Benim bugün ilk günüm şimdiye kadar muaftım oruçtan 🥲 bugün nasip oldu
Buzluktan börek havuç tarator yeşil fasulye ve bulgur pilavı çorbada kararsızim benim çocuklar çorba olunca tek onu yiyor yemek yemiyor
Sizde neler var
kicam disarda arkadaslariyla. ben kendime kabak sote yapicam dereoti yogurt😂 bugun haffleme gunu ilan ettim
Bende sözde sahurda yulaflı tost yaptım hafif yedim bugün de öyle börekten az yemeyi senden az az
Ben tutamıyorum gebelikten dolayı valla bilmiyorum biraz midem bulanıyor ya dünden yemek var aslında belki buzluktan içli köfte çıkarırım
Kaç haftalık sin canım
20+4 deyiz canım
O yolun yarısı Rabbim kolaylaştırır sin
Esimle aram acik yemek yapmayacam bana kasten yapiyo bunu biliyorum. Annesine gittik dun orda herseyi yedi begenmedigi olmadi ben oruc degilim hastalandim o. Oruc ne yerse yesin hattaeve gelme git anan doyursun karnini dedim gunlerdir kususuz
Cok zoruma gitti ilk defa bu kadar buyudu
Ramazan'da karı koca arasında daha çok sorun oluyor normalde zamana göre biz de öyleyiz maalesef ama kavga yok sadece mecbur öyle şeyler de konuşuruz büyük kavga etmemek için
Annesinin yemeğini beğendi diye mi küstün🤔‼️
Evde sikinti cikariyo orda yedi ama sorun nedir evdede sikintisiz yese sorun yoktu
Benimki de yorum yapınca sinir oluyorum ben ne halle yapıyorum 3 çocukla ki elim lezzetlidir de geçen tavuk kıymasıyla köfte yaptım diyor bu ne dedim her gün et olmaz değişiklik olsun
Valla ilk ve son olur insallah hic bisey yapmadim ona iyi bir ders olcak
Tavuklu çökertme var bugün yanına pirinç pilavı domatesli ekşili kuskus çorbası
bide dün annem keşkek yapmıştı pişmiş buğday ayırmıştı bugün aşure yapıcak onunla
Oh mis afiyet olsun
Ellerine sağlık domatesli ekşili kuskus çorbası nasıl yapıyorsun
Teşekkürler ♥️
Normalde tavuklu yaparım ama tavuksuzda olur aslında şehriye çorbası bi nevi
Tavuk suyunu çekip biraz kavurduktan sonra yemeklik doğranmış soğan ekleyip kavuruyorum salçayı da ekleyip kavurduktan sonra domates rendesi kışsa konserve domatesi bol bol ekliyorum biraz piştikten sonra üzerine kuskuslar pulbiber karabiber bol kuru nane en son sıcak suyu verip kaynamaya bırakıyorum
Eskiden limon tuzu koyardım ama çok zararlı o limon suyu sıkıyorum kapatmadan önce yada herkes kendi tabağına sıkıyo bu şekilde yapıyorum canım 10 aylık kızım bile çok seviyo🥰
Tamam canım çok teşekkür ederim denicem 🥰
Fırtına tavuk atacam, pirinç pilavı ayran çorbası yeter bana
Güzel menü afiyet olsun
Patatesli bezelye
Bulgur pilavı
Humus
Turşu
Acelece bunları yaptım okula kaçıyorum
Fırında tavuk patates pilav yanına da tarhana çorbası yaparım diye düşünüyorum. Bakalım 😀
Balcan kebabı
Yeşil mercimekli bulgur pilavı
Cevizli köz biber salatası
Ayran çorbası
Tatlı şekerli çay 😂
Sende mi anteplisin kız 😀
Yok değilim 😂 ama Balcana bayılırım
Dün misafirlerim vardı
Yemekler kaldı.. rahatım
2 günlük yemek yemeyiz. Yemek de çok yapmam.
