Kızlar Stanley termos alıcam ama hangisinden alsam bilemedim. Aralarında aşırı fiyat farkı yok. 1'inci model 0.70 lt 2100, 2'inci model 0.89 lt 2500 TL. Sizce hangisi daha şık duruyor
Hangisi daha kullanışlı bilemem ama ilki daha sık
Sadelik diyince de ben 🤭
Aralarında çok fark yok, benimde çok kafam karıştı
İyi düşün öyle karar ver canım
2. Yi kullanıyorum memnunum
Çok ağır mı
Yokk normal ya
Hiç bilmiyorum ki. Yakından hiç görmedim, mağazalarda da yok. O kadar para verip pişman olmak istemiyorum
Bende gri rengi var çok begenerek kullanıyorum yazın kurtarıcım oldu buz gibi kalıyor su içinde kaba değil aksine kibar bi ürün
pipetli termos kullanmayan ben😂
bunun 750ml olanındam var bende, bayılıyorum
Soğukluk olarak memnun musunuz
tabii ki, pipetlilerin böyle kapaklılara göre ısı yalıtımı biraz daha zayıf kalıyor. ha zaten 3 gün bekletmeyeceksin gayet iş görür pipetli ısı konusunda ama sürekli pipet kullanmak dudakların çevresindeki yaşlılık çizgilerini çabuk ortaya çıkarıyormuş, o yüzden pipetli hiç düşünmedim ben. bu termosumla da her yere gittim, plajda güneşin altında bile kaldı, sıfır etkilenme. stanley iyidir, orijinalse tabi
Mavi daha güzel pembenin bu tonu bu tarz ürünlerde kötü duruyor. Her yere götürülen bir ürünün daha soft renkte olmasını tercih ederim
Ben renkleri öylesine attım. Aslında model olarak soruyorum. 2'inci biraz kaba mı duruyor acaba
pembe cok coculsu
Renklerine takılmayın, ben model olarak soruyorum
nerde kullanican
Evde, ben aşırı soğuk su seviyorum. O yüzden devamlı buzdolabına gitmekten sıkılıyorum ve su içmeyi azaltıyoruö
sebil alsana
Valla pipetlilerden alma da hangisinden alırsan al memnun kalırsın.
Stanley kullanmıyorum ama matara kullanıyorum evde genelde. Pipetli olanlar cok gıcık o pipeti her gun söküp fırçayla yıkamak lazim bir de bebek gibi bir sey emcüklemek bir sure sonra komik ve rahatsız edici geliyor. Ben pipetsiz matarayi cooook daha kullanışlı buluyorum naçizane tavsiyem. Yok illa ikisinden biri olsun derseniz mavi model daha iyi duruyor görünüş olarak
1,499,291 soru
24,489,752 cevap
357,521 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın