Kızlar hamileyim 🥹20 sinde verdiğim kanda beta 560 dı son regl 16 Ocak Çarşamba günü kadın doğuma gitsem kalp atışını duyar mıyız biraz daha beklemeli miyim ?
Suan daha 4 haftalik sen carsamba gunu gitsem keseyi bile goremeyebilirsin kalp atisi icin en erken 6 haftada gitmen lazim ki onda da alttan bakarak duyarlar daha cok erken bende 4 haftada ogrendim beta 514tu 7+4 te gittim o zamana kadar bekledim o zaman bile bu haftalarda kalp atisi gmduyamayabiliriz oyle olursa alttan bakarim dedi
5+1 olarak gözüküyor bende hergün 2 katı artmış olsa şuna beta 2 binlerde olması lazım
Ama haftan kucuk en azindan 1 hafta daha bekle 6+ lari gecsin bi kac gun oyle git alttan bakarsa gorur o zaman sen suan gitsen bebegi gorursun en fazla
Daha erken duyulmaz keseyi gördünüz mü önce onu görmek lazım beta en az 2 bin olunca görünür kalp atışını biz 6+5 te duyduk özelde
Hiç gitmedim henüz kadın doğuma özele randevu aldım çarşamba için
Kese belki görünür canım kalp atışı bebek için erken daha
İdrar yolu enfeksiyonum var canım sağlıkocağı doktoru toz ve antibiyotik yazdı korktum içmedim onun için daha çok gitmek istiyorum
3 hafta sonra gidersen duyabilirisn
Bence daha erken. Kızımda 6+3 iken gittim sadece kese vardı. 7+4te gittiğimde kalp atışını duydum ama o hafta geçmemişti ilk çocuk aceleciliği :) 2.çocukta 9.haftada doktora gitmiştim. Benim kadar geç gitmeyin tabi ama en azından 7 haftalık olmasını bekleyin
Sanırım 9 haftalıkken duyuluyor en erken
2 hafta sonra anca duyulur ben olsam gitmezdim kese anca gorursun
1,499,675 soru
24,494,354 cevap
357,902 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın