Kaç gündür keşfettim de kızlar yapanlar var mı? Tadı nasıl oluyor baya iyi gözüküyor pratik gibide ama tadını bilemedim deneyenler yorumlar mısınız?
Hayırlı RAMAZANLAR 💫🤍
Tadı gayet güzel ama kesinlikle pratik yemek değil uğraştırıcı Bi yemek. İnsanın zamanını alıyor
İçli köfte daha uğraştırıyor bence tavuğu haşlayıp iç harcını ve hamurunu yapmam 40 dakika mı aldı
Kişiden kişiye değişiyor o zaman bana da içli köfte çok basit
Olabilir canım banada içli kofte meşakkatli geliyor
Çok güzel. Çocuklarım da çok seviyor. Oğlum ara ara istiyor
Bakalım bende bugün deneyeceğim umarım bizde beğeniriz 🫣
Dbkırlıyım 30 yıl dbkırda yaşadım hiç yapmadık bende nette görüom belki bigün denerim:)
Nereye ait bilmiyorum yokluk yemeği diyorlar eski zamanlarda ki yaşlı insanlar yokluk yemeği buysa 😀 bende bitlisliyim ilk defa duydum denemek lazim bugün yapacagim
Aynen denemek lazım güzel görünüyor:)
Ay hiç beğenmedik biz ya :( hüsran oldu
Aaa her yerde çıkıyordu karşıma beğenerek yiyorlardı mantı gibi mi tadı
Ay yok göründüğü gibi değil izlenme için iştah kabartıyorlar mantı ile alakası yok çok ağır oluyor bizim damak zevkine hiç uymadı canım ya🤭
28 yıllık Diyarbakırlıyım ne gördüm ne yedim ama internette benim de hep karşıma çıkıyor 😄
Vallahi bende görmedim duymadım baya kesfeti mi sardı bende merak ettim 🫣
ay bunu ben de merak ediyorum 😋
Bugün yapiyorum umarım yiyebiliriz aç kalmayız 😀
sonucu da paylaş 😂
Hiç beğenmedik ya hüsran oldu sonuç bizim için
aaaa ay ben de yıkıldım şu an🤦🏼♀️ hevesle beklemiştim, güzel oldu dersen yapacaktım 😅
3 tane zor yedik akşam aç kaldık çorba ile ekmek yedik sonra😀 bizim damak zevkine hiç uygun değilmiş
1,500,681 soru
24,507,869 cevap
358,714 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın