Her 6 ayda bir sudyen değiştirmek zorunda kalıyorum ya göğsüm küçük o yüzden destekli sütyen kullanıyorum ama makinada yıpranıyor ne yapacağım şaşırdım var mı öneriniz kızlar dolgulu destekli sütyen
Ya sütyen topu ile yikayacan yada elde sıkma yapmadan yikayacan
sütyen toplarıyla yıka, ben pentiden alıyorum çook uzun süreler giyiyorum
En mantiklisi elde yıkamak zaten temizler koy ustune biraz deterjan elinle bi güzel yıka yani
Bende destekli sütyen kullanıyorum hiç bozulmuyor sütyen topu ile yıkadıgım için
Ben ayrı yıkıyorum onları 30 ° sıktırma yapmıyorum suwenden alıyorum sorun yaşamadım
bende ayni sekildeyim. sutyenleri biriktirip sadece onlari atinca kivrilmio fazla. beni. gigsum buyuk sesteksiz ama yinede sungerli oldugu ivin yamuluo. bi sure bu sekilde gdio ama kirli sepetinin ivine yanlislikla attiysam diger camasirlar ustune gelince ezilio ordada bozuluo kivrilio😂😂 sutyenler icin ayri bir legen yapiyotum bi sure kirli sepeti yani. 6 7 tane biriktiriyorum haftada bi yikiyotum. ama biraz bozulmaya basladimi gozumden cikio karisik atiyorum. yada kirli sepetinde ezilince gozden dusuo karisik atiyorum. haliyle bende 6 7 ayda bi yazlik kislik olarak yeniliyorum sutyenletimi.
Ben desteksiz alıyorum elimde yıkarım yada toplar var içine koyar atarım makinaya bir şey olmuyor
1,499,291 soru
24,489,752 cevap
357,521 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın