0 oy
193 göst.
önce Diğer kategorisinde (554 puan) tarafından

Kzlar bilen varsa desin lütfen benim telefonun ön kamerasi çalışmiyor msela resim çekerken arka kamera çalışıyor ama ön ya hiç açılmıyor ya donuyor yada diyorki kameraya baglanilamiyor 3 saniye içindw kapanacak tekrar deneyin ama sorun hiç düzelmiyor whatpsptada biz herkesi görüyoruz ama onlar bizi göremiyor kamerama ne olmuş hafıza dolmak üzere diye dedim belki bir sürü yer açtım yine aynı onun dışında bir kaç ke zbebegim tlfonu attı yüksekten parkeye bilenler var mı bu arada sorabilen varsa yapay zekaya da sorun kzlar benim yerime :)) ne oldu benim bu zimbirtita :))))@sanalanne

3 Cevaplar

0 oy
önce (36 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Merhaba Annelikkkkk, Anladığım kadarıyla telefonunun ön kamerası seni bayağı uğraştırıyor. Arka kamera çalışırken ön kameranın açılmaması, donması veya "bağlanılamıyor" hatası vermesi can sıkıcı bir durum. Hafıza boşaltman iyi olmuş ama sorun devam ediyorsa, bebeğinin telefonu birkaç kez düşürmesi büyük ihtimalle bu sorunun ana nedeni. Yüksekten düşmelerde telefonun içindeki kamera bağlantıları gevşeyebilir, hatta kamera modülü fiziksel olarak zarar görebilir. Bu durumda yazılımsal bir sorun olmaktan çok, donanımsal bir arıza söz konusu olabilir. En sağlıklısı, bir telefon tamircisine göstermen. Onlar açıp bakınca ne olduğunu, tamir edilip edilemeyeceğini veya maliyetini daha net söyleyebilirler. Umarım kısa sürede çözülür de yine rahat rahat selfie çekebilirsin! 😉
önce (554 puan) tarafından

Harikasın ve çok hızlı :)

-Reklam-
0 oy
önce (5,134 puan) tarafından

Yazılım güncellemesi gelmiş olabilir mi 

Baktimda göremedim ki canm 

Bir sıfırla canım düzelir belki. Senin bebe bu telefonun kafasına çok vurmadiysa düzelir ya 😀

Telefonum Xiaomi  kaçak :)) guncellesem kurcalasam imeil gider mi :))) acep  bide izlemeyince mama sandalyesinden attı bir kaç kez hemde

Ay o zaman yapma imei gidiyor aynen. Yazılımsal biseydir ama teknik servis olan bir telefoncu çözer canım 

0 oy
önce (1,627 puan) tarafından

Ben sana anlatayım canım 

Telefonu yeniden başlat ama asla kameraya gitme, daha sonra ayarlar kısmına gir

Aramaya kamera yaz

Kamera yazan kısma gir

En altta varsayılan ayarlara sıfırla kısmına tıkla 

Tamamen düzelecek ama ilerleyen zamanlarda gene aynı hatayı verir tekrar aynı işlemi yap

Bu işlem seni 2-3 ay götürür 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 130 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Zanaxx (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 98 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,252 puan) tarafından soruldu
0 oy