0 oy
1,330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Moladan sonra döndüm.. Çok iyi geldi, uygulama detoksu :) dozunda kullanma kararımı uygulamaya çalışmaktayım.. 

Çoook özlendinizzzz inanın ki ❤️

Yoktuk birileri demiş ki, Gülizar öldü,

Şimdi yazsınlar "Kral" geri döndü :D hehheeh

Yolcularda eksiklikler var çokça.. Aranıyorsunuz ey CANLAR ❤️

Yeni eski asla fark etmez tabiki, herkese kocaman merhaba güzel anneler... 

34 Cevaplar

0 oy
(11,216 puan) tarafından

Yaaaaa hosgeldin din din din :)Ne güzel yorumlar yapardın ki ama bi gittiniz geri geldiniz çok şükür hehehehe bidaha gitmemek uzere <3

(11,216 puan) tarafından
Ah canimmm çokça hoşgeldin sefalar getirdin ☺rabbim hep yüzünü güldürsün ☺bebişin nasıl iyidir ınşaallah sen nasılsın???
tarafından
Hamdolsun teyzesiii büyük hastalığını aylattık uzun sürdü ama şükür ki geçti, egzama gaz bazen kulak ağrısı oluyor onlarla uğraşıyoruz dermansız dert vermesin mevlam kimseyede bizede inşaallah.
Sen nasılsın? Senin miniğin ne kadarlık kız mıydı erkek mi? ❤️
(11,216 puan) tarafından
Amin canım benim gecmis olsun miniğe daha büyük dert vermesin rabbim size bağışlasın ben iyi diyelim iyi olalım ınşaallah hamile olduğumu öğrendim bugün:)kızım 9 aylık ve ben düşünceliyim bugün verene çok şükür tabiuu:)
tarafından
Amiin Beyzanur'um cümlesini, bizimkileride inşaallah ❤️
Yaaa ciddi misinnnn.. Çok tebrik ederim ay hadi hayırlısı olsun inşaallah ❤️❤️❤️
Annesin elbette düşünüyorsundur, düşündüğün komuda şuanki minnak abla benek içindir muhtemelen haklılık payın vardır bu düşüncelerde ama 2.çocuğun sanıyorum. Böylede çok güzel oluyordur. Rabbim aratmadı, lutfetti onlarda taaam kardeş gibi büyüyecek. Olumluları düşün olur mu ❤️ sevindim senin, sizin adınıza.. 3.ü olsa zor olur biraz derdim ama hiç tasalanma emi güzel yürekli arkadaşım :)
(11,216 puan) tarafından
Ah canımsın ne güzel yorumlar yapıyorsun nasıl güzel yürekli annesin sen rabbim dert taşa vermesin sana :)tabikide rabbime bin şükür sadece ikisine birden ilgi göstere bilir miyim onu düşünüyorum sadece eşim olsun çok istedi çok şükür oldu kızım minik yasta abla olacak ınşaallah ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hosgeldinnnnn canimmmmmmmm❤
tarafından
Çok teşekkür ederimmmm :) hoşbuldummm ❤️
0 oy
(9,651 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤seniiiiiii

Coooooookkkkkk

Seviyorrruummmm

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
tarafından
Yaaa yaaa ama ben sevgiden bayılabilirim, nasıl mutluluktur bu :)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Güzel yüreğine,
Gülen yüzüne,
Dostluğuna,
Sırdaşlığına,
Varlığına bin şüküüüür... ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Hoşgeldin güzel anne ☺❤
tarafından
Çok teşekkür ederim hoşbuldum canımmmm..
Kendi adını yazdın sanırım hoşgeldin den sonrasına :)
Maşaallahhh güzellik ❤️
(5,328 puan) tarafından
İnsan karşısındakini kendi gibi görürmüş sende öyle görüyorsun ❤❤
Çok mutlu oldum geldiğine❤❤
Olgunluğuna güzel diline hayranım ☺
tarafından
Kesinlikle öyle canım ❤️ o yüzden hep siz gibi güzel insanlar çıkıyor karşıma bin şükür arada oluyor tuhaflar ama oda olacak :)
Çok naifsin çok teşekkür ediyorum, mutlu etti güzel sözlerin, Allahım razı olsun..
Kendide yüreğide güzel insan❤️❤️❤️
0 oy
(3,444 puan) tarafından

Dün dü galiba işte arkadaşlarla sohbette adın geçti Gülizar çok olgun dedi sevgi

Bende “benden sonra demi” dedim:D
Yok o senden önce dedi sen fırlamasın dedi :D

Sana gıcık oldum :P
❤️
tarafından
Ee şey evet olgunum bu bir gerçek ama sen kesinlikle çok dobrasın o tartışılmaz heheheh
Bayıldım yazına :D :)

ahhh o grup içim eriyor belki çok belki bir gün sevmediğin ot burnunun dibinde biter, hııı hazır mısın buna :D
Çok güzel olmuşsunuzdur eminiiimmm ❤️❤️❤️
(3,444 puan) tarafından
Seni heyecanla bekliyor olacağız ❤️
0 oy
(6,921 puan) tarafından

