Eşimle boşanmak istiyorum 5yasinda oğlum var kimw verirler velayeti bir de gidip mahkemeye dava açsam yeterli mi illa bir avukat sart mi ben süreç uzamadan direkt boşanmak istiyorum
Anlaşmalı olursa direk boşarsın ama çocuğu istiyorlarsa 2-3-4 seneyi buluyor dava. Ve yüksek ihtimalle sana verirler çocuğu
Annenin düzgün bir gecimi olursa cocuga bakabilirse verirler saglıklı bir ortamdaysa yoksa çocuk direk babanın
Yok aşkım , maddiyata bakmıyorlar, komşumun 3 çocuğu var 5-8-10 yaşındalar hiç bir geliri yok , eşyaları eski püskü kirada oturuyor devlet anneye verdi . Hatta annenin okuma yazması yok öyle söyleyeyim :)
Baba kaç kez dava açtı hiç birini kazanamadı . Şimdi devletten para alıyor birde komşular destek çıkıyoruz
Direk boşanmak için eşinle konuşup anlaşman lazim canım
Anlasmaliyi bi kağıda döküp noter imzalı olmalı
Sonuçta tamam deyip dava açınca sıkıntı cikarabilir
Ayrıca senin durumun iyise bakabilecek durumdaysan
Ve bi açığın suçun yoksa hakim sana verir
Anlasma protokolünün noter imzalı olmasına gerek yok kendisi detaylı madde madde yazıp eşiyle onaylarsa kabul oluyor
Eşine guveniyorsa sorun yok canım
Ama guvenmiyorsa noter onaylı olmalı
Bizzat yaşadığım için eski evliligimde
Benimde başımdan geçti kendim hazırladım 2 sayfalık anlasma protokolü karşılıklı imzaladık adliyede vezne kısmında göz attılar kabul ettiler dilekceyi de kendim yazdım öyle içeri verdik o yuzden dedim birde notere ücret vermesinler diye
Aralıkta hamileymissin vefat mı etti bebeğin sadece 5 yaşında çocuğun mu var yani iki evladın varsa büyüğü babaya verebilir diye soruyorum
1,499,623 soru
24,493,637 cevap
357,827 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın