Kızlar bilmiyorum endişe halindeyim Savaş haberlerini görüp okudukça Bir de sosyal medyada dönüp dolaşıyor doğudaki çoğu illerin tehlikeli olduğunu söylemişler Rabbim bizi milletimizi tüm Müslüman alemini korusun inşallah Açıkçası ben çok Tedirginim Allah korusun sanki kötü bir şey olacak gibi İnşallah öyle bir şey olmaz sizlerin düşüncesi nedir merak ediyorum Biraz konuşup burada yorumlarınızı almaya fikirlerinizi almaya ihtiyacım var.
aslında dünyanın neresinde olursa olsun çocukların masumların ölmesine karşıyım olan garibana oluyor böyle savaşlarda bana bencil diyende olur ama sürekli sosyal medyada devleti eleştirip işte neden girmiyo savaşa neden savaşarak tepki vermiyor diyorlar bana kalsa bunu diyenleri özellikle gönderecen savaşa.dua ediyoruz keşke bu mübarek ayda bayramda yapmasalar öldurmeseler ama kalkıp ta Türkiye de girsin savasa istemem zengini yine kaçar garibanın çocuğu kalır
%100 katılıyorum kesinlikle savaşın hiçbir şekli güzelleştirilemez her türlü Savaş kötüdür nerede olursa olsun
Bence iran aşırı haklı hiçmi bi Ortadoğu ülkesi demiyor üslerimizi kapatalım hepsi ABD İsrail destekçisi Amerika korkusu var hepsinde Amerika kaç günlük yol uzak Ortadoğu' üsleri kapatılsa İsrail hiçbirşey yapamaz bence İran'da İncirlik üssünü fazla kimseyi karşısına almak istemiyor ondan vurmuyor aklım almıyor kapatılsa bu üsler NATO ülkesiyiz diye karışmıyor değil İran saldırsa kimsede bize destek vermez boş nato mato hepsıde Amerikan korkusu var
İran ile çok yakınız vandayız yapışık sayılırız yapacak bir şey yok ama korkuda yok çocuklar koruyor ama anne roket ya buraya gelse diyorlar oda Allah'ın işi mülteci olup yollara düşmeyelim de hiç bir ülke kabul etmez bizi
Allah korusun ya benim de hep kafamda öyle kötü senaryolar oluşuyor çünkü Herkesin başına gelebilecek bir şey daha önce savaş görenleri gözümde canlandırdım Allah korusun bizim başımıza gelse çoluğumuzu çocuğumuzu alıp nereye gidebiliriz nasıl kaçabiliriz Çocuklarımızı nasıl koruyabiliriz yani Rabbim bu travmayı yaşatmasın hiçbirimize Dilerim ki hiç kimsenin çocuğu Savaş görmesin bu dünyada
Merak etme. İsrail nüfusu yüz senede yok olacak. Doğurganlık sıfırın altında..
Doğuramazsın da çoğalamasınlar inşallah
Bu nato ülkesiyiz diyenler ne yasıyor trampın bir lafıyla bir saniyede notadan adında silinir cisminde Tanrı türkü korusun
Türkiye'yi topla tüfekle yikamazlar çünkü çok pis karşılığını alırlar bunu çok iyi biliyorlar. Amaçları Türkiye'yi içten yıkmak. Ki bizde de her alanda çürüme mevcut ve ilerliyo
Ben hiç korkmuyorum valla
Zaten yaşanacak bi hayat kalmadi
Ortam kötü insanlar kötü
Zaman gittikçe iyice cekilmez hal alıyor
Önce korkuyordum ama şuan hiç korkmuyorum
1,500,864 soru
24,509,772 cevap
358,834 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın