Selamlar,
Merak ettim, çocuklarla sinema, tiyatro veya diğer sahne gösterilerine gidiyor musunuz?
Daha bekarken bütün yeğenleri toplayıp gösterilere götürürdüm. Şimdi ise kendi çocuklarımı götürüyorum (çok şükür bu günlere).
götürmeyi çok istiyorum az büyüsün 😍
Küçük yaş grubuna da vardır bence bir şeyler, özellikle tiyatro 😊
çocuk oyunları oluyor ama daha denk gelip götüremedim. tiyatro festivaline gelir oyunlar belki, onlara bakacam
Bulunduğumuz yer küçük bir ilçe çok nadir oluyor böyle şeyler ama hiç kaçırmayız oğlum da çok sever. Bazen sırf bunun için merkeze geçeriz.
Sırf ulaşılabilirlik açısından büyük şehirleri daha çok seviyorum. Ben şuan köyde oturuyorum orası ayrı😊
Evet çocuk olunca özellikle küçük yer hiç çekilmiyor maalesef :)
Oğlumu götürüyordum. 4 yaşında filandi. Tiyatroya da gitti bir kere annemle. Ama şu sıralar ufaklık yüzünden götüremiyorum. En son babası götürdü sanırım bir sene oluyor.
Kardeş ufak olunca zor oluyor gerçekten. Şuan oğlum 2 yaşına girdi, artık daha kolay.
Benim kızımda 17 aylık. Hiç durdan yapmadan anlamıyor. Bugün kayınvalideme gittik iftara bir saniye durmaz mı ya durmadı. Telefon veriyorum eline yeterki dursun artık kendine zarar verecek çünkü yok yine de durmadı. Böyle bir bebekle büyüğü bir yerlere götürmek haliyle zor oluyor.
Benim oğlumda yerinde durmaz ama gösteri olunca dikkati dağılmıyor. Aslında deneyebilirsin bir defa. Ufak çocuklar için olan gösteriler zaten interaktif oluyor, ses bile çıkarsalar sorun etmiyorlar.
Benim bir yere gitmem çok zor ya biraz uzak böyle yerlere evimiz eşimin götürmesi gerek ı da keyfi gelecekte götürecek.
En son oğlumla Minionları izlemeye gitmiştim sinemaya kızım olduktan sonra gidemedim iki oğlumu babası götürdü yine sinemaya ama bu aralar gidemiyorum ama çocuklarla sinemaya gitmek çok eğlenceli oluyor
Çocukların yüzündeki mutluluğu görünce ayrı bir güzel de geçiyor😊
Şu an dört yaşında henüz hiç gitmedim ama götüreceğim benimki her şeyden çabuk sıkılan bir tip o yüzden az büyüsün dedim
Çocuk gösterileri kısa sürüyor aslında.
Bizim burda belediye çok güzel etkinlikler yapıyor elimden geldiğince her haftasonu gidiyoz çocuk Sineması çocuk tiyatrosu veya çocuk atölyesine. Bugün mesela tekne orucu da daveti vardı öğlen ezanında çocuklara iftar yemeği verdiler çok güzeldj
Aktif belediyelere bayılırım 😊
Son bir kaç yıldır özellikle çocuklar için efso etkinlikler var
Ben buyuk oglumu cok goturdum hala goturuyorum. Kucuk oglum henuz 3 yasina yeni girecek onu da seneye goturmeye baslayacagim.
Benim küçüğüm 2 yaş oldu, başladım ben de. Güzel gidiyor şuan 😊
Yasina uygun etkinlikli oyunlar tabi ki olabilir ama genelde daha buyuk cocuklara uygun veya anlayabilecegi oyunlar oluyo :) sinemada malesef cok fazla yas siniri oluyo. Ufak etkinlikler vs yapiyoruz bizde ama oyunlara ve sinemaya 3-4 yastan sonra daha uygun oluyo :)
Sinemaya oğlum ufak diye henüz gidemedim. Gittiğimiz gösteriler 3 yaş ve üzeri aslında ama ben telefonla arayıp 2 yaş oğlumu da getirebilir miyim diye soruyorum 😌 İzin verirlerse beraber gidiyoruz.
Seviyosa simdiden alismasi guzel :)
Zaten ufak yaşta alışınca, sonrasında daha rahat oluyor. O yüzden de kabul edip, şans veriyorlar.
