Hanımlar reglim 3 gün gecikti. Dün test yaptım gecikmenin 2.günü yani negatif çıktı. Hiçbir belirtim yok sadece arada kasıklarıma sızı vuruyor âdet olacakmışım gibi. Birde birkaç gündür grip gibiyim burnum tıkalı çok halsizim. Sizce negatif olup sonradan pozitif olabilir mi? Ayrıca bu ay soğan kürü kullanmıştım onunda etkisi olabilir mi emin olamadım
Kaset test aldıysanız eğer o zaten yanlış sonuç verebiliyor bir kaç gün daha bekleyip erken gebelik testi ile testi tekrarlayın bence en yüksek ihtimal sonucu o veriyor
Awox aldım erken gebelik o sanırım. Eğer adet olmazsam tekrarlayayım o zaman. Ben olsaydı çıkardı diye düşünmüştüm
Ben reglim gecikince 5. Gün yaptım o zaman çıktı
3 gün erken tesrt için bence sabrederim dersen 1 hafta bekle kesin sonuç için
Birkaç gün daha bekleyeceğim olmazsam test yapıcam
Geç döllenme olabilir ozamn çıkmaz . Sabah ilk WC ye çıktığında yap bide 2 gün daha bekle
Eger gebelik varsa silikte olsa gozukur. Ben ikinci gebeligimde adet olacagim gun normal siradan kaset test yaptigimda silik olarak cikmisti. Erken gebelikte ise daha dogruya yakin sonuc oluyor. Bu demek degil ki gec dollenme vs olmayabilir, tabiki ihtimal var. Ama benim kiz kardesimin 10 gun gecikti gecen ay. O da negatif cikiyodu. Doktora gitti doktor stres kaynakli dedi ilac verdi. Kullaninca adet oldu. Eger gebelik suphesi olacak bi durum olduysa isteyerek veya istemeyerek en net kanda gozukur suan.
Kuzenim de gecikmenin 6.günü pozitif görmüş, öncesi hep negatif çıkmış. Bende biraz ümitlendim ama beklemedeyim şu an, birkaç gün sonra olmazsam testi tekrarlicam
Geç döllenme olabilir eğer geç döllenme olmamışsa olsaydı çıkardı, ben adetime 5 6 gün kala yaptım silik çıktı, Rabbim gönlünüze göre versin
Geçen ay lekeli oldu adetim bu ay da gecikti ilk kez böyle şeyler yaşıyorum. İnşallah gebelik vardır
Amin inşallah 🙏🏻
1,500,295 soru
24,503,034 cevap
358,392 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın