Günaydın kızlar 🌸
Ramazanda su yemek davetlerini sevmeyen bir benmiyim acaba merak ediyorum?
Kaynana 2 kere çağırdı ama ilkinde eşim yaptı yemeği ikincide ben yani bu nasıl davet elin kolun tutuyor o kadar da elden ayaktan düşme değilsin ki 2.davetinde de yarım saat kala gittikki baktık ortada bişey yok buzluktan içli köfte çıkartıp koymuş kenara onlar diyor haşlama yeriz eşim diyor kızartma 2 çocuk başımda yarım saat kalmış neyse kendi utansın
Eltimde 2 defa davet etti reddettim rahatsızdik sonra ısrarla çağırınca gittik oraya da ama sorun şu ki benimde davet etmemi bekliyorlar ve öyle az değiller kalabalık aile hepsi benim çocuklar durmuyor evi doğru düzgün dip köşe temizleyemiyorum açık açık kaynana davet bekliyorum diyor halbuki Ramazan başında özellikle söyledim kimse bizi çağırmasın bizde kimseyi diye hazırlık o bu derken çocukları ihmal ediyorum bütün uyku düzeni gidiyor duzeltcem diye günlerce uğraşıyorum 2 bebekli evdende davet beklemezsin ya diye düşünüyorum haksız mıyım bilmiyorum
Yapılanı beğenmezler illede memleket yöresel derler ya da arkandan bişey derler hiç o toplara girmek istemiyorum nedense öyle sıradan yemeklere hoşnut olmazlar ağır yemekte yapamam.. eltimi çağırmak istiyorum sadece o sürekli çağırıyor bizi diye onuda pazar günü eşimin evde olduğu güne denk getircem
Her akşam hazırlıyorum iftar yemeği o da pişiriyor ya bende yiyoruz ya kayınvalidemde
Görümcem gelir o kadar
Onun harici misafir istemem
Anlayışlı insanlar başka oluyor canım Allah muhabbetinizi arttırsın 🧿
Amin teşekkür ederim canım 🫠🌸
Kız doğru söyle kaynanam Kızılcık Şerbeti Salkım mı 😂 geçen iftara gidip o olmamış bu azmış bu göz doyurmuyor bunu başkası neden yapmış diyordu
O diziyi izlemiyorum aşko ama bende 10 gün falan kaldılar kahvaltı da yapılan kızartma pekmeze kadar bir kulp buldu ablam almıştı bana pancar pekmezi doğal çocuklara hasta olunca verirsin vs diye . Bu doğal değil su bu demedigi kalmadı bende bağırdım ablam aldı onu kötü biseg olsa alır mı ne saçmalıyorsun vs soylendim hala ağzının içine içine doğal değil diyor omuz sallıyor delisin benide delirtme dedim ama yok susmaz ki sen suscan
Ben de izlemiyorum kesfette önüme düştü her şeye Kulp buluyor ben beğenmezsen yemek zorunda değilsin diyorum eşimde dahil kayinvalidemler dese hem söylenip hem yiyemez 😂
Bence gerekli biz zaten çok kalabalık değiliz geçen sene çalışıyordum ramazanda genede çağırdım gunduz eşimle temizlik yaptık öğleden sonra mutfağa girdim salara çorba meze yaptım disaridanda pide yaptırdık geldiler yediler oturduk ve gittiler bu kadar kasmamak lazım
Kasmamak lazım da beklenti yüksek ve laf ederler o zaman ben boşuna ugrasmisim diye kendi kendime kızıyorum
Sen gene elinden geleni yaparsın geldiklerindede basindan söylersin 2 cocukla anca bu kadar oldu falan diye bisey derlersede misafir umduğunu değil bulduğunu yer dersin
Ramazan'ın tadı orda
Postu oku öyle karar ver
İki cocukla bende istemiyorum haklısın ama işte bizim millet cokk meraklı çocuklu filan dinlemez
He kız bide ne var çocuk bakmakta diye başlıyorlar cümleye ya bitiyorum
1,500,835 soru
24,509,510 cevap
358,814 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın