunlar ben hastane çıkışı bir iki evde kullandım yemek yerken kolikti sallamak lazımdı öyle lik ama eşim çok kızmıştı çocuğun beline zarar fazla kullanım diye zaten en çok kazalar bir yürüteç iki pusetten çıkma oluyor bu arada arabasıda puset kullanımına uygun olmalı bir çocuğum daha olursa Allah nasip ederse heralde odünç alırım birdahakine gereksiz ve riskli bir ürün gibi geliyor gözüme
@Atlaskalbim burda böyle davrandığında sempatik dursaydın sitenin yarısından engel yemezdin.
Herkes senin akraban da herkes seni kıskanıyormuş gibi yorumlar yapmanı da yaşına bağlıyorum. Ha yakıştıramıyorum orası ayrı ama bence burayı ne için kulllanığını bilmediğin için artık normal geliyo.
Sen sanki biliyorsun açmış yeni isimle kullanıcı kac defa engel yediğin belli degi burda hadi kaybol
Bence ikinci el bebek arabasına bak canım
Poşet pek işe yaramiyor
Ağırlığı yetiyor valla
1,499,118 soru
24,486,891 cevap
357,357 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın