Reglm gecikiyor bu gün 6. Günün test yaptım bakar mısınız hamile miyimUpload failed: [object Object]
İlk 5 dakkada ciktiysa evet canim
Sanırım o süreçte çıktı
6 gun geçmeye çok belirgin olması gerekiyor. Biraz kuruma çizgisine benziyor. Hakkında hayırlısı olsun
İki gebelikte de adetten 1 hafta sonra hiç belirgin olmayan bir çizgi ile öğrendim. Oyle ki ikisinde de o hayali çizgiyi sadece ben görüyordum kimse görmüyordu ve hamile kalmayı çok istediğim için psikolojik gördüğümü düşünüyordu çevremdekiler. İlk gebelikte beta 23 ikincinde 17 idi.
Kısacası belirgin olması şart değil. Geç döllenme ise silik olabiliyor
Umarim hamilesindir canım
Ben daha önce gebe kaldım aldırmak zorunda kaldım ondan sonra 1 senryi geçik gebe kalamadım hastaneye gittim temiz dediler eşim gidecekti ki adetim gecikti bende çok istiyorum psikolojik mi yapıyorum acaba diye kendimi yiyorum ilişkimize yansıyor eşim çok istekli değil ben de soğuyorum böyle oldukça çünkü çok istiyorum
Bence hamile olabilirsin
İnşallah
İlk 5 dakikada çıktıysa ihtimal yüksek ama 5 dakika sonra çıktıysa çok güvenme. Ayrıca adetin 6 gün geçti çizgi silik diye de üzülme eğer gebelik varsa bile geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden siliktir yeni yeni yükseliyordur
Emin değilim ama 5 dk içinde çıktı galiba çok durmadım çünkü
1,499,293 soru
24,489,823 cevap
357,531 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın