Kzlar bilen varsa desin lütfen benim telefonun ön kamerasi çalışmiyor msela resim çekerken arka kamera çalışıyor ama ön ya hiç açılmıyor ya donuyor yada diyorki kameraya baglanilamiyor 3 saniye içindw kapanacak tekrar deneyin ama sorun hiç düzelmiyor whatpsptada biz herkesi görüyoruz ama onlar bizi göremiyor kamerama ne olmuş hafıza dolmak üzere diye dedim belki bir sürü yer açtım yine aynı onun dışında bir kaç ke zbebegim tlfonu attı yüksekten parkeye bilenler var mı bu arada sorabilen varsa yapay zekaya da sorun kzlar benim yerime :)) ne oldu benim bu zimbirtita :))))@sanalanne
Harikasın ve çok hızlı :)
Yazılım güncellemesi gelmiş olabilir mi
Baktimda göremedim ki canm
Bir sıfırla canım düzelir belki. Senin bebe bu telefonun kafasına çok vurmadiysa düzelir ya 😀
Telefonum Xiaomi kaçak :)) guncellesem kurcalasam imeil gider mi :))) acep bide izlemeyince mama sandalyesinden attı bir kaç kez hemde
Ay o zaman yapma imei gidiyor aynen. Yazılımsal biseydir ama teknik servis olan bir telefoncu çözer canım
Ben sana anlatayım canım
Telefonu yeniden başlat ama asla kameraya gitme, daha sonra ayarlar kısmına gir
Aramaya kamera yaz
Kamera yazan kısma gir
En altta varsayılan ayarlara sıfırla kısmına tıkla
Tamamen düzelecek ama ilerleyen zamanlarda gene aynı hatayı verir tekrar aynı işlemi yap
Bu işlem seni 2-3 ay götürür
1,499,575 soru
24,493,111 cevap
357,782 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın