Sahursuz oruc tutuyorum normalde iftardan sonra cay demlemıştim ama 3 4 gundur iftardan sorma oglanı uyuturken kendımıde uykuda buluyorum 🤭🤭
neyse bugun bıraz erkn kalktım sjsjs dus falan derken smdıde bır cay keyfi sonra esimin kıyafetlerini utuleyıp posetlıcem kargoya verıcem ortalığı toplayıp yatıcam ınsallah
Uzun zaman oldu eskisi gıbı uygulamaya girip takılmayalı nasılsınjz ınsallah ıyısınızdır 🩷
Yarın annemun ufak bır amelyatı var kalpten dualarınıza talıbım🩷
Eşinin el emeği mi bardak. Allah kavuştursun Esma.
Kendısı yapmıyor rda kullandığı bardagıymıs eve gondermıstı ben kullanıyorum :)
Allah razı olsın
Allah annene acil şifalar versin öncelikle inşallah başarılı geçer canım 🤲🏻🌸.
Ben reels çektim aşırı güldüm 😂 eşim ders çalışıyor ben de kukuman kuşu gibi mutfakta sandalyeye tünedim sigara su yapıyorum 😂 bende yarın oruç tutmayacagım biraz sarsıldım eşim akşamcı bayılırım diye korktum tansiyonum düşüyor bir anda evde 3 yaş bebe Allah korusun sonra kaldığımız yerden devam ama Allah ın izniyle
Dikkat et canım benımse tansıyon yükseliyor gecen fırladı annem dedı boz dedım vaalla bozamam sunun surasında 2 saat bile kalmamış diyip devam ettim ama iftarda perisan oldum zor sende dıkkat et
Valla kalbjm cok agrıyor agrımasa bende sıgaara ıcıcektım
Benim de öyle oldu işte geçen oğlan üstüme atladı dişi kulağımı ve kafamı yardı yani … hem açım susuzum hem acı tansiyonum bir düştü bayılacaktım zor durdum tabi o etken oldu da … az kalmıştı iftara ben de bozamazdım o kadar emek çaba 😂
Bugün de kedi kumu kirliydi kum almamış eşim akılsızlık bizde benim kız kirli kuma yapmaz gitmiş lavabonun oraya işemiş Allah ım çamaşır suyu sıktım sildim ayy bayılacaktım sürekli hareket etmekten neyseki yemeğim vardı da yemek yapmadım bugün olanı yedik yapamazdım yani dedim İdil sen dur yarın bir s ver 😅
Sigarasızlık oruçta hiç vurmuyor beni de şükür normalde içiyorum ya bir gripken falan içemem
Kız tansıyonumun fırladıgı gun sahur yapmıstım 🤭 sahur bana yaramıyor sjsjs
Sigara cok aramıyorum
Ama evde paket oluyor
Ramazan girince kahve ıcemıyorum cunku zaten iftardan sonra kalbım uzun bır sure kendıne gelemiyor
Ayyy aman kız kedide ayrı dert
Senin kalbinde sorun mu vardı cano bilmiyordum ben
He kız dert ama o da evlat tatlı dert o da 😂
Allah şifa versin canım 🤲
Afiyet olsun
Sabahtan toplarım bi salonum kaldı sahur yapıp yatıyorum ben
Hala ayı haaaa şirinum 😀
Oh keyif senin keyfın:)
Sahur yapmıyorum sadece su ıcıyorum
Ben geç yatıyorum ya protein ağırlıklı yiyip yatıyorum
Allah kabul etsin hepinizin ibadetleri
1,500,296 soru