0 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (569 puan) tarafından

Sahursuz oruc tutuyorum normalde iftardan sonra cay demlemıştim ama 3 4 gundur iftardan sorma oglanı uyuturken kendımıde uykuda buluyorum 🤭🤭

neyse bugun bıraz erkn kalktım sjsjs dus falan derken smdıde bır cay keyfi sonra esimin kıyafetlerini utuleyıp posetlıcem kargoya verıcem  ortalığı toplayıp yatıcam ınsallah 

Uzun zaman oldu eskisi gıbı uygulamaya girip takılmayalı nasılsınjz ınsallah ıyısınızdır 🩷

Yarın annemun ufak bır amelyatı var kalpten dualarınıza talıbım🩷

image

3 Cevaplar

0 oy
önce (3,578 puan) tarafından

Eşinin el emeği mi bardak. Allah kavuştursun Esma. 

önce (569 puan) tarafından

Kendısı yapmıyor rda kullandığı bardagıymıs eve gondermıstı ben kullanıyorum :)

Allah razı olsın

-Reklam-
0 oy
önce (264 puan) tarafından

Allah annene acil şifalar versin öncelikle inşallah başarılı geçer canım 🤲🏻🌸.

Ben reels çektim aşırı güldüm 😂 eşim ders çalışıyor ben de kukuman kuşu gibi mutfakta sandalyeye tünedim sigara su yapıyorum 😂 bende yarın oruç tutmayacagım biraz sarsıldım eşim akşamcı bayılırım diye korktum tansiyonum düşüyor bir anda evde 3 yaş bebe Allah korusun sonra kaldığımız yerden devam ama Allah ın izniyle 

Dikkat et canım benımse tansıyon yükseliyor gecen fırladı annem dedı boz dedım vaalla bozamam sunun surasında 2 saat bile kalmamış diyip devam ettim ama iftarda perisan oldum zor sende dıkkat et 

Valla kalbjm cok agrıyor agrımasa bende sıgaara ıcıcektım

Benim de öyle oldu işte geçen oğlan üstüme atladı  dişi kulağımı ve kafamı yardı yani … hem açım susuzum hem acı tansiyonum bir düştü bayılacaktım zor durdum  tabi o etken oldu da … az kalmıştı iftara ben de bozamazdım o kadar emek çaba 😂 

Bugün de kedi kumu kirliydi kum almamış eşim akılsızlık bizde benim kız kirli kuma yapmaz gitmiş lavabonun oraya işemiş Allah ım çamaşır suyu sıktım  sildim  ayy bayılacaktım sürekli hareket etmekten neyseki yemeğim vardı da yemek yapmadım bugün olanı yedik yapamazdım yani dedim İdil sen dur yarın bir s  ver 😅

Sigarasızlık oruçta hiç vurmuyor beni de şükür normalde içiyorum ya bir gripken falan içemem 

Kız tansıyonumun fırladıgı gun sahur yapmıstım 🤭 sahur bana yaramıyor sjsjs 

Sigara cok aramıyorum 

Ama evde paket oluyor 

Ramazan girince kahve ıcemıyorum cunku zaten iftardan sonra kalbım uzun bır sure kendıne gelemiyor 

Ayyy aman kız kedide ayrı dert

Senin kalbinde sorun mu vardı cano bilmiyordum ben 

He kız dert ama o da evlat tatlı dert o da 😂

0 oy
önce (15,496 puan) tarafından

Allah şifa versin canım 🤲

Afiyet olsun 

image

Sıcak suya deniz tuzu lavanta yağı atmişim ayaklarımi koymuşum film izliyorum ayiyle 

Sabahtan toplarım bi salonum kaldı sahur yapıp yatıyorum ben 

Hala ayı haaaa şirinum 😀

Oh keyif senin keyfın:)

Sahur yapmıyorum sadece su ıcıyorum 

önce (15,496 puan) tarafından

Ben geç yatıyorum ya protein ağırlıklı yiyip yatıyorum 

Allah kabul etsin hepinizin ibadetleri

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 389 göst.
17 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,763 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 722 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (10,211 puan) tarafından soruldu
+6 oy
9 cevap 475 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 551 göst.
2 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (510 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,296 soru

24,503,046 cevap

358,392 kullanıcı

...