0 oy
484 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,864 puan) tarafından

Bizde dünden yayla çorbası 

Nohutlu pilav

Az bezelye

Havuç tarator

Salata

32 Cevaplar

+2 oy
önce (1,013 puan) tarafından

Dün yaptığım yemeklerin yarısı yendi sadece. Mercimek çorbası, karışık musakka, biber dolması ve trileçe var. Canım salata istiyor biraz da salata ve turşu tamamdır inşallah. 

-Reklam-
+1 oy
önce (13,930 puan) tarafından

Bizdede dünden kuru fasulye pilav :)

+1 oy
önce (774 puan) tarafından

kahvaltilik😂😂 bugun dr kntrlum vardi masayi hazirladim ciktim . bi cay demlenecek patates kizarcak sigara boregi kizarcak bi kiymali yumurta yapilacak kiymayi tavaya bile koydum kavurmak icin beklio😂 simdi yeni donuo

eve anca el ele bas basa yetisir

Koş annem koş.😅 Kıyma bile hazırmış ama kızartılacaklar, masaya koyacaklar derken anca. 

önce (774 puan) tarafından

tam iki saat var yetisir 😂 caydanligimin icine cayini bile koydum direk ketilda su kaynayip

demlenecek hazirlikta😂😂 ama tahmin ettigim kadar gec bitmrfi isim erken gtmis olcam eve varmak uzereyim yarim saate evdeyim😂

İşin olunca baya hazırşıklı çıkmışsın maşallah. Bir de İstanbul'da vakit geç oluyor baya. Bizim de doğuda son iftarımız 18.04'te açtık biz iftarı😄

+1 oy
önce (6,824 puan) tarafından

Çocuklar nugget patates kızartması istiyor kahvaltı hazırlıcam yanınada 

Bugünde böyle olsun

önce (10,144 puan) tarafından

ay ben de yarın yapayım 😋 😋 

Bazen çocuk menüsüne talim oluyoruz 😅 Allah'tan eşimde sever .

valla ben de severim 😂 

+1 oy
önce (11,525 puan) tarafından

Sarı mercimek çorbası 

Hamsi 

Salata 

Kocam bulursa inşallah kola 

+1 oy

yayla çorbası, nohut yahnisi, domatesli bulgur pilavı, yoğurtlu kapyabiberim var, yanına da bi salata yaparım tamam

Evet Adana ya özgü bir yemek mi ? Ben nette görüp yaptım.ordaki tarif de öyleydi yemeek pişince zeytinyağı ile 1 yemek kaşığı naneyi yakıp döküyorsun 1 yemek kaşığı da nar ekşisi 

Lezzeti patlatıyor 

kaynanma sorarım ama ben hiç öyle yemedim ama bugün yapacam üstüne eklerim 😂 😂 bazı yemeklere dökeriz nar ekşisi güzel olur. yeşil mercimekli erişteli çorba var ya, her yörede adı farklı ona ekleriz nar ekşisini

Aa bak onu çok yaparım nar ekşisi de deneyim .nane atarım zaten ona 

Benim kuru nane atmadığım yemek yok heralde 😅 çok severim 

Sarımsaklı köfte demiştin ya sen fellah köftesi onun sosunada bol kuru nane katarım ayy çok güzel olur 😋

Mideyi de yatıştırır nane, miss gibi ot😂 tazesi de kurusu da😍

bu arada nohuta dediğin gibi naneyi ve nar ekşisini ekledim, baya iyi oldu. zaten nohuta ekşi yakışır, bundan sonra böyle yaparım hep😅 

Afiyet olsun 🤗 

0 oy
önce (339 puan) tarafından

Dünden tavuk corbam ve halep dolmasi var.. yanına ne yaparım bilmiyorum.. biraz öncede Hira tatlısı yaptım..

0 oy
önce (1,034 puan) tarafından

Tarhana çorbası sulu köfte pilav havuç tarator irmik helvası inşallah 😊 Rabbim herkesin ibadetini kabul eylesin 

0 oy
önce (2,730 puan) tarafından

Belen tavası 

Pirinç pilavı 

Çorba

0 oy
önce (3,997 puan) tarafından

Tavuk suyuna sehriyeli çorba 

Ekşili aya sürüsü(maraş yemeği) 

Pirinç pilavı

Zeytinyağlı pırasa

Ayva tatlısı 

İnşallah tadı tuzu iyi olmuştur. 2 yıldır oruç tutmuyordum hamilelik emzirme vs derken bugün ilk orucum hep tuzuna bakarak yaparım yemekleri bugün haliyle bakamadım 🤷🏻‍♀️ 

0 oy
önce (828 puan) tarafından

Afiyet olsun ben hazirlamadim ben hamileyim tutmuyorum esimde is yerinde açacakmış dunden kalanlari bitiriyoruz cocukla 

0 oy
önce (1,797 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Valla buzlukta 4 parça köfte vardı haşlanmış nohut vardı adını bilmediğim bişey yaptım salçalı köfte nohut pirinç bakalım nasıl olacak dünden pırasa bide yoğurtlu salatamiz var 🩷🤗

0 oy
önce (5,037 puan) tarafından

Ayran çorbası fırında köfte patates salata turşu 

0 oy
önce (14,305 puan) tarafından

Mücver yaptım köri soslu tavuk yapıcam bide çorba Allâh bereket versin 

0 oy
önce (511 puan) tarafından

İftara eşim yok ben de barbunya yaotım salata ve cacık yaparım. Ekmek almaya çıkmam lazım acaba diyorum unum az kalmış un alsam da pide mi yapsam sahur için yoksa onla uğraşmasam da ekmek mi alsam bilmiyorum ya.

0 oy
önce (70 puan) tarafından

Ben tutmuyorum esim sordu ne yapıcan diye Patates kızartması et döner mercimek çorbası olsun bugünde 

0 oy
önce (101 puan) tarafından

Yayla çorbası

Lahana sarması

Salata 

Karadut özü içecek

0 oy
önce (53 puan) tarafından

Patlıcan kebabı, cacık, pilav yaptım, bide çorba, canım tulumba istiyor ama eşim çıkmadı 🫠

0 oy
önce (27,248 puan) tarafından

Dünden burnuma kokuyor kori soslu tavuk ve makarna yanına da çorba yaptım pişiyorlar şu an iftara yakinda kalkıp salata yapacağım 

0 oy
önce (235 puan) tarafından

Ben kendime İskender yaptım oğluma da makarna döner eşim evde yok 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 321 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.
+3 oy
28 cevap 1,161 göst.
11 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde iiiinciiii (4,137 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 691 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,576 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,891 soru

24,497,203 cevap

358,052 kullanıcı

...