0 oy
371 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Erkek arkadaşımla 4 buçuk aydır süren ilişkimiz var. İkimiz de 18 yaşındayız. Ona büyük bir aşkla bağlıydım ve daha önce hiç bu kadar bir insanı kaybetmekten korktuğumu hatırlamıyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz kendisi denizlide okuyor ben ise istanbulda okuyorum. Ayda 1 kere ailesinin yanına istanbula dönüyor ve o zaman buluşuyoruz. İlişkimizin başlarında iletişimimiz az da olsa sıktı. Her ne kadar ben onunla her konudan sohbet etmek istesem de o sohbet etmeyi seven biri değildi ve konuşmalarımız neredeyse hep soru cevap şeklinde giderdi.  Ben yazdığımda 10 dakika içerisinde cevap verirdi, ben de aynı şekilde ona anında dönüş yapardım çünkü yazacagi zamanları iple çekerdim. Git gide duygusal anlamda benden uzaklaşmaya başladı. Bana verdiği önem çok azaldı. Bunu da görebiliyorum çünkü tartışmalarımızda kabalaşıp küfür ediyor, mesajlarıma saatler sonra bakıyor. Konuşalım diyor seviniyorum sevincim kursağımda kalıyor çünkü mesajlaşmayı kesintisiz yapmıyor beyefendi 5 dk aralıklarla yazıyor yazmasını beklerken krizden krize giriyorum, bunun beni kırdığını söylesem de değiştirme zahmetinde bulunmuyor. Ona duygusal ve romantik şeyler yazıyorum tepki ya vermiyor ya da yüzeysel bir tepki veriyor. Beni aldatmadığına eminim öyle bir insan değil. Sevdiğini de inatla söylüyor. Yemin ediyor. Ağlamaktan içim çıktı keşke düz itiraf etse de ben de bana düşeni yani bırakıp gitmeyi becerebilsem. Bu yazdıklarım belki de hafif şeylerdi ama gerçekten yüzeysel bir ilişkide olduğumu ve benim ona verdiğim değeri vermediğini düşünüyorum. Değerli vaktini ayırıp da okuyanlara teşekkür ederim düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim 🙏🏻🙏🏻

19 Cevaplar

+4 oy
önce (11,579 puan) tarafından

Sevgilinin totosu arşa çıkmış hayatım ederinden fazla değer soytarıyı kral eder semptomu bu kadar değer verme düzelir yada boşver gitsin 

-Reklam-
+2 oy
önce (16,507 puan) tarafından

4.5 ayda sana küfür ediyorsa yolla gitsin..

Oturup ben bana küfür eden biri için neden ağlıyorum diye saatlerce düşün..

önce (3,967 puan) tarafından

Bu ablanın sözünü dinle

0 oy
önce (1,205 puan) tarafından

Burayi nasil keşfettin

önce (1 puan) tarafından

Adet dongumu takip edebilmek için uygulama ararken buldum 😅

önce (1,205 puan) tarafından

Bende oyleee bulmuştum😂iliskine gelecek olursak bence uzaksiniz diye boyle yakin olsa daha bi gorusurdunuz bosuna dememişler gozden uzak olan gonuldende irak olur ,ama swm yks ye hazirlan bence onceligin o olsun 

önce (8,586 puan) tarafından

Gözden uzak olan küfüre yakın olmaz karaktersiz biri biran önce kurtulmaya bakmalısın 

0 oy
önce (3,995 puan) tarafından

Var ya bunlar artık bana çok şey geliyor ya nasıl desem boşa uğraş 😅 evet bizde bu yoldan geçtik hani yaşım da çok büyük değil ama evlilik çocuk olunca yani bakış açım değişti sanırım.  Sana uymuyorsa üzüyorsa ver yolunu gitsin ya sana da var ona da var bir kişiyle olmuyorsa zorlamamak lazım diye düşünüyorum açıkcası .

0 oy
önce (4,060 puan) tarafından

Canım henüz 18 yaşındasın hayatının daha başındasın. Kimseyi kendinden daha çok sevme asla. Çünkü çok değer verdiğin zaman senin değerin düşüyor. Ki bak acı bir şekilde bunu görmüşsün. Kimsenin seni aşağılanmasına sana küfür etmesine izin verme. 18 yasindaki erkeklerin amacı sevgi aşk evlilik değildir çoğu zaman. Sana ne kadar başka biri yok dese de bu davranışları tamda başka birinin olduğunu gösteriyor. Aklını karıştıran biri vardır mutlaka. 

0 oy
önce (4,306 puan) tarafından

Bırak gitsin dönerse senindir dönmezse tecrübe acıyi yasa yasaya unutursun insanı güçlendiriyor böyle seyler

0 oy
önce (27,354 puan) tarafından

Dünyada hiç Bir erkeği bu kadar sevmedim ( oğlum hariç) bence kimseyi de kendinden ödün vererek sevmemek gerek sevilmediğin değer görmediğin bir ilişkiden yeri geldiğinde gidebilmeyi de bilmelisin. Kimse bizden daha değerli değil 

0 oy
önce (229 puan) tarafından

Bu yaşlarda bende çok kişi için ağladım onsuz yapamam dedim sonuç hayatımda gitmediğim şehirden biriyle evlendim herşey boş 😂

0 oy
önce (9,355 puan) tarafından

Erkekler bu kadar değeri haketmiyor. Zaten erkek ulaşılması zor kadın sever. En önemli detay küfür ediyor dedin bu ilişkinin bitmesi için çok büyük bir mesaj. Kadın cinayetleri ortada. Sen aşkı meski bırak okuluni oku daha hayatın başındasın kimse için üzülme ağlama 

0 oy
önce (242 puan) tarafından

Canım benim daha 18 yaşındasın. Bu söylediklerim ne kadar etkili olur bilemiyorum ama inan ileride karşına seni gerçekten seven değer veren bir insan çıkacaktır. Kendini böyle bir ilişkide tutup yıpratma. Hayatına bak, kendinle ilgilen, sana değer vermeyen seni ağlatan biri için de kendini üzme. Bir ablan olarak yazmak istedim. Umarım en doğru kararı verirsin. ♥️

0 oy
önce (1,526 puan) tarafından

Sana küfür eden biri seni sevmez seven insan incitmez kırmaz seven biri senin gibi davranır sende çok simartmissin yol ver gitsin zaten seni seviyorsa seni bırakmaz senin için mücadele eder

0 oy
önce (24,353 puan) tarafından

Ayrıl çocuğum. 1. Siz daha hakikaten kucuksunuz. İleriye dönük bir ilişki olmayacağınin ihtimali yaklaşık yüzde 80. ( Oranı kafamdan attım) Ki ünideyken çıkan arkadaşlarımın hiçbiri aynı kişiyle evlenmedi. 1 çift hariç. Onlar da boşandılar.  Geleceği olmayan bir ilişki için kendini yormaya üzmeye değer mi. İstediğin değeri gormuyormussun üstelik. Üstelik küfür var. Ooohoo. 7 yıllık evliyim. Daha 1 kez küfür duymadım Allah'a şükür eşimden . Değer mi canını uzdugune. Sen daha iyilerine layıksın

0 oy
önce (151 puan) tarafından

Burası böyle erkeklerle evlenip çocuk yapıp sonrada nasıl boşanırım çocukla ne yaparım diyen kadınlarla dolu daha gençsin sana küfür eden biriyle seni değersiz hissettiren biriyle ne işin var yol ver gitsin kimse senden değerli değil ayrıca düzelir diye de bekleme dediğim gibi Burası o tür kadınlarla dolu  yol yakınken dön yoksa böyle birinin elinde solar gidersin 

0 oy
önce (1,510 puan) tarafından

Bana okulda manitası var gibi geldi ve hikaye çok tanıdık değil mi yani hep böyle olur.

önce (2,219 puan) tarafından

Banada vardır orda kiristirdigu birisi 🫢

0 oy
önce (521 puan) tarafından

Kendisine küfür eden birini sevemez ya insan sevgiden ziyade takıntıya benziyor. 

0 oy
önce (3,967 puan) tarafından

Senin yaşlarında yeğenlerim var. Burdaki bir çok kişi  çocuğu var diye kopamıyor. Sende seni söven biri için ,üstelik 4-5 aydır hayatında. Değer mi bu kadar üzülmeye. Canınız n kadar kıymetsiz. Annen ,abin yapsa silmeye bahane ararsınız bu yaşta. Elin oğlanlarının niye kaldırıyorsunuz bi taraflarını 

0 oy
önce (2,219 puan) tarafından

O yol vermeden sana sen yoluna bak bakki içine batmasın ondan hayr çıkmaz seven insan konuşur sevmeyen bahanesi çoktur saygı da yok eee kendine yazık gençliğinin kıymetini bil seni seven sana değer veren insan elbet olur o zaman kendine niye. Üzdüm diye kizarsin

0 oy
önce (6,372 puan) tarafından

Yaşınızdan büyük şeylere kalkışmayın. Bunu ne büyük büyük laflar böyle. Ne aşkı bu yaşta.  Sizin ki en fazla arkadaşlık olur uyuşamayınca ayrılırısn biter. Odak noktanız başka şeyler olmalı. Hayat tecrüben ne mesela yada kaç şehir kaç ülke gezdin gördün? 

0 oy
önce (1,312 puan) tarafından

Lütfen kendine değer vermiyorsan başkalarından sana değer vermesini bekleme değer görmek sevilmek istiyorsan önce senin kendine bunları yapman gerek unutma 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,948 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
+2 oy
6 cevap 363 göst.
+1 oy
1 cevap 246 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde pelince (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler