0 oy
250 göst.
önce Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından

Ben dün gece geldim eve . Ailemde benimle bizi bıraktılar pazar sabahı gidecekler yine içim buruk … ama evlilikte yıl geçtikçe insan daha çok özlüyormuş evini 🤗 . Mutluyum 🙂.

Şimdi kafeye geldik oğlum oyun parkına girdi bizde oturuyoruz 

Hayırlı Ramazanlar bu arada herkese 🤲🏻❤️z

Sizde neler var neler yok ? 

9 Cevaplar

0 oy
önce (7,482 puan) tarafından

Allah kavuştursun.. çocuklar için geç bir saat değil mi ?  Hayırlı Ramazanlar ;)

önce (187 puan) tarafından

Benim oğlum 7,8 de uyuyan bir çocuk değil maalesef en geç 22.30 da yatar zaten arada kaçamaklarımız oluyor :) teşekkür ederim 🤗

Hi anladım o yüzden :) rica ederim arada kaçamak olabilir o başka büyüme hormonu için demiştim ben geç bir saat diye bir de anne baba saati için dedim :)

Herkesin olduğu gibi bizimde bir düzenimiz var :) 

Düzen önemli ;)

-Reklam-
0 oy
önce (19,199 puan) tarafından

Hayırlı ramazanlar. Bende çocukları uyuttum çayımı içiyorum. 

Bende 20 gün önce geldim ailemin yanından..8 yıldır evliyim hala onlardan ayrılınca boğazım düğüm düğüm olur. Ailemin yanına tek gidince evimi özlerim ama eşimle gidince hiç aklıma bile gelmez ev 😁

Eee eşimle gidince benimde gelmez 😂. Eşim yazları geliyor aileme benimde bu kış gitme sebebim dayımın düğünüydü istisna yaşadık yani ama bu sefer evden ayrılırken çok üzüldüm yani bilmiyorum evlilik hayatına adapte oldum iyice galiba benden beklenmeyen performanslar 😂 

Ailemden ayrılmak bana da çok geliyor her gidiş gelişimde gurbetlik çok zor birde çok uzağız 3 4 saatlık yol olsa ailem kesin gelir arayı uzatmadan ama 14 saat 🥺

0 oy
önce (27,202 puan) tarafından

Çok şükür canım  ben aile evindense kendi evini sevdiğin yaşlara evrilmemize hayret ediyorum ama en güzeli kendi evimiz bence de 

Ben tek çocuğum ama bende mesela hani oraya tam olarak ait hissetmiyorum evlendim ve kendi evini hemen benimsedim :)

Ben hemen benimseyemedim maalesef anca 😂

Hahahahha :)

önce (27,202 puan) tarafından

Senin için sormuştum İdil ailende düzeninin devam etmesi aile bağlarınız çok hoşuma gitmişti benim aile kabalık olunca onlar benim yokluğuma alıştı bende onların Rabbim başımızdan eksik etmesin tabi 

Söyleme öyle ya bak bi üzüldüm şimdi :(

0 oy
önce (787 puan) tarafından

Insanin evi gibisi yok cicegim 

Bizde yeni geldik sayilir kayinvalidemlerdeydik umreden geldiler hastlandilar gidemedik ozledik iyice bugun gittik valla cok mahcup ettiler bi dunya hediyelik almislar daha bi kac bisey de bulamamis para verdiler cocuk gibi hepimize sunu sunu alin diyerek cocugu yatirdim bende uyursa insaAllah gecen gun canjm cok etimek tatlisi istemisti de malzemem eksikti komsum eve gelince ugra tatli yaptim dediydi ondan yapmis 2 dur boyle canimin cektigini yapip getiriyo hic haberi de yokti malum mu oluyo ne Allah razı olsun onu yicem 

Ayyy aşkım Allah kabul etsin ❤️ afiyet olsun bal olsun yeğenlerime ❤️

önce (787 puan) tarafından

Gel beraber olsun hayatim ♥️

0 oy
önce (3,951 puan) tarafından

Hoşgeldin evine 😊 insan aile evinden gelince kendi evine adapte olmakta zorlanıyor. Ara tatilde 3 hafta kaldım annemler de her sabah uyandığımda çay demlenmiş kahvaltı hazır oluyordu 😀 eve geldim ki hepsi beni bekliyor 🤷🏻‍♀️ kaldığım süre de evimi eşimi özlüyorum hemen ama eve gelirken de aklım anne babamda kalıyor. Hele bu sefer çok daha hüzünlü oldu benim için çünkü babam Parkinson hastası ve her geçen gün kötüleşiyor gibi geliyor. Ben oradayken bile kaç kere bayıldı ayağa kalkınca zor yakaladık annemle aklıma geldikçe içim daralıyor. Keşke bilim insanları ışınlanmayı bulsalar ne güzel olur. 

önce (16,480 puan) tarafından

Aynı duyguları yaşamışız ara tatil de ☺️

Rabbim babana şifalar versin inşallah 

önce (3,951 puan) tarafından

Amin Allâh razı olsun 🤲🤲

0 oy
önce (2,867 puan) tarafından

Anne evi dünyanin en donanımlı en güvenli dinlenme tesisleridir insan kaç yaşında olursa olsun o dinlenme tesislerine hep ihtiyac duyuyor mevlam herkese nasip etsin 🙏🙏 plaja gidip gitmeme konusunda kararsızım yazı tura atacam heralde 😂😂😂

0 oy
önce (918 puan) tarafından

Bugün fena basım agridi 9 gibi uyumuşum şimdi uyandım bı sigara içip tekrar yatcam☺️ rabbim yokluklarini göstermesin ailenin

0 oy
önce (8,248 puan) tarafından

Sana da hayırlı Ramazanlar olsun inşallah Rabbim böyle tatlı ayrılık versin hep bende bir türlü uyumayan oğlumu sallıyorum dalmak üzere beni uyku tutmaz bugün eşim yok nöbette bugün yine sabah gelecek bir kaç saat uyur sonra sahur hazırlarım inşallah 

0 oy
önce (15,469 puan) tarafından

image

Beğendim. Zorla ayıya izleriyorum ilk bölümden 😂🤣

Gördüm paylaşmıştın gözün aydın canım eşinle oğlunla nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara canım 

İlgili sorular

+3 oy
17 cevap 929 göst.
+2 oy
20 cevap 715 göst.
+2 oy
14 cevap 729 göst.
23 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+6 oy
20 cevap 1,205 göst.
17 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler