Bizde dünden yayla çorbası
Nohutlu pilav
Az bezelye
Havuç tarator
Salata
Ben biraz erken pişirdim, bebiş uyuyunca. Fırında balık, ezogelin çorba ve salata. Basit kurtarıcı menü 🤭
Makarna, mercimek çorbası ve salata. Eşim yok diye ağır yemekler yapmıyorum. İnseAllah bugün gelecek yarından itibaren güzel yemekler yapacam.
Tavuk suyu çorba
Pırasa
Çiğ köfte
Çayımı demledim masam hazır bekliyorum
Yumurtalı pırasa Soslu makarna mercimek çorbası biraz da köfte yaptım
Kendi aramızdayız eşimin sevdiği menü yaptım.Mantı çorbası birde kıymalı pide yanına salata.Hamuru yoğurdum salata da hazır. Iftara 1 saat pişirmeye başlayacağım
Ezogelin corba ve patlican közlemesi salata yaptım makarna ve karnibahar kizartmasi vardi onlari isiticam ben diyetteyim zaten corba salata patlican közlemesi ve karnibahar kizartmasi yicem tabagima ölcülü koyucam birazda yogurt
Pideli köfte salata, ya da sadece salata köfte yaparım. Yarına arkadaşim gelecek, Sebzeli mercimek çorbası, tavuklu bezelye yemeği, pilav, salata birde et kızartacağım. Tatlı da sütlaç bu da fikir olsun 🤣
Yoğurtlu tarhana çorbası
Çökertme kebabı
Slata
Halka tatlısı vardı bizde yarına Allah büyük
Bugun cok yorgundum corba yaptım marketten dondurulmuş pizza aldım bugunu oyle geciştirdik sahurda da corba döner dürüm yapcam tek basınayımm yeter onlar
Ezogelin çorbası
Sebzeli makarna
Çoban salata
Yoğurt
Pirasa
Kıymalı makarna
Yogurt
Turşu
Ramazan serbeti
Sekerpare
Kesme çorbası karnıyarık ve pilav yaptım yarına fikir olsun diye de tüm yorumları okudum 😆
1,499,902 soru
24,497,513 cevap
358,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın