Kızlar 40bin değer mi sizde 20 ye istanyosuz mu yok?
Robot süpürge almayan çok şey kaybeder kendilerine ettiği eziyeti anlayınca daha çok üzülür
Vala bi karar versem 🙈alacam hemen
Geç bile kaldınız almak için
Bence de ya
Kızım 2 yaşındaydı oğlum doğduğunda ilk 2 sene evdeki yardımcım gibiydi gün içinde bir çok kez açıyordum rahatlık ☺️
Hangi model acaba sizin
Roborock s8 max ve roborock saros z70 modeli benimki istasyonlu olması şart değil silip süpürecek olması yeterli
5 sene önce almıştım elim kolum ayağım
Robot bence olmalı ama sırf istasyonlu olsun diye bütçemi aşan bir rakam vermezdim ben
Taksitle alamcamz birşey değil az zorlar ama başka eksiğimiz var ikinci klima almayı düşünüyoruz çok sıcak bulunduğumz şehir çok eşya flan değiştiren alan biri değilim kolay kazanılmıyor ve israf gibime geliyor 40 bine alsam ben yatak odami bile 3 sene önce o fiayta aldm 😂
Benimki istasyonsuz Xiaomi Q7 Max olması lazım çöpünü ben boşaltıyorum telden ayarlayip gönderiyorum ben işte iken evi süpürüyor şimdi toparlamadim mesela eve geçip ortalığı toplayacağım sonra çalıştırıp oğlumu almaya gideceğim döndüğümde ev temiz olacak ben memnunum çöpünü boşaltmak çok zahmetli değil ki sadece onun için iki üç katını vereyim bir de çok fonksiyonlu ürünlerin daha çabuk bozulduğunu düşünüyorum ben
Xaimi istasyonlu alırım baktm ama şikayetleri de var kullananlardan bilemedim
Haklısınız bende arada kaldım istasyonluda çok ovuluyo
İstasyonlu diye o kadar para vermezdim vermedimde istanyonsuz aldım gayette memnunum çöpünü kendim boşaltıp paspasini yıkıyorum 🤣Başka bı özelliği varmı bilmiyorum
Bacım 200+500 neydi gıııı
10 metrekare hali 😂 benim vovv hep hayalim boyle gep genis ev😂😂 kicaman balkon kocaman mutfak . benim komple salon 23 metrekare😂 halim 6 merekare de bana koskocaman gelio 😂😂😂😂
Ay Allah'ım ya
Hiç halı olduğu aklıma gelmedi ha
🤣🤣💗❤️
Bende isterim böyle büyük bir geniş ev kocaman mutfak en önemlisi iki tane buuuyyyuukk balkon
Şuanda müstakil evdeyim ama mutfağı küçük
Sevmiyorum tikiş tikiş
İnce uzun mutfak çok büyük degl masa dolap eni iyice daraltıyor salonda ince ucun karşı karşıya koltuk araya 2 metre en halı ve tam sığıyor uzun ama 5 metre bile iki tarafta açık var rahat bir 2 metre halı sigar yanlarda boş masa flaan yok koridor da fln aciklij var
Canan ben önce paspasları yokken evi süpürtüyom. Sonra halıları topluyom zaten çoğu yer küçük halıları . Sonra gel kız paspassını takayım diom sadece paspaslayı seçiyorum birazda ahşap temizleyici döküyorum Miss gibi yapıyor
Genelde baza altlarını silmesi bana iyi geliyor evde 4 baza var
okadar pahalanmismi yaa . istasyonluya gerk yokki. normal bitane gayet is gorur. birazdan evden cikicam acip gelene kadar ev tertemiz tozsuz kilsiz. sabah evi supurmustum ama camasir siklkrlefim kayladim kurutma makinasindan tuy tiftikler yere uctu derken bi tur gecsin ben gelene kadar. zaten robot supurgenin amaci bu detayli temizleme yapmak degil kirintiyi dokuntuyu alsa yetti gitti bence.dyeon gibi bi performans zaten hicbir marka robotta olmazki
Markaya göre de değişiyor canım
Günlük süpürme için bende alcam ama genel bir temizlik beklemiyorum günlük tozu süpürsun yeter kafasindayim bir tane içime çok şimdi 8 9 civarı onu alacağım inşallah o kadar asla vermem yazık günah Parana
Yani ne gerek var o kadar paraya oda iş görüyor
gerçekten de öyle benim öyle lüks ya da marka takıntım yok işimi görsün yeter .ama gerçekten çok geç kalmışım almakta dedin kendime resmen insanın yükünü hafifletiyor
