Kızlar 2 sene önce kayınbabamla konusmuyorduk mesafe koymuştum neyse aradan zaman geçti barışıldı bu zamana kadar ne evime geldi ne çocuklarımı gördü kaynanam bana gelmek istediğin de kaynanamı evimin önüne kadar getirdi kendi çocukları bile görmeden gitti doğum yaptım 2 ay oldu ne hastaneye ne evime gelmedi zorlu süreçten geçtik maddi manevi hiç desteklerini görmedik lafta herkese çocuklara destek oluyoruz torunlarımizi çok seviyoruz diye övünürler neyse benim gitmek seslerini duymak bile içimden gelmiyor kaynanam eşime söylemiş eşim de ben ilgilenmiyorum bu konuları eşime sor demiş eşime de kızdım niye kendin cevabını vermedin diye kabul etsem seninle kötü olacam o yüzden kendi kararını kendin ver dedi siz olsanız ne yapardınız gider miydiniz
helal olsun esine masallh🧿😂 musait degilm de kaynana. arayinca. bigin haberleselim sen bize iftara gel de eger kaynananla goruseceksen. sorun sadece kayinpederin sanirim.
Kaynanamla da çok anlaşamıyorum da kayınbabamla ayrı sorunumuz var boşanma aşamasında eşim barışmak istediğin de beni istemedi barıştın diye eşime de küstü
Torununu bile görmemiş bir huzur vernemiş geldiğinde bile eve çıkmamış ben onu sofrasına oturmam kayinvalidemle de aram iyi ise açık açık derim sen bize buyur gel diye
Onunla da aram iyi değil ama kayınbabamın yaptıkları daha çok zoruma gidiyor aslında çocuklarıma yapılan zoruma gidiyor zaten beni de istemiyor eşimle boşanma aşamasındayken barışmamızı istememişti eşimle de küstü o yüzden
Kimsenin ayağına torun götürmem madem kırgınlık küslük bitti doğum yapınca hediyesini alıp torunlarını görmeye gelseydi şimdi aynı sorunu bayramda da yaşacaksın
Evet Bayram da bekleyecekler meselesi benimle ama çocukları da işin içine katıyor ne kızımın doğum günlerine geldi ne oğlumu görmeye
1,500,170 soru
24,501,412 cevap
358,285 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın