+1 oy
502 göst.
önce Diğer kategorisinde (37,046 puan) tarafından

Günaydın kızlar 🌸 

Ramazanda su yemek davetlerini sevmeyen bir benmiyim acaba merak ediyorum? 

Kaynana 2 kere çağırdı ama ilkinde eşim yaptı yemeği ikincide ben yani bu nasıl davet elin kolun tutuyor o kadar da elden ayaktan düşme değilsin ki 2.davetinde de yarım saat kala gittikki baktık ortada bişey yok buzluktan içli köfte çıkartıp koymuş kenara onlar diyor haşlama yeriz eşim diyor kızartma 2 çocuk başımda yarım saat kalmış neyse kendi utansın 

Eltimde 2 defa davet etti reddettim rahatsızdik sonra ısrarla çağırınca gittik oraya da ama sorun şu ki benimde davet etmemi bekliyorlar ve öyle az değiller kalabalık aile hepsi benim çocuklar durmuyor evi doğru düzgün dip köşe temizleyemiyorum açık açık kaynana davet bekliyorum diyor halbuki Ramazan başında özellikle söyledim kimse bizi çağırmasın bizde kimseyi diye hazırlık o bu derken çocukları ihmal ediyorum bütün uyku düzeni gidiyor duzeltcem diye günlerce uğraşıyorum 2 bebekli evdende davet beklemezsin ya diye düşünüyorum haksız mıyım bilmiyorum 

Yapılanı beğenmezler illede memleket yöresel derler ya da arkandan bişey derler hiç o toplara girmek istemiyorum nedense öyle sıradan yemeklere hoşnut olmazlar ağır yemekte yapamam.. eltimi çağırmak istiyorum sadece o sürekli çağırıyor bizi diye onuda pazar günü eşimin evde olduğu güne denk getircem 

25 Cevaplar

+1 oy
önce (15,524 puan) tarafından

Her akşam hazırlıyorum iftar yemeği o da pişiriyor ya bende yiyoruz ya kayınvalidemde

Görümcem gelir o kadar 

Onun harici misafir istemem 

önce (37,046 puan) tarafından

Anlayışlı insanlar başka oluyor canım Allah muhabbetinizi arttırsın 🧿 

önce (15,524 puan) tarafından

Amin teşekkür ederim canım 🫠🌸

-Reklam-
+1 oy
önce (27,404 puan) tarafından

Kız doğru söyle kaynanam Kızılcık Şerbeti Salkım mı 😂 geçen iftara gidip o olmamış bu azmış bu göz doyurmuyor bunu başkası neden yapmış diyordu 

O diziyi izlemiyorum aşko ama bende 10 gün falan kaldılar kahvaltı da yapılan kızartma pekmeze kadar bir kulp buldu ablam almıştı bana pancar pekmezi doğal çocuklara hasta olunca verirsin vs diye . Bu doğal değil su bu demedigi kalmadı bende bağırdım ablam aldı onu kötü biseg olsa alır mı ne saçmalıyorsun vs soylendim hala ağzının içine içine doğal değil diyor omuz sallıyor delisin benide delirtme dedim ama yok susmaz ki sen suscan

önce (27,404 puan) tarafından

Ben de izlemiyorum kesfette önüme düştü her şeye Kulp buluyor ben beğenmezsen yemek zorunda değilsin diyorum eşimde dahil kayinvalidemler dese hem söylenip hem yiyemez 😂

+1 oy
önce (249 puan) tarafından

Bence gerekli biz zaten çok kalabalık değiliz geçen sene çalışıyordum ramazanda genede çağırdım gunduz eşimle temizlik yaptık öğleden sonra mutfağa girdim salara çorba meze yaptım disaridanda pide yaptırdık geldiler yediler oturduk ve gittiler bu kadar kasmamak lazım 

Kasmamak lazım da beklenti yüksek ve laf ederler o zaman ben boşuna ugrasmisim diye kendi kendime kızıyorum 

önce (249 puan) tarafından

Sen gene elinden geleni yaparsın geldiklerindede basindan söylersin 2 cocukla anca bu kadar oldu falan diye bisey derlersede misafir umduğunu değil bulduğunu yer dersin 

+1 oy
önce (516 puan) tarafından

Ramazan'ın tadı orda

Postu oku öyle karar ver 

+1 oy
önce (4,310 puan) tarafından

İki cocukla bende istemiyorum   haklısın ama işte bizim millet cokk meraklı çocuklu filan dinlemez

He kız bide ne var çocuk bakmakta diye başlıyorlar cümleye ya bitiyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 517 göst.
+1 oy
6 cevap 507 göst.
0 oy
4 cevap 279 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Baldananne (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
1 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esrat (9,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,835 soru

24,509,510 cevap

358,814 kullanıcı

...