0 oy
226 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (75 puan) tarafından

Günaydın hanımlar🌞

Günün ilk postu bugün benden. Hatırlıyor musunuz geçenlerde uykusuzluk ile ilgili bir post açmıştım. Kızlar ben dün gece hiç uyumadım ve şu saat olmuş pertim çıktı hâlâ uyuyamadım. Oğlum uykuyu sevmiyor gece uyudugu varsa bile on hatta bazen on beş kez uyanıyor. Oğlum zaten uykuya direnen bir çocuk hele ki son iki haftadır mahvetti beni. Üstüne dün gece kızım uyuyordu uyandı saat ikiydi  ağlamaya başladı daha uyu kızım dicem ki kusmaya başladı meğer midesi bulanıyormus neyse işte gecenin o saatini kızımın üstünü degiştim yatak nevresimlerini değiştim falan uyuyayım dedim kızım yine kustu yani gece sürekli karnı ağrıdı ve toplam dört kez kustu bizim uyanık olduğumuzu fırsat bilen oğlum da hiç uyumadı şuan zorla uyutmaya çalışıyorum. Gerçekten artık hem uykusuzluk hem kızımın bu yıl bitmeyen salgınlara düşmesi falan derken ciddi anlamda ruhen+bedenen çok yoruldum. Ve böyle zor bir dönemde eşim iş sebebiyle şehir dışında. Yani bari o yanımda olsaydı sırayla bakardık çocuklara biraz dinlenmiş olurdum ama şans işte. Öyle yani kızlar Sabah sabah içimi size dökem dedim bu arada kızımın gün boyunca hiçbir şeyi yoktu gece neden aniden kusmaya başlamış olabilir. Soğuk şeyler yedirip içirmiyorum. Akşamda her zaman yediği şeylerden farklı bir şeyde yemedi. Bakalım inşallah uyandığında bu kusma devam etmez zira ederse direkt doktora yol görünür bize. Evde ne yapabilirim karın ağrısına ve bulantısına fikirlerinizi bekliyorum canımlarr. Kızım iki yaşında 

6 Cevaplar

0 oy
önce (154 puan) tarafından

Geçmiş olsun Allah kolaylık verdın tek başına zor.Sıze yardım edecek bırısı yokmu annenız kardesınız cocuklarla ılgılenırler bıraz dınlenırsınız

önce (75 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun. Maalesef uzaklar.

-Reklam-
0 oy
önce (1,752 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Amin. Allah razı olsun,çok sağ olun.

0 oy
önce (1,752 puan) tarafından

bence ihmal etme acile götürün çok geçmiş olsun hastalıklar mikroplar çok değişik eskisi gibi değil  Rabbim şifa versin

Şimdi uyandı direkt şu istedi verdim. Neşesi iyi şuan bakayım yine halsizlesir ve kusarsa hemen götürürüm. 

0 oy
önce (3,943 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

Belki tuhaf gelecek ama çocuklarının hizmetlerini yap,zararlı olmayan oyuncakları al oturduğunuz odaya. Kapıyıda kitle,biraz dinlendir gözlerini. Gerekirse 1 saat de olsa niloya,pepe tarzı birşey aç. Çok başıma geldi. İkiz bebekler bide abileri. O gün işleri boşverdim. Çocukların hizmeti ve kendi namazım. Gerisini salladım. Dinlendikten sonra çabucak çorba ve makarna. Bigünden kimse ölmez. Ama sen güç toplarsın. Öbür türlü çok sinirli olup kendini ve çocukları sıkıntıya sokarsın. Durumun uygunsa dışardan bile söyle. Bugünler başka geçmiyor

Çok sağ olun Allah razı olsun. 

Zaten benim çocuklarla oturduğum odada hiç tehlikeli bir şey yok evde aksesuar bile kullanmıyorum ben 2 yıldır. Hani söylediğiniz olanakları sağladığımda da birbirlerine giriyorlar sürekli kavga ediyorlar malum üst üste oldukları için. Yani benim gözümü kırpma şansım dahi yok sürekli aynı oyuncak için kavga vallahi şu an tek temennim sabredip bu yılı atlatmak belki seneye birer yaş büyürler de biraz daha akıllanır uykuları falan biraz daha düzene girer diye medet umuyorum. Ve vallahi aynı dediğiniz gibi bugün iftar menüleri makarna düşünüyorum sanki içimi okudunuz . Bakalım hayırlısı olsun inşallah şu günler geçse uykuları bir düzene girse

0 oy
önce (477 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun inşallah Vala Bi doktora. Götürme te fayda var malum  artık  çocuklar çok hızlı kapıyor hastalık 

Teşekkür ederim,Allah razı olsun.

Gece götürmedim 4 kere kustu sabah uyandığından beri şu saate kadar hâlâ kusması falan olmadı,enerjisi falan da yerinde çok şükür eğer kusmaya devam etseydi hâlsizlik falan da eşlik etseydi muhakkak götürürdüm şimdilik durumu iyi.

0 oy
önce (4,286 puan) tarafından

Esim 1 ay yoktu 1ay boyun gecelrı uyumadı 5 yasındaki oglum ozel egıtım gidemedik çünkü gündüz uyuyordu sonra öbürün düzeni bozdu bunlar bu sefer gece oyun sardılar sonra bi iki öksürük ateşleme oldu ilaçlarla atlattık şükür esim destek olmazdı bana hatta geldiğinde cocuklara bakamamıssın bile dedi .

Rabbim sizinde yardimcimiz olsun. İyi bari atlatmışsınız. İnşallah bizimde geçer şu günler hayırlısıyla. Benim eşim yanımızdayken yardımcı olurdu sağ olsun. 

Bazen mırın kırın ettiğinde tek benim mi çocuğum birine sen birine ben bakacağız derdim. Yardım ederdi olması gereken bu çünkü biz kadınlarda yıpranıyoruz yani üçüncü kişilerden illede destek istiyoruz demiyoruz ama babaları hayatta ve sağ bir şekilde başımızda ise yardım etmek zorunda.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 272 göst.
8 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Toprak_Hilal (2,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 621 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 974 göst.
11 Şubat 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Kelebek0707 (1,779 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,244 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,779 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,486 soru

24,492,008 cevap

357,699 kullanıcı

...