Hoşgeldin gulizarim çok sevindim :)

tarafından
İsminin oluşumuna, anlamına hayran olduğum GÖKTUĞ paşamın güzel annesiii, çok teşekkürler ederim hoş buldum ❤️
(6,921 puan) tarafından
Yaa sni yerim yerim sn nasıl tatlı bir annesin ❤️Paşaların nasıl nasıl nasıl şanslı  ❤️ cansin gelişine çok sevindim. Burda ki en sevdiklerim arasında ki anne❤️
tarafından
Ayy Allahım razı olsun, sevindiiiiimmm :) ❤️
4 / 4 lük değilim aslaaa ama elimden geldiğince, dilim, gücüm yettiğince oyun arkadaşı, anne, öğretmen... Çokça şey olmaya çalışıyorum her anne gibi ❤️
Göktuğ beyimiz büyüyünce inşaallah o günlere gelince isminin oluşumunu eminim benden dahada çok sevecek :) çok beğeniyorum cidden. Adıyla doğsun büyüsün minnak ❤️
0 oy
(2,925 puan) tarafından

Ohh nasıl sevindim anlatamam senden sonra bomboştu hatta bende dedim aman gidiyorum diye 3 gün sonra burdaydım :D

Hoş geldin yüreği güzel kadınnn <3

tarafından
Bal kızımın Güzel annesi, canım BAHAR'ımmm çok teşekkür ederim bitanemmm❤️❤️❤️
Denemeyelim gidilmiyor gerçekten  :) çünkü buraya sanalda denilse öyle canlar biriktirmişizki ömrümüzde, derdiyle dertlenip, sevinciyle sevindiğimiz onlar çok özleniyor çoook SEN gibi ❤️
Hoş buldummmm iyiki buldum ❤️
(2,925 puan) tarafından
Yaa senin konuşmanı severim en içten hissettiğim yüreği güzelim ❤❤
Rabbim seni hep mutlu etsin yuvanda insallah kardeşim ❤
0 oy
tarafından
Cnm hoşgeldin ❤️
tarafından
Hoşbuldum tatlımmm, teşekkür ederim :) ❤️
0 oy
tarafından
Ben cam kenarındayım banane :D hıhıhı yaa çok mutlu oldum iyiki geldın ❤️❤️❤️ canımm mm benimmmmm güzeller güzeli Gülizar ❤️
tarafından
Aaa elbette, istediğin yer seninnnn kurabiyemin tatlı annesiiii, canım arkadaşımmm
❤️❤️:)
İyiki varsınız siz ki, size geldim, çok özleniyorsunuz bitanem ya ❤️
Profilin ise efsaneeee maşaallah canıma ❤️
tarafından
Sende iyiki varsin, ❤️❤️❤️ inanki eksikliğin çok Belli oluyor once senin cevaplar ini okuyup sonra ben cevap yaziyorum belki yalnişim vardir diye ❤️❤️ Teşekkur ederim canım sende oyle sin
0 oy
tarafından

Hoşgeldin ❤❤ çok özledik yokluğun kendini belli ediyordu ❤

tarafından
❤️❤️❤️ Hoşbuldum canımmm. Ya çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni ❤️
İyiki varsınızzzz...
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Hosgeldinn tam tur pirlantammmm en yuksek gratli olanindan :) ❤
tarafından
Hoşbuldum gönlü güzelim, gülüşü ömre ömür katanımmm, hoşbuldum ❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

Oo kimler gelmiş hoş gelmiş baharlar getirmiş tebessümler dagıtmış can gelmiş canan gelmiş :) 

Bazen molalar kendimizi dinlememize olanak sağlar ama bilki buram buram kalite kokuyorsun iyiki geldin ve iyiki varsın ne güzel bir insansın ey Gülizar. Burda sen yokken 2 paşa annesi vs diye nickler vardı gördükçe üzülüyordum açıkcası sen gitme buralar gitsin diyorum ve öpüyorum o tertemiz nur gibi parlayan yüzünden çok seviyorsam demek ki :/

0 oy
(5,439 puan) tarafından
Günaydın cnm hoşgeldin 
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Hoş geldin  tatlım  ☺☺☺✔➰➿⚍☛☜

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 384 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
+3 oy
30 cevap 891 göst.
25 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 347 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,115 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,141 cevap

43,183 kullanıcı

Kategoriler

...