Benimde öyle aldimida kötü almak istemiyorum dik Süpürgem var kablolu da iyisini aldm hep şuan hep süpürgeye yatırım yapıyor gibi hissediyorum kendimi 😂 koltuk yıkama aldm 3 çocuğum var Bebek küçükler eşim yıkıyor zaten eşyaya çok merakım yok oğlum sağolsun 🫢
Siz hangi marka baktınız acaba
Oğlum eller diye bile istasyonu bir yandan istemiyorum 😂
bence bütçenizi aşmayacak birsey olsun sonucta hepsi aynı işlevi görüyor benimki istasyonu yok sarz yeri var gidip kendi kendine sarz ediyor çok ta işimi görüyor yalan yok
Canım iyi kötü öderiz aşırı zorlanmayz bnm altınım var bozdur al dedm esim kartla al ekleme altini dedi karışmaz istersen yüz bin lik ak diyor büyük ihtimalle birisi övdü şuan işimi görecek düşüncesiyle diyor yoksa gereksiz görüyordu
Ben de Xiaomi var almıştım bir ara vakumlu paspasli olandan ama bu istasyon sadece çöpünü mu boşaltıyor yani hazneye su ekleme ya da mopunu temizleme istasyonu var mı
Hem çöp hem mop flan demizliyorm
Valla iyiymiş madem hayatı kolaylastiriyor daha da kolaylaşsin yani 😀 bütçe meselesi biraz sizi daraltmiycaksa alınır. Bir kere alıyoruz sonuçta
Aynen zaten 3 erkek bebe var kolaylaşması da çok ihtiyacım var yoksa almazdım
Paran varsa ver. 40 bine hangi marka baktn. Benm roborock şuan 20 bin fiyatı. Toz torbalı değil. Çöpünü kendim döküyorm. Ama çok çok memnunum
Nakit im yok altinimdan al dedim eşime eşimde taksitle almayı kabul etti baska ödemeleri var diye ben altınla al dedim ama alamicak durumda da hiç değil değiliz yoksa zaten bakmam bile bende roborock a baktm sizdeki hangisi torbasız modelleri ,20 bin int de şuan sadece toz istasyonsuzu 6+7 bin arası ekleniyor mop yıkama kurutma flan 40 oluyor değer mi diyorum 🙈
Eğer temizlik yapmayan seven biriysen olabilir yoksa bı halta yaramıyor Urfa'da öğretmen komşum vardı onun evinde gordum gırgır gibi yani ben asla kullanamzdim
Bence denemeden yorum yapmamalısın canım bende o fikirdeydim ama aldım 2 aydır elim ayagım resmen oturmaya fırsatım yoktu silip süpürüyor ve kirli su haznesinden çıkan toz inanmazsın bahçeli evde oturyorum ister istemez toz oluyordu çocuklarla yetişemiyordum ama o halının üstündeki izi bile rahatlatıcı
Ben de 6 ay önce aldım. İlk başta ben de senin gibi istasyonlu mu alsam almasam mı diye çok kararsız kaldım. Aslında dream ya da Samsung almayı düşünüyordum, normal süpürgem Samsung ve çok memnunum. Hem boykot da değildi.
Benim büyük ellemez 6 olacak biri 2 diğeri Bebek 2 yaştaki ellerimi bilmiyorm o uyurken dışarı ciktmzda falan açarım diye düşünüyorum hakkıyla kullanrsam istasyonluda rahat ettirir hiç uğraşmam orası ayri almışken düzgün birşey alım bı daha bı daha alamam şuan en ucuzu bile var biraz
İmkan varsa alın tabi ...
Çocuklarınız büyük
Robot süpürge çok güzel çok kolaylık 🌺
2022 de almıştık 5000 civarı idi
Fazla gelmişti ama hakkını da verdi Safiye’m ☺️
O zamanlar değerliydi bende 12 bine dik Süpürge almıştım 2024 de hakkıyla kullanıyorum çok memnunum o zaman robotlar ucuzdu yine sizinkinn markası ne
Tabi ki kendine çok büyük iyilik yaparsın
Roborock al mutlaka toz torbalı kesinlikle
Yarı fiyat farkı var iki tane alınır degermi sizce
Kesinlikle değer ama ben zenginim iki gün sonra tekrar alırım dersen git basit bişey al
Bacım Zengin olsam niye bu kdr dusunim taksitle zorlamaz alırız ama yokluğu gördüm için böyle şeylere fazla para veremuyom
Aldığımda onun hakkıni vercem bu kıyafet bile olsa içime batıyo yoksa
1,499,794 soru
24,495,959 cevap
357,977 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın