0 oy
448 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4,655 puan) tarafından

Selamlar, 

Merak ettim, çocuklarla sinema, tiyatro veya diğer sahne gösterilerine gidiyor musunuz?

Daha bekarken bütün yeğenleri toplayıp gösterilere götürürdüm. Şimdi ise kendi çocuklarımı götürüyorum (çok şükür bu günlere). 

18 Cevaplar

0 oy
önce (10,251 puan) tarafından

götürmeyi çok istiyorum az büyüsün 😍

önce (4,655 puan) tarafından

Küçük yaş grubuna da vardır bence bir şeyler, özellikle tiyatro 😊

önce (10,251 puan) tarafından

çocuk oyunları oluyor ama daha denk gelip götüremedim. tiyatro festivaline gelir oyunlar belki, onlara bakacam 

-Reklam-
0 oy
önce (7,856 puan) tarafından

Bulunduğumuz yer küçük bir ilçe çok nadir oluyor böyle şeyler ama hiç kaçırmayız oğlum da çok sever. Bazen sırf bunun için merkeze geçeriz.

Sırf ulaşılabilirlik açısından büyük şehirleri daha çok seviyorum. Ben şuan köyde oturuyorum orası ayrı😊

önce (7,856 puan) tarafından

Evet çocuk olunca özellikle küçük yer hiç çekilmiyor maalesef :)

0 oy
önce (4,049 puan) tarafından

Oğlumu götürüyordum. 4 yaşında filandi. Tiyatroya da gitti bir kere annemle. Ama şu sıralar ufaklık yüzünden götüremiyorum. En son babası götürdü sanırım bir sene oluyor. 

Kardeş ufak olunca zor oluyor gerçekten. Şuan oğlum 2 yaşına girdi, artık daha kolay. 

Benim kızımda 17 aylık. Hiç durdan yapmadan anlamıyor. Bugün kayınvalideme gittik iftara bir saniye durmaz mı ya durmadı. Telefon veriyorum eline yeterki dursun artık kendine zarar verecek çünkü yok yine de durmadı. Böyle bir bebekle büyüğü bir yerlere götürmek haliyle zor oluyor. 

Benim oğlumda yerinde durmaz ama gösteri olunca dikkati dağılmıyor. Aslında deneyebilirsin bir defa. Ufak çocuklar için olan gösteriler zaten interaktif oluyor, ses bile çıkarsalar sorun etmiyorlar. 

Benim bir yere gitmem çok zor ya biraz uzak böyle yerlere evimiz eşimin götürmesi gerek ı da keyfi gelecekte götürecek. 

0 oy
önce (121 puan) tarafından

En son oğlumla Minionları izlemeye gitmiştim sinemaya kızım olduktan sonra gidemedim iki oğlumu babası götürdü yine sinemaya ama bu aralar gidemiyorum ama çocuklarla sinemaya gitmek çok eğlenceli oluyor 

Çocukların yüzündeki mutluluğu görünce ayrı bir güzel de geçiyor😊

0 oy
önce (27,348 puan) tarafından

Şu an dört yaşında henüz hiç gitmedim ama götüreceğim benimki her şeyden çabuk sıkılan bir tip o yüzden az büyüsün dedim 

Çocuk gösterileri kısa sürüyor aslında. 

0 oy
önce (12,482 puan) tarafından

Bizim burda belediye çok güzel etkinlikler yapıyor elimden geldiğince her haftasonu gidiyoz çocuk Sineması çocuk tiyatrosu veya çocuk atölyesine. Bugün mesela tekne orucu da daveti vardı öğlen ezanında çocuklara iftar yemeği verdiler çok güzeldj

Aktif belediyelere bayılırım 😊

önce (12,482 puan) tarafından

Son bir kaç yıldır özellikle çocuklar için efso etkinlikler var 

0 oy
önce (6,662 puan) tarafından

Ben buyuk oglumu cok goturdum hala goturuyorum. Kucuk oglum henuz 3 yasina yeni girecek onu da seneye goturmeye baslayacagim.

Benim küçüğüm 2 yaş oldu, başladım ben de. Güzel gidiyor şuan 😊

Yasina uygun etkinlikli oyunlar tabi ki olabilir ama genelde daha buyuk cocuklara uygun veya anlayabilecegi oyunlar oluyo :) sinemada malesef cok fazla yas siniri oluyo. Ufak etkinlikler vs yapiyoruz bizde ama oyunlara ve sinemaya 3-4 yastan sonra daha uygun oluyo :)

Sinemaya oğlum ufak diye henüz gidemedim. Gittiğimiz gösteriler 3 yaş ve üzeri aslında ama ben telefonla arayıp 2 yaş oğlumu da getirebilir miyim diye soruyorum 😌 İzin verirlerse beraber gidiyoruz. 

Seviyosa simdiden alismasi guzel :)

Zaten ufak yaşta alışınca, sonrasında daha rahat oluyor. O yüzden de kabul edip, şans veriyorlar.