Kalsın istemem bir sarma bir içli köfte çok yaparım o
Kuru fasülye, pilav salata cacık
Ağlayan pasta yapcm ínş
Bebeğimin uyumasını bekliyrm
Valla ben de durduğum yerde uyukluyorum bugün niyeyse ya rüyamda kanatlar köfteler falan görüyorum 😂😂😂
Bugün fırında kanat kıymalı kuru fasulye pirinç pilavı salata yapacağım rüyam karar verdi buna bdndnnss
Ne güzel işte yemek bulma derdin yok mesajla iletilmiş sana bilinçaltın😀
Valla kız ama ayağa kalkınca tansiyonum düşüyor bugün niye öyle oldu bilmiyorum ya ne yapsam acaba
Hm hiç bilmiyorum ki devam ederse bir dr a Danış
Doktora danışmam gereken çok şey var oğlum kafama bir indirdi 😂
Isırdı mi ne yaptı 🫣 benide bugün çok sinıyorlar
Dünden kurufasulyem var corba ve bulgur pilavi yapicsm yanına aslinda balik almaya gidicektim pazara evdeki yemek yenmez.cope gider diye gitmedim
Benim eşim de ne tavuk yer ne balık yer her gün de et yenmez ben de şaşırıyorum yemeklerde
Evde hiç biseyim yok eşim alışveriş yapacak yetistiririm inşallah tek ben tutuyorum tarhana çorbası domates soslu tavuk pilav salata inşallah
Yetişir inşallah afiyet olsun güzel menü
Eşim yok gerçi olsa da oruç tutmuyor. Ben tekim canım mantı çekiyor mantı yapıcam kendime
Afiyet olsun canım bizimki tutuyor ama burnumdan getiriyor
Kıbrıs tatlısı ve etli fırında biber dolması ve mercimek çorbası kesin
Yanına tarator mu yoksa mantı ve mevsim salata mı kararsızım
Misafirim var
Bende tatlı yapmamak için kendimi zor tutuyorum kilo vermem lazım hurma ile gecistircem
Akşama 2 erkek kardeşim gelecek
Domates çorbası
Fırında köfte patates
Sarma
Börek
Salata
Güllaç var. Sarmayı kızlarım sardı sadece içi hazırladım koydum masaya 🤗
10 12 yaşında kızlarım Allah bugünleride gösterdi bana aşırı duyguluyum
Vay maşallah ya 😍🤩 darısı benim kızlarıma biri 4 biri 2 yaşında ama şu an ama direkt o safaya geçelim
Bende gecen videolarını izledim o yaşlardaydı odanızı toplayın haddi dk tutuyorum diyorum video çekmişim o arada 4 ve 2 yaşı dalar
Ne ara büyüdüler 🥹
Allah bağışlasın büyüdükçe anlaşıyorlar mı yoksa inatlaşmalar daha da artıyor mu
Anlaştıkları zamanlar daha fazla arttı.okuldan gelip ne yaptıklarını anlatıyorlar birbirlerine heyecanlı heyecanlı
Biyere giderken hazırlanmaları hele sen bunu giy şu sana daha çok yakışıyor diolar
Birbirlerinin saçlarını düzleştiriyorlar
Ama cıyyık cıyyık birbirlerine bağırdıklarıda oluyor .odada kavgalar çıkıyor eşyama dokundun bunun yerini niye değiştirdin felan
Hm inşallah bizimkilerde ilerde anlaşırlar
Elimde dünden haşlanmış tavuk var onu değerlendirecek bir şeyler yapmam lazım ya bulgur pilavı ya makarna yapıp onuda yanına baharatla yenilir hale getirmeyi düşünüyorum
Mantıklı düşünmüşsün
Tavuk tantuniye cevir bacım, ben arkadaşıma davetliyim mangal yapacaklar. Dün başka arkadaşım bendeydi, mercimek çorbası, pilav, tavuklu bezelye yemegi, cizbiz et yanına da biber domates kizarttim bir de salata vardı. Tatlı da sütlaç. Fikir olsun 😄 yazmisken menüyü buraya ekledim
Ben bugün sütlü peçete yaptım
Tavuklu sulu patates yaptım yanına pilav ve çorba düşünüyorum
Patates sulusunu da eşim kaç defadır istiyor benden de ben de öyle yemekleri fazla sevmiyorum yapmayı
Niye cânım sulu yemek candır bız çok severiz
Afiyet olsun kolay gelsin sana. Benim menü de
Patates çorbası
Salçalı uzun makarna
MERCİMEK köftesi
Sana da afiyet olsun canım patates çorbası nasıl oluyor İlk defa duydum
Sulu patates yani
Fırına tavuklu patates karnabahar attım. Yanına pirinç pilavı ve mercimek çorbası yaptım.
1,500,170 soru
24,501,412 cevap
358,285 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın