Uygulamaya yeni bir çocuk profili ekleyebilir miyim?

0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (2,183 puan) tarafından

Başka bir çocuk daha eklenebiliyor mu 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,347 puan) tarafından

Niye hamilemisin😂😂

(2,183 puan) tarafından

Doğurdum 😂

(2,183 puan) tarafından

Bu uygulamanın kaç günlük olduğunu vs göstermesi hoşuma gidiyor bunun gibi başka uygulama bulamadım, bence eklenmeli bu bir eksik hikaye güncellemesi geleceğine bu günvelleneydi iyiydi bence 😄

(1,347 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün canım benim ☺️

(2,183 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun ❤️

-Reklam-
+1 oy
(10,340 puan) tarafından

Çocuk ekleme mi, o neymiş 😄 Hiçbir yere çocuk eklediğimi hatırlamıyorum e-nabız hariç 😂 

(2,183 puan) tarafından

Yani ilk oğlum için açmıştım bu uygulamayı kaç aylık her ayda neler oluyor falan takip etmek için , şimdi kızım oldu onuda burda takip edebilsem güzel olurdu oğlumun kaydını silmeye elim varmıyor 🤭

(10,340 puan) tarafından

Haaa😂 Hiç eklemedim ben. Oğlumda Wonder Weeks diye bir uygulama satın almıştım. Atak haftalarını falan hesaplıyor, gelişimi takip ediyor onu kullandım çok iyiydi. 

(2,183 puan) tarafından

Bi bakayım ona da , teşekkür ederim 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Uygulamaya yeni bir çocuk profili nasıl ekleyebilirim?
Uygulamaya yeni bir çocuk eklemek için profil ayarları menüsüne giderek çocuk ekle seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Bu alana çocuğunuzun doğum tarihi ve isim bilgilerini girdikten sonra kaydet butonuna basarak profili aktif hale getirebilirsiniz.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Aynı hesap üzerinden birden fazla çocuk takip edebilir miyim?
Evet, aynı hesap üzerinden birden fazla çocuk profili ekleyerek her biri için ayrı ayrı takip ve veri girişi yapabilirsiniz. Uygulama arayüzünde yer alan profil değiştirme kısmından çocuklar arasında hızlıca geçiş yapmanız mümkündür.
Uygulamada çocuk ekleme sınırı var mı?
Uygulamanın standart sürümünde genellikle beş çocuk profiline kadar ekleme yapılmasına izin verilmektedir. Eğer daha fazla profil eklemeniz gerekiyorsa uygulama içindeki ayarlar bölümünden abonelik türünüzü kontrol ederek sınırları görüntüleyebilirsiniz.
Eklediğim çocuk profilini uygulamadan nasıl silebilir veya düzenleyebilirim?
Profil düzenleme veya silme işlemleri için çocuğunuzun profil sayfasına girip düzenle ikonuna dokunmanız yeterlidir. Buradan bilgilerini güncelleyebilir veya silme seçeneği ile profili tamamen uygulamadan kaldırabilirsiniz.
Neden uygulamaya ikinci bir çocuk ekleyemiyorum?
İkinci bir çocuk ekleyemiyorsanız öncelikle internet bağlantınızı kontrol etmeli ve uygulama sürümünüzün güncel olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca uygulama içindeki profil limitlerini doldurmuş olabilirsiniz, bu durumda ayarlar menüsünden profil yönetimini inceleyebilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 502 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde 2801 (1,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 370 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,990 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 554 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gülbi (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.