0 oy
216 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Her 6 ayda bir sudyen değiştirmek zorunda kalıyorum ya göğsüm küçük o yüzden destekli sütyen kullanıyorum ama makinada yıpranıyor ne yapacağım şaşırdım var mı öneriniz kızlar dolgulu destekli sütyen 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (915 puan) tarafından

Ya sütyen topu ile yikayacan yada elde sıkma yapmadan yikayacan 

-Reklam-
0 oy
önce (10,072 puan) tarafından

sütyen toplarıyla yıka, ben pentiden alıyorum çook uzun süreler giyiyorum 

0 oy
önce (32 puan) tarafından

En mantiklisi elde yıkamak zaten temizler koy ustune biraz deterjan elinle bi güzel yıka yani 

0 oy
önce (2,858 puan) tarafından

Bende destekli sütyen kullanıyorum hiç bozulmuyor sütyen topu ile yıkadıgım için

0 oy
önce (11,483 puan) tarafından

Ben ayrı yıkıyorum onları 30 ° sıktırma yapmıyorum suwenden alıyorum sorun yaşamadım 

0 oy
önce (726 puan) tarafından

bende ayni sekildeyim.  sutyenleri biriktirip sadece onlari atinca  kivrilmio fazla. beni. gigsum buyuk sesteksiz ama yinede sungerli oldugu ivin yamuluo. bi sure bu sekilde gdio ama kirli sepetinin ivine yanlislikla attiysam diger camasirlar ustune gelince ezilio ordada bozuluo kivrilio😂😂 sutyenler icin ayri bir legen yapiyotum bi sure kirli sepeti yani. 6 7 tane biriktiriyorum haftada bi yikiyotum. ama biraz bozulmaya basladimi gozumden cikio karisik atiyorum. yada kirli sepetinde ezilince gozden dusuo karisik atiyorum. haliyle bende 6 7 ayda bi yazlik kislik olarak yeniliyorum sutyenletimi. 

0 oy
önce (8,237 puan) tarafından

Ben desteksiz alıyorum elimde yıkarım yada toplar var içine koyar atarım makinaya bir şey olmuyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
10 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 339 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 876 göst.
0 oy
13 cevap 633 göst.
12 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Kismet (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,291 soru

24,489,752 cevap

357,521 kullanıcı