6 haftalık hamileyim. Diğer çocugum 10 kilo ve sürekli kucak istiyo taşımak zorunda kalıyorum. Sizce zararı olur mu, siz taşıdınız mı diğer çocugunuzu Hamileyken
Ben 21 haftalık hamileyim kardiyolojiye gittim tansiyon için bana ağır kaldirma kendini yorma 2 yaşında kızım var 9 kilo kucağına alma dedi ben bazen alıyorum durmuyor diye bence sende dikkat et haftan da küçük Allah korusun canım
Benimki sürekli kucak istiyor ayağımda sallarken karnıma tekme atıyo.
Çok almamaya çalış canım haftan küçük benim kızım da genelde karnımı seviyor kardeş bebek diye geçen gün bana kızdı ama anlamıyor küçük olduğu için karnımı ısıracaktı cadı 😂
Kahverengi akıntım oldu bu gece o yüzden korktum.
Hastaneye git canım sabah ilaç başlarlar belki
Kızım ön aylikken hamile kaldım . Her gün çıkıyorduk dişarı , hiç bi sorun olmadı
Sağlıkla kavuştursun
5 haftalık oğrendim , öğrenene kadar kanguruyla taşıyordum
Bebek arabası sevmedı yorulana kadar yürüyordu kucağımda taşıyordum
ya nerde tasiyacak. bide on aylik. benim 25kilo kizim
kucagimda tepindir durdu. hamilelik okadar hassas bise degil on kilo ne ki . 2 ser kilodan bes piset meyve alsan ellmarketten al sana on kilo tutar. uc bes ppirtakal uc bes patates uc bes sogan uc bes parca muzu da hamileyken tasiyamazsa insanlar ohoooo sus guzeli gibi oturuversin yerinden kalkmasin yani 😂
Kız evin içinde bir o yana bir bu yana taşıyorum. Öyle alışveriş yap gel olsa neyse.
Sen sürekli taşıyo muydun kızını
Her gün çarşıya iniyordum kayınvalideme otobüsle
Otobüsten inince taşiyordım
Ayriyeten her gün yüruyuşe çikardik dönüşte yorulurdu taşırdım
Çarşı esnafı kaynanamin sokak yolda doğuracaksın derdı gören 41+ 5 e kadar gelmedi suniyle doğurdum😀
Evin içindekınden ne olacak Zonguldak hep yokuş
Bi şey olmaz allahın izniyle
Kızlar taşıdınız mı siz???
Riskli gebelikse taşımaman daha iyi. Ama her şey yolundaysa gün içinde kucağına alman sorun olmaz. Araları çok yakınmış. Allah yardımcın olsun ikisi de bebek daha
Daha ilk muayene mi olmadım bilmiyorum. Bi kere taşıyıp kucağımda gezdirince belim ağrımıyo ama ha bire yere iniyo sonra yine taşımamk istiyo indir kaldır yapınca belim cok aprıyo
Benim oğlumda 12 kilo 32 haftalık hamileyim mecbur kaldırıyorum herzaman babası olmuyor maalesef Allah korur inşallah Çevremde var birşey olmadı geneline
Ara ara tasimak değil bemimki kendini yere atıyo 2 dk sonra tekrar taşıyayın diye ağlıyo. Taşıyorum bir kaç dakika geri yere inmek istiyo. Yerden kaldırınca belime ağrı atıyo
Kızım şuan 12 kilo ve ben 16 haftalık hamileyim binada asansör bozuk ve sürekli kucak istiyor kucağıma alıyorum hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar hatta bazen sırtıma atlıyor temizlik yaparken ama sorun olmadı daha henüz 😂
Riskli hamileliğiniz yoksa önceki hayatınıza ayyynen devam edin. Amerika'daki arkadaşım 39. Haftaya kadar halter kaldırıyordu. Öyle söyleyeyim 😂
Merhaba riskli bi durum yoksa kaldırabilirsiniz haftanızda küçük dikkat edin ben doğum yapalı 21 gün oldu hamileliğimde oğlumu hep kucağıma alırdım 5 yaş 20 kilo çok şükür bi
sıkıntı olmadı
1,500,809 soru
24,509,147 cevap
358,785 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın