0 oy
257 göst.
önce Diğer kategorisinde (535 puan) tarafından

Kızlar yaklaşık bir iki ay önce post atmştm kız kardeşim o zamanlar bende kalıyordu  gecikmesi oldu diye test yaptı silik çizgi oldu 2. Gün  doktora giti ama doktor gebelik yok dedi varsa da çok yeni dedi neyse  Bi kaç gün sonra adet oldu  şuan yine aynı şekilde test yaptı son adet tarihi 9 ocak sürekli gecikmesi olduğu için bugün yarın adet olurum düşüncesiyle pek önem vermemiş  26 şubatta  kahve rengi lekeleri oldu sadece Bi iki damla test yaptı hemen çift çizgi olmuş 5 dk bile geçmeden bugün kadın doğuma giti doktor bebeği görememiş ama kanda beta 80 çıkmış 2 gün sonra gel bebeği keseyi görürüm demiş bu çok kısa Bi süre değil mi ya bana söyledi çok şaşırdım Altan muane olmamış yaklaşık 20 dk doktor karnında bebek aramış ama bulamamış kardeşim dış gebelikten şüphe ediyor bende korktum açıkçası başına gelen varmı acaba 2 gün içinde bebek kese görünümü uzun zamandır bebek bekliyor kız kardeşim çok üzgün şuan :( 

6 Cevaplar

0 oy
önce (10,278 puan) tarafından

dıl gebelikte beta daha yüksek olur diye biliyorum, 2 gün sonra da kese görünmez. en az 1 hafta beklesin. 

önce (535 puan) tarafından

Bugün gitği doktor öyle demiş iki gün sonra görürüm bebeği demiş bende şaşırdım 

-Reklam-
0 oy
önce (9,136 puan) tarafından

2 gün banada kısa bir süre gibi geldi. Bende de bebek görünmemişti, doktor üç gün de bir kan tahlili vermemi istedi. Bir hafta sonra da tekrar gel bakalım dedi. Kan tahlili de beta hcg yükseliyor mu diye bakmak istedi. 10 Gün sonra falan bebek ve kese göründü 

O zaman betayı takip etmek içinmi 2 gün demiş ama 2 günde kese bebek nasıl görünecek anlamadım ki 

önce (9,136 puan) tarafından

Valla bilmiyorum ki. Dediğim gibi kese görünür mü bilmiyorum bende beta yı takip etmek için yapılmıştı 

İşte doktor bebeği keseyi görürüm demeseydi aslında çokta endişelenmezdik  yani 

0 oy
önce (5,545 puan) tarafından

Beta az çıkmış ben olsaydım 1 hafta bekleyip öyle giderdim

Bende anlamadım  ki çok şaşırdım 

0 oy
önce (2,344 puan) tarafından

Aynisi bende oldu ikiz gebelik çıktı kötü düşünmeyin hemen 

Ay hadi inşallah canım 

Tam yazamadım telefonum dondu yazarken anlatıyım hemen 

Evde gebelik testi yaptım anında 2 cizgi çıktı. Kadın doğuma gittim test yaptırmak istiyorum dedim .ultrason ile bakalım dedi baktı ve uzunca süre baktı dedi ki gebelik yok kese görünmüyor. Asistanina adet söktürücü ilaç yazdırmaya başladı. Dedim ben test yaptırmak için geldim şuan bu ilaçları kullanmam .tamam dedi test yapıldı ertesi günü test sonuçlarını öğrendim beta değerini hatırlamıyorum şuan ama gebelik vardı. Tekrar ultrason ile baktı kese yok .dedi 1 hafta sonra gel duruma göre bakarız. 1 hafta sonra o kadını beğenmedim baştan savma iş yapıyordu başka doktora gittim .sonuç ikiz gebelik geç döllenme oldugu icin kese görülmemiş.  Hemen dış gebelik diye adlandirmayin belki geç döllenme oldu belki daha çok yeni ondan görünmedi Allah büyük kardeşinize destek olun . İnşallah sağlıklı bir evlat sahibi olur 

Bu arada kardeşiniz 1 hafta beklesin bence 2 gün çok erken 2 günde  fazla yükselme olmaz yine görünmez ki

Canım saha önce de adet oldu ama aşırı derecede kanama oldu sonra o kanamadan parça gelmişti giti doktoru düşük yapmışsın dedi  o yüzden biraz endişeli 

İnşallah dediğin gibi olur o da hamile kalır 2 yıldır bekliyor Vala ALLAH büyük inşalah 

0 oy
önce (3,980 puan) tarafından

Şuan çok yemi olduğu için görmemiştir endişelenmesin ni dahaki kontrolde belli olur 

İnşallah ya çok bekledi

0 oy
önce (1,459 puan) tarafından

Canım benim sende gebesin beta 80 iken imkansız bebegin bırak kese görünmez adam akıllı bir başka doktora gitsin yokmu orda özel hastane falan

Yok canım  maalesef   yani beta 180 200 olsa neyse diycem ama 80 iki gün sonra gel bebeği keseyi görürüm demiş 

önce (1,459 puan) tarafından

Beta 1500 2000 olmadan kese görünmez birkac hafta bekleyip başka doktora gitsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 527 göst.
0 oy
4 cevap 379 göst.
0 oy
6 cevap 343 göst.

Kategoriler

1,500,668 soru

24,507,767 cevap