0 oy
194 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1 puan) tarafından

Reglm gecikiyor bu gün 6. Günün test yaptım bakar mısınız hamile miyimUpload failed: [object Object]

image

4 Cevaplar

0 oy
önce (26,675 puan) tarafından

İlk 5 dakkada ciktiysa evet canim

önce (1 puan) tarafından

Sanırım o süreçte çıktı

-Reklam-
0 oy
önce (79 puan) tarafından

6 gun geçmeye çok belirgin olması gerekiyor. Biraz kuruma çizgisine benziyor. Hakkında hayırlısı olsun

önce (666 puan) tarafından

İki gebelikte de adetten 1 hafta sonra hiç belirgin olmayan bir çizgi ile öğrendim. Oyle ki ikisinde de o hayali çizgiyi sadece ben görüyordum kimse görmüyordu ve hamile kalmayı çok istediğim için psikolojik gördüğümü düşünüyordu çevremdekiler. İlk gebelikte beta 23 ikincinde 17 idi. 

Kısacası belirgin olması şart değil.  Geç döllenme ise silik olabiliyor 

önce (79 puan) tarafından

Umarim hamilesindir canım 

önce (1 puan) tarafından

Ben daha önce gebe kaldım aldırmak zorunda kaldım ondan sonra 1 senryi geçik gebe kalamadım hastaneye gittim temiz dediler eşim gidecekti ki adetim gecikti bende çok istiyorum psikolojik mi yapıyorum acaba diye kendimi yiyorum ilişkimize yansıyor eşim çok istekli değil ben de soğuyorum böyle oldukça çünkü çok istiyorum

0 oy
önce (187 puan) tarafından

Bence hamile olabilirsin 

önce (1 puan) tarafından

İnşallah

0 oy

İlk 5 dakikada çıktıysa ihtimal yüksek ama 5 dakika sonra çıktıysa çok güvenme. Ayrıca adetin 6 gün geçti çizgi silik diye de üzülme eğer gebelik varsa bile geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden siliktir yeni yeni yükseliyordur 

önce (1 puan) tarafından

Emin değilim ama 5 dk içinde çıktı galiba çok durmadım çünkü 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 192 göst.
0 oy
1 cevap 288 göst.
0 oy
14 cevap 467 göst.
27 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bernakati (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 244 göst.

Kategoriler

1,499,293 soru

24,489,823 cevap

357,531 kullanıcı

...