0 oy
önce (16,425 puan) tarafından

Tabi ki ilk filmini üç yaşında izledi 🧚

Sinema olarak henüz gitmedik. Oğlum o kadar uzun süre durmaz gibi geliyor. Anca onu birine bırakıp, kızımla gitmek lazım 😊

0 oy
önce (6,368 puan) tarafından

Bale ve tiyatroya götürdüm ama uzun süre durmuyor . Biraz daha büyüsün sinemaya da gideriz 

Baleye hiç götürmedim. Dans gösterileri izledik ama çocuklara olduğu için uzun sürmüyor zaten. 

önce (6,368 puan) tarafından

10-15 dakika dayanıyor kızım en fazla . Sonra çıkmaya çalışıyor 

Büyüdükçe, gittikçe daha da uzar süreler. 

0 oy
önce (6,934 puan) tarafından

Büyüsün kismetse tabikide goturcez..

Hatta eşim diyor büyüsün ben ona drama dersleri aldırmam tiyatro eğitimi falan  içine kapanık coxuk olmasın herseyde aktif olsun idtiyoruz 

Tiyatro dersleri kişisel gelişimi harika olur 😊

önce (6,934 puan) tarafından

Evet bakalim nasip artık 

0 oy
önce (15,504 puan) tarafından

Allahın Zonguldak’ı ayda bir kere anca geliyor Ankara Çocuk tiyatrosu ya da seyyar tiyatrolar, Götürüyorum ikisini de özellikle kızım çok seviyor

Ben de allahın köyündeyim, yüzden  şehre iniyorum 😅

önce (15,504 puan) tarafından

Hahah fırsat buldukça 😍🌸

0 oy
önce (3,863 puan) tarafından

3 yaşında tiyatroya götürmeye başladım. Yaşadığımız şehirde oldukça götürüyorum. Sinemaya da bir kere gitti, şu an 4.5 yaşında. 

Konum açısından şanslısınız ne güzel. Bazı yerlerde çok zor oluyor. 

önce (3,863 puan) tarafından

Kışın oluyor o da toplam 3-4 tane anca. Yaz ve bahar aylarında hiç yok diyebilirim 

Hava güzel olunca daha çok etkinlik olması gerekmiyor mu 🤔 özellikle okul tatil iken. 

0 oy
önce (2,213 puan) tarafından

Küçük kardeşleri var büyüğü eşim götürür arada denk geldikçe 

Küçükler de büyüyünce beraber de gidilir, süper olur. 

0 oy
önce (298 puan) tarafından

Benim oğlumun oturup izleyebileceğine inansam hiç durmam ama maalesef 😅

Spor etkinliklerine gidebilirsiniz belki, o kadar sıkılmaz 😊

önce (298 puan) tarafından

Daha çok dövüş sporlarına yatkın olduğunu düşünüyorum eşim zaten besyocu branşı yüzme bakalım baba oğul giderler benim pek sporla aram yok 😀

0 oy
önce (2,024 puan) tarafından

Sinema tiyatro anlayacak yaşta değiller henüz ama hayallerimden birisi de çocuklarımla sinemaya gitmek :) onun dışında bulunduğumuz şehirde çizgi film karakterleri gelip tiyatro tarzı bişeyler yapıyolar adını hatırlayamadım ama sonrasında çocuklara oyun oynatıyorlar balon vs dağıtımı oluyor özellikle 4 yaşındaki oğlum çok beğeniyor 

O tür etkinlikleri benimkiler de seviyor. Sinema için ben de beklemedeyim 😊

0 oy
önce (2,777 puan) tarafından

Kendimde seviyorum çocuklarımda çok sever sürekli değil ama ara ara yapıyoruz 

Arada da gayet iyi. Hem sıkılmamış olurlar, özlem duyarlar. 

0 oy
önce (213 puan) tarafından

Benimki 5 yaşında gitmeyi çok istiyorum ama evde kendi sevdiği ve istediği birşeyi izlerken bile bir dakika susmadan sürekli konuşup durur yine aynısı olur diye biraz daha büyümesini bekliyorum

Bence 1-2 kere denemelisin. Evde ve dışarıda aynı olmuyorlar çoğu kez. Oğlum evde durup kesintisiz bir şeyler izlemez ama yarım saat, 40 dk kadar gösterilerde sakin kalıyor. 

önce (213 puan) tarafından

Sinema çok istiyor aslında sinemanın süresi de uzun ya düşüncem onun içindi, geçen gün Karagöz ile Hacivat ay gittik orada bile durmadi😂

0 oy
önce (859 puan) tarafından

Benim icin evden yalniz cikmak tam eziyet valla hic yurumeye gelemiyorum 

Kışın zor ama yazın yürüyüş iyidir😊

önce (859 puan) tarafından

Hayatim ben tesetturluyum evde askili sortla duruyorum disari cikmam demek en az 10 dk giyinmem demek e cocuk var onu da giydirmem lazim bu zamana kadar kucuktu terliyodu yedek almam lazim sulugunu unutmamam lazim yolda yurumez bisiklet indirmem lazim aman bana eziyet valla esim evde oldukca isin yarisini ona yukleyip cikiyorum cok bile 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 722 göst.
6 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,525 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 423 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 724 göst.