Tabi ki ilk filmini üç yaşında izledi 🧚
Sinema olarak henüz gitmedik. Oğlum o kadar uzun süre durmaz gibi geliyor. Anca onu birine bırakıp, kızımla gitmek lazım 😊
Bale ve tiyatroya götürdüm ama uzun süre durmuyor . Biraz daha büyüsün sinemaya da gideriz
Baleye hiç götürmedim. Dans gösterileri izledik ama çocuklara olduğu için uzun sürmüyor zaten.
10-15 dakika dayanıyor kızım en fazla . Sonra çıkmaya çalışıyor
Büyüdükçe, gittikçe daha da uzar süreler.
Büyüsün kismetse tabikide goturcez..
Hatta eşim diyor büyüsün ben ona drama dersleri aldırmam tiyatro eğitimi falan içine kapanık coxuk olmasın herseyde aktif olsun idtiyoruz
Tiyatro dersleri kişisel gelişimi harika olur 😊
Evet bakalim nasip artık
Allahın Zonguldak’ı ayda bir kere anca geliyor Ankara Çocuk tiyatrosu ya da seyyar tiyatrolar, Götürüyorum ikisini de özellikle kızım çok seviyor
Ben de allahın köyündeyim, yüzden şehre iniyorum 😅
Hahah fırsat buldukça 😍🌸
3 yaşında tiyatroya götürmeye başladım. Yaşadığımız şehirde oldukça götürüyorum. Sinemaya da bir kere gitti, şu an 4.5 yaşında.
Konum açısından şanslısınız ne güzel. Bazı yerlerde çok zor oluyor.
Kışın oluyor o da toplam 3-4 tane anca. Yaz ve bahar aylarında hiç yok diyebilirim
Hava güzel olunca daha çok etkinlik olması gerekmiyor mu 🤔 özellikle okul tatil iken.
Küçük kardeşleri var büyüğü eşim götürür arada denk geldikçe
Küçükler de büyüyünce beraber de gidilir, süper olur.
Benim oğlumun oturup izleyebileceğine inansam hiç durmam ama maalesef 😅
Spor etkinliklerine gidebilirsiniz belki, o kadar sıkılmaz 😊
Daha çok dövüş sporlarına yatkın olduğunu düşünüyorum eşim zaten besyocu branşı yüzme bakalım baba oğul giderler benim pek sporla aram yok 😀
Sinema tiyatro anlayacak yaşta değiller henüz ama hayallerimden birisi de çocuklarımla sinemaya gitmek :) onun dışında bulunduğumuz şehirde çizgi film karakterleri gelip tiyatro tarzı bişeyler yapıyolar adını hatırlayamadım ama sonrasında çocuklara oyun oynatıyorlar balon vs dağıtımı oluyor özellikle 4 yaşındaki oğlum çok beğeniyor
O tür etkinlikleri benimkiler de seviyor. Sinema için ben de beklemedeyim 😊
Kendimde seviyorum çocuklarımda çok sever sürekli değil ama ara ara yapıyoruz
Arada da gayet iyi. Hem sıkılmamış olurlar, özlem duyarlar.
Benimki 5 yaşında gitmeyi çok istiyorum ama evde kendi sevdiği ve istediği birşeyi izlerken bile bir dakika susmadan sürekli konuşup durur yine aynısı olur diye biraz daha büyümesini bekliyorum
Bence 1-2 kere denemelisin. Evde ve dışarıda aynı olmuyorlar çoğu kez. Oğlum evde durup kesintisiz bir şeyler izlemez ama yarım saat, 40 dk kadar gösterilerde sakin kalıyor.
Sinema çok istiyor aslında sinemanın süresi de uzun ya düşüncem onun içindi, geçen gün Karagöz ile Hacivat ay gittik orada bile durmadi😂
Benim icin evden yalniz cikmak tam eziyet valla hic yurumeye gelemiyorum
Kışın zor ama yazın yürüyüş iyidir😊
Hayatim ben tesetturluyum evde askili sortla duruyorum disari cikmam demek en az 10 dk giyinmem demek e cocuk var onu da giydirmem lazim bu zamana kadar kucuktu terliyodu yedek almam lazim sulugunu unutmamam lazim yolda yurumez bisiklet indirmem lazim aman bana eziyet valla esim evde oldukca isin yarisini ona yukleyip cikiyorum cok bile
1,500,483 soru
24,505,537 cevap
358,